Prodaja kuća Subotica
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 62 | Strana: 1/4

Prodaja kuća Subotica

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Prodaja kuća u Subotici: Detaljan vodič kroz različite delove grada i tržište nekretnina

Subotica je jedan od najlepših gradova u Srbiji, sa bogatstvom kulture, arhitekture i istorije. Njegova blizina Mađarskoj, kao i uloga regionalnog trgovinskog i turističkog centra, čini ga atraktivnim za investicije u nekretnine. Ukoliko razmišljate o kupovini kuće u ovom delu zemlje, ovo je vodič koji će vam pomoći da se detaljnije upoznate sa tržištem nekretnina u Subotici.

Istorija i značaj Subotice

Subotica je grad sa preko 100.000 stanovnika i drugi je najveći grad u Vojvodini. Poznat je po svojoj multikulturalnosti, arhitekturi i prirodnim lepotama, kao što je Palićko jezero. Subotica je i ekonomski jaka, sa mnogim preduzećima i industrijama koje su smeštene u i oko grada, što dodatno doprinosi atraktivnosti tržišta nekretnina.

Delovi grada i karakteristike nekretnina

Centar Grada


Arhitektura: Zgrade u secesijskom i baroknom stilu.
Cene: Visoke, obično namenjene višem sloju stanovništva.
Prednosti: Blizina kulturnih centara, restorana, i trgovinskih centara.

Palić


Arhitektura: Od tradicionalnih kuća do modernih vila.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Prirodno okruženje, blizina Palićkog jezera i turističkih atrakcija.

Prozivka


Arhitektura: Novije građene kuće, uglavnom u modernom stilu.
Cene: Srednje.
Prednosti: Porodično orijentisano, sa mnogo škola i parkova.

Aleksandrovo


Arhitektura: Miks starijih i novijih kuća.
Cene: Niže do srednje.
Prednosti: Povoljnije cene, blizina industrijskih zona.

Makova Sedmica


Arhitektura: Pretežno starije kuće, sa nekoliko novijih izgradnji.
Cene: Pristupačne.
Prednosti: Lokalne trgovine, škole i druge ustanove su u blizini.

Finansijski aspekti i pravna regulativa

Cene

Cene se razlikuju od dela do dela grada, ali generalno variraju od 500€ po kvadratu u prigradskim naseljima do preko 1.500€ po kvadratu u centru grada.

Pravna regulativa


Pre kupovine kuće, bitno je upoznati se sa zakonima o vlasništvu nad nekretninama, porezima i drugim taksama. Takođe je preporučljivo konsultovati se sa pravnikom.

Kako pronaći kuću u Subotici?


Agencije za nekretnine: Nude kompletnu uslugu, ali uz proviziju.
Online portali: Dobro za prvo istraživanje i poređenje cena.Oglasi nekretnina u Subotici.
Oglasne table i novine: Stari, ali i dalje efikasan način.
Lične preporuke: Ponekad najbolji način da pronađete pouzdanu nekretninu.

Zaključak

Prodaja kuća u Subotici je složen proces koji zahteva detaljno planiranje i istraživanje. Od odabira lokacije, tipa kuće, do finansijskih i pravnih aspekata, postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir. S obzirom na raznolikost i bogatstvo koje Subotica nudi, svako može pronaći nešto što odgovara njegovim potrebama i željama. U svakom slučaju, sa pravim informacijama i stručnim savetima, vaša investicija u kuću u ovom prelepom gradu može biti jedna od najboljih odluka koje ćete doneti.

Prodaja kuća Subotica

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Višenamenska kuća na velikom placu ID#1329

150000

260 m2

EG

Subotica - Novo Selo

Blizu centra grada , na placu od 10 ari , prodaje se porodična stambena zgrada za stanovanje i za različite privredne ili druge delatnosti . Kuća je renovirana1999. godine , kada je i proširena za privredne delatnosti. Lepe, velike, prostrane prostorije , tri kupatila , trofazna struja , gradska voda, kanalizacija,etažno grejanje,asfalt . Kuća je na dobroj lokaciji , između Buvljaka i centra grada.

15 kom

Lepa velika novija kuća ID#1334

140000

170 m2

EG

Subotica - Aleksandrovo

Novija , odmah useljiva visokoprizemna kuća sa suterenom i potkrovljem . PVC stolarija , termoizolacija , trofazna struja , gradska voda, kanalizacija,asfalt,etažno grejanje i aluminijumski radijatori , lepo veliko dvorište.U suterenu velika garaža , vešeraj i kotlarnica ,Legalizovana , uredna dokumentacija .

17 kom

Železničko naselje , renovirana kuća ID#1336

115000

130 m2

CG-GAS

Subotica - Železničko Naselje

Lepa, legalizovana visokoprizemna porodična stambena zgrada sa potkrovljem i suterenom na prodaju, na teritoriji mesne zajednice Željezničko naselje.Renovirana kuća sa dva nova kupatila , nova termoizolacija , stiropor 10 cm , novi PVC prozori , etažno grejanje na gas . Niski režijski troškovi , uredna dokumentacija , može stambeni kredit. Blizu je škola , obdanište i centar grada.

14 kom

Lepa porodična kuća - Novo Selo ID#1344

89000

150 m2

EG

Subotica - Novo Selo

Lepa velika četvorosobna porodična kuća kuća na većem placu. Etažno grejanje , klima, trofazna struja , asfalt , gradska voda , obnovljena krovna konstrukcija,novi prozori, garaža , lepo dvorište .

16 kom

Kertvaroš - Lepa kuća ID#1347

119000

170 m2

Subotica - Kertvaroš

Renovirana trosobna porodična kuća sa svom infrastrukturom blizu škole , obdaništa i pijace na velikom placu. Pored glavnog objekta , samostalno se nalazi jošjedan objekat sa dva jednosobna stana ,u kojima se nalazi i kuhinja i kupatilo . Uredna dokumentacija .

19 kom

Kertvaroš -Četvorosobna kuća na zajedničkoj parceli ID#1348

45000

108 m2

Subotica - Kertvaroš

Odmah useljiva, legalizovana, četvorosobna parketirana kuća ( bruto 108 kvm -neto 90 kvm)na zajedničkom placu sa posebnim ulazima. Poseban strujomer , posebansat za vodu , posebno dvorište . Gradska voda, kanalizacija,trofazna struja.

16 kom

Mali Radanovac - Porodična kuća ID#1349

73000

154 m2

Kaljeva peć

Subotica - Mali Radanovac

Lepo održavana četvorosobna porodična kuća u Malom Radanovcu . Asfalt , gradska voda, kanalizacija , veliki plac , velika bašta, mirna ulica . Po rasporedu ,kuću mogu da koriste dve porodice , kao dva dvosobna stana sa dve kuhinje , i posebnim ulazima . Kuća je legalizovana , uredna je dokumentacija , može stambeni kredit .

12 kom

Velika kuća na velikom placu ID#1350

99000

213 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Peščara

Spratna šestosobna porodična kuća sa suterenom , visokim prizemljem i spratom pored glavnog puta prema Kelebiji , na velikom placu od 1900 kvm , koji imaizlaz na dve ulice . Čvrsta gradnja , betonski temelj , betonska ploča , novi PVC prozori , termoizolacija i etažno grejanje . Uredna , lepo održavana kuća sa urednom dokumentacijom . Legalizovana , uredni imovinski odnosi .

14 kom

Poslovno- stambena zgrada u Čantaviru ID#1353

139000

190 m2

EG

Trg Petefi Brigade

- Trg Petefi Brigade

Subotica - Čantavir

U centru Čantavira , iza crkve , kod pijace , nalazi se odmah useljiv novi objekat , stambeno- poslovna zgrada ! Na prizemlju se nalazi poslovni prostor savelikim izlogom prema centralnom delu pijace, neto 80kvm predviđen za razne delatnosti . Iznad poslovnog prostora se nalazi odmah useljiv , nekorišten trosoban stan neto 75 kvm . Poslovni prostor i stan imaju zajednički ulaz iz istog stepeništa . Iza objekta se nalazi pokrivena velika terasa 45 kvm sa pogledom na divno uređeno dvorište . Plac od 1500 kvm je celom dužinom ograđen sa ogradom od cigle, opremljen sa veštačkim jezerom , navodnjavanjem i fontanama. Jedan vlasnik , legalizacija je u toku .

20 kom

Lepa , renovirana kuća ID#1357

109000

176 m2

Gas

Subotica - Makova Sedmica

Dve renovirane kuće na jednom placu . Velika kuća je četvorosobna , ima tri spavaće sobe , dnevni boravak , huhinju i trpezariju . Renovirani su prozori ,podovi , struja ,voda , kupatila. ! Ima trofaznu struju, etažno grejanje na gas, roštilj, garažu i lepo veliko dvorište . Manja kuća je samostalna sa gasnim grejanjem . Ima dve sobe , kuhinju-trpezariju i kupatilo . Uredna dokumentacija .

20 kom

Mali Bajmok lepa kuća ID#1359

92000

123 m2

EG

Subotica - Mali Bajmok

U lepoj,širokoj ulici, prodaje se troiposobna renovirana kuća sa dvorištem , velikom terasom i garažom. Kuća ima svu infrastrukturu ( trofazna struja , gradskavoda , kanalizacija , gas , asfalt )

13 kom

KER , kuće kod bolnice ID#1368

45000

100 m2

Gas

Subotica - Ker

Pored gradske bolnice , prodaju se dve kuće na jednom placu . Jedna kuća je građena 1995 . godine ,trosobna , i odmah je useljiva . Druga kuća je dvojna ipotrebna je adaptacija. Gradska voda , kanalizacija , gas . Odlična lokacija , 200 metara od bolnice .

10 kom

Lepa trosobna kuća na velikom placu ID#1371

65000

111 m2

Klima

Subotica - Makova Sedmica

Lepa , brzo useljiva renovirana trosobna kuća na mirnom mestu. Plac pola hektara 5334 kvm , ograđen, veći deo pod bagremovom šumom iza kuće . Čvrsta gradnjaod cigle , betonski temelj , betonska ploča , pvc proyori , parket , trofazna struja . Legalizovana . Svega 3,5 km od centra grada .

20 kom

Odmah useljiva trosobna kuća ID#1374

25000

76 m2

Josipa Kolumba

- Josipa Kolumba

Subotica - Peščara

U mirnoj slepoj ulici prema Kelebiji 4,5 km od centra grada prodaje se odmah useljiva kuća na placu od 15 ari . Bašta , bagremova šumica , bušeni bunar ,termoizolacija . Legalizovana .

17 kom

Palić , visokoprizemna-spratna kuća ID#1380

69000

149 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Palić

Dvojna kuća sa tri etaže [ podrum , visoko prizemlje , sprat ] , sa lepim velikim prostorijama . Gradska voda , kanalizacija , trofazna struja , asfalt ,mirna ulica . Potrebno renoviranje .

19 kom

Palić, kuća u Zelengorskoj ulici ID#1385

350000

157 m2

EG

Zelengorska

- Zelengorska

Subotica - Palić

Na uglu Zelengorske i Lajoša Košuta ulice prodaje se građevinski plac od 2590 kvm sa dva objekta . Glavni objekat od 157 kvm , koja je petosobna porodičnastambena zgrada i manji objekat , koji je jednosoban stan sa garažom . Postoji sva infrastruktura .

20 kom

Spratna kuća na Zorci. Odmah useljiva, legalizovana ID#1122

89000

220 m2

CG-GAS

Subotica - Zorka

Prodaje se spratna kuća u površini od 220kvm na placu velicine 475kvm. Kuća se sastoji od suterena i prizemlja. U suterenu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjomI trpezarijom, kupatilom, špajzem I ostavom. Suteren je povezan iznutra sa prizemljem koji se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, kupatila I kuhinje sa trpezarijom. Na podovima se nalaze parketi i keramika. Stolarija je drvena. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i gas. Ceo plac je ograđen. Potkrovlje nije završeno.Kuća je potpuno legaalizovana pa može i na KREDIT.Takođe kuća je prazna i odmah useljiva. .

20 kom

Kelebija -Lepa vikendica ID#1388

51000

88 m2

Klima

Subotica - Kelebija

U prelepoj okolini , u sredinini kelebijske šume ( vikend naselja) nalazi se lepa čarobna vikendica za odmor i relaksaciju. Kuća ima tri nivoa ; podrum ,prizemlje i potkrovlje , neto 88 kvm stambene površine . Po projektu su predviđene dve spavaće sobe u potkrovlju (sad je to jedna velika celina) . Uredna dokumentacija , legalizovana .

20 kom

Spratna kuća u zajedničkom dvorištu, u blizini centra grada ID#1206

73000

113 m2

Subotica - Centar II

Prodaje se spratna kuća u površini od 113kvm građena 90tih godina od cigle. U prizemlju se nalazi predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom ikupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .

20 kom

Palić -Vikend kuća ID#1389

65000

55 m2

TA

Subotica - Palić

Palić ,vikend naselje , prodaje se uknjižena trosobna vikend kuća kod vodotornja.kupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .

10 kom

Prodaja kuća u Subotici: Detaljan vodič kroz različite delove grada i tržište nekretnina

Subotica je jedan od najlepših gradova u Srbiji, sa bogatstvom kulture, arhitekture i istorije. Njegova blizina Mađarskoj, kao i uloga regionalnog trgovinskog i turističkog centra, čini ga atraktivnim za investicije u nekretnine. Ukoliko razmišljate o kupovini kuće u ovom delu zemlje, ovo je vodič koji će vam pomoći da se detaljnije upoznate sa tržištem nekretnina u Subotici.

Istorija i značaj Subotice

Subotica je grad sa preko 100.000 stanovnika i drugi je najveći grad u Vojvodini. Poznat je po svojoj multikulturalnosti, arhitekturi i prirodnim lepotama, kao što je Palićko jezero. Subotica je i ekonomski jaka, sa mnogim preduzećima i industrijama koje su smeštene u i oko grada, što dodatno doprinosi atraktivnosti tržišta nekretnina.

Delovi grada i karakteristike nekretnina

Centar Grada


Arhitektura: Zgrade u secesijskom i baroknom stilu.
Cene: Visoke, obično namenjene višem sloju stanovništva.
Prednosti: Blizina kulturnih centara, restorana, i trgovinskih centara.

Palić


Arhitektura: Od tradicionalnih kuća do modernih vila.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Prirodno okruženje, blizina Palićkog jezera i turističkih atrakcija.

Prozivka


Arhitektura: Novije građene kuće, uglavnom u modernom stilu.
Cene: Srednje.
Prednosti: Porodično orijentisano, sa mnogo škola i parkova.

Aleksandrovo


Arhitektura: Miks starijih i novijih kuća.
Cene: Niže do srednje.
Prednosti: Povoljnije cene, blizina industrijskih zona.

Makova Sedmica


Arhitektura: Pretežno starije kuće, sa nekoliko novijih izgradnji.
Cene: Pristupačne.
Prednosti: Lokalne trgovine, škole i druge ustanove su u blizini.

Finansijski aspekti i pravna regulativa

Cene

Cene se razlikuju od dela do dela grada, ali generalno variraju od 500€ po kvadratu u prigradskim naseljima do preko 1.500€ po kvadratu u centru grada.

Pravna regulativa


Pre kupovine kuće, bitno je upoznati se sa zakonima o vlasništvu nad nekretninama, porezima i drugim taksama. Takođe je preporučljivo konsultovati se sa pravnikom.

Kako pronaći kuću u Subotici?


Agencije za nekretnine: Nude kompletnu uslugu, ali uz proviziju.
Online portali: Dobro za prvo istraživanje i poređenje cena.Oglasi nekretnina u Subotici.
Oglasne table i novine: Stari, ali i dalje efikasan način.
Lične preporuke: Ponekad najbolji način da pronađete pouzdanu nekretninu.

Zaključak

Prodaja kuća u Subotici je složen proces koji zahteva detaljno planiranje i istraživanje. Od odabira lokacije, tipa kuće, do finansijskih i pravnih aspekata, postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir. S obzirom na raznolikost i bogatstvo koje Subotica nudi, svako može pronaći nešto što odgovara njegovim potrebama i željama. U svakom slučaju, sa pravim informacijama i stručnim savetima, vaša investicija u kuću u ovom prelepom gradu može biti jedna od najboljih odluka koje ćete doneti.