Prodaja kuća Subotica
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 48 | Strana: 1/3

Prodaja kuća Subotica

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Prodaja kuća u Subotici: Detaljan vodič kroz različite delove grada i tržište nekretnina

Subotica je jedan od najlepših gradova u Srbiji, sa bogatstvom kulture, arhitekture i istorije. Njegova blizina Mađarskoj, kao i uloga regionalnog trgovinskog i turističkog centra, čini ga atraktivnim za investicije u nekretnine. Ukoliko razmišljate o kupovini kuće u ovom delu zemlje, ovo je vodič koji će vam pomoći da se detaljnije upoznate sa tržištem nekretnina u Subotici.

Istorija i značaj Subotice

Subotica je grad sa preko 100.000 stanovnika i drugi je najveći grad u Vojvodini. Poznat je po svojoj multikulturalnosti, arhitekturi i prirodnim lepotama, kao što je Palićko jezero. Subotica je i ekonomski jaka, sa mnogim preduzećima i industrijama koje su smeštene u i oko grada, što dodatno doprinosi atraktivnosti tržišta nekretnina.

Delovi grada i karakteristike nekretnina

Centar Grada


Arhitektura: Zgrade u secesijskom i baroknom stilu.
Cene: Visoke, obično namenjene višem sloju stanovništva.
Prednosti: Blizina kulturnih centara, restorana, i trgovinskih centara.

Palić


Arhitektura: Od tradicionalnih kuća do modernih vila.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Prirodno okruženje, blizina Palićkog jezera i turističkih atrakcija.

Prozivka


Arhitektura: Novije građene kuće, uglavnom u modernom stilu.
Cene: Srednje.
Prednosti: Porodično orijentisano, sa mnogo škola i parkova.

Aleksandrovo


Arhitektura: Miks starijih i novijih kuća.
Cene: Niže do srednje.
Prednosti: Povoljnije cene, blizina industrijskih zona.

Makova Sedmica


Arhitektura: Pretežno starije kuće, sa nekoliko novijih izgradnji.
Cene: Pristupačne.
Prednosti: Lokalne trgovine, škole i druge ustanove su u blizini.

Finansijski aspekti i pravna regulativa

Cene

Cene se razlikuju od dela do dela grada, ali generalno variraju od 500€ po kvadratu u prigradskim naseljima do preko 1.500€ po kvadratu u centru grada.

Pravna regulativa


Pre kupovine kuće, bitno je upoznati se sa zakonima o vlasništvu nad nekretninama, porezima i drugim taksama. Takođe je preporučljivo konsultovati se sa pravnikom.

Kako pronaći kuću u Subotici?


Agencije za nekretnine: Nude kompletnu uslugu, ali uz proviziju.
Online portali: Dobro za prvo istraživanje i poređenje cena.Oglasi nekretnina u Subotici.
Oglasne table i novine: Stari, ali i dalje efikasan način.
Lične preporuke: Ponekad najbolji način da pronađete pouzdanu nekretninu.

Zaključak

Prodaja kuća u Subotici je složen proces koji zahteva detaljno planiranje i istraživanje. Od odabira lokacije, tipa kuće, do finansijskih i pravnih aspekata, postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir. S obzirom na raznolikost i bogatstvo koje Subotica nudi, svako može pronaći nešto što odgovara njegovim potrebama i željama. U svakom slučaju, sa pravim informacijama i stručnim savetima, vaša investicija u kuću u ovom prelepom gradu može biti jedna od najboljih odluka koje ćete doneti.

Prodaja kuća Subotica

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Železničko naselje , renovirana kuća ID#1336

115000

130 m2

CG-GAS

Subotica - Železničko Naselje

Lepa, legalizovana visokoprizemna porodična stambena zgrada sa potkrovljem i suterenom na prodaju, na teritoriji mesne zajednice Željezničko naselje.Renovirana kuća sa dva nova kupatila , nova termoizolacija , stiropor 10 cm , novi PVC prozori , etažno grejanje na gas . Niski režijski troškovi , uredna dokumentacija , može stambeni kredit. Blizu je škola , obdanište i centar grada.

14 kom

Lepa porodična kuća - Novo Selo ID#1344

89000

150 m2

EG

Subotica - Novo Selo

Lepa velika četvorosobna porodična kuća kuća na većem placu. Etažno grejanje , klima, trofazna struja , asfalt , gradska voda , obnovljena krovna konstrukcija,novi prozori, garaža , lepo dvorište .

16 kom

Kertvaroš - Lepa kuća ID#1347

119000

170 m2

Subotica - Kertvaroš

Renovirana trosobna porodična kuća sa svom infrastrukturom blizu škole , obdaništa i pijace na velikom placu. Pored glavnog objekta , samostalno se nalazi jošjedan objekat sa dva jednosobna stana ,u kojima se nalazi i kuhinja i kupatilo . Uredna dokumentacija .

19 kom

Mali Radanovac - Porodična kuća ID#1349

73000

154 m2

Kaljeva peć

Subotica - Mali Radanovac

Lepo održavana četvorosobna porodična kuća u Malom Radanovcu . Asfalt , gradska voda, kanalizacija , veliki plac , velika bašta, mirna ulica . Po rasporedu ,kuću mogu da koriste dve porodice , kao dva dvosobna stana sa dve kuhinje , i posebnim ulazima . Kuća je legalizovana , uredna je dokumentacija , može stambeni kredit .

12 kom

Velika kuća na velikom placu ID#1350

99000

213 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Peščara

Spratna šestosobna porodična kuća sa suterenom , visokim prizemljem i spratom pored glavnog puta prema Kelebiji , na velikom placu od 1900 kvm , koji imaizlaz na dve ulice . Čvrsta gradnja , betonski temelj , betonska ploča , novi PVC prozori , termoizolacija i etažno grejanje . Uredna , lepo održavana kuća sa urednom dokumentacijom . Legalizovana , uredni imovinski odnosi .

14 kom

Lepa , renovirana kuća ID#1357

109000

176 m2

Gas

Subotica - Makova Sedmica

Dve renovirane kuće na jednom placu . Velika kuća je četvorosobna , ima tri spavaće sobe , dnevni boravak , huhinju i trpezariju . Renovirani su prozori ,podovi , struja ,voda , kupatila. ! Ima trofaznu struju, etažno grejanje na gas, roštilj, garažu i lepo veliko dvorište . Manja kuća je samostalna sa gasnim grejanjem . Ima dve sobe , kuhinju-trpezariju i kupatilo . Uredna dokumentacija .

20 kom

Mali Bajmok lepa kuća ID#1359

92000

123 m2

EG

Subotica - Mali Bajmok

U lepoj,širokoj ulici, prodaje se troiposobna renovirana kuća sa dvorištem , velikom terasom i garažom. Kuća ima svu infrastrukturu ( trofazna struja , gradskavoda , kanalizacija , gas , asfalt )

13 kom

KER , kuće kod bolnice ID#1368

45000

100 m2

Gas

Subotica - Ker

Pored gradske bolnice , prodaju se dve kuće na jednom placu . Jedna kuća je građena 1995 . godine ,trosobna , i odmah je useljiva . Druga kuća je dvojna ipotrebna je adaptacija. Gradska voda , kanalizacija , gas . Odlična lokacija , 200 metara od bolnice .

10 kom

Spratna kuća na Zorci. Odmah useljiva, legalizovana ID#1122

89000

220 m2

CG-GAS

Subotica - Zorka

Prodaje se spratna kuća u površini od 220kvm na placu velicine 475kvm. Kuća se sastoji od suterena i prizemlja. U suterenu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjomI trpezarijom, kupatilom, špajzem I ostavom. Suteren je povezan iznutra sa prizemljem koji se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, kupatila I kuhinje sa trpezarijom. Na podovima se nalaze parketi i keramika. Stolarija je drvena. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i gas. Ceo plac je ograđen. Potkrovlje nije završeno.Kuća je potpuno legaalizovana pa može i na KREDIT.Takođe kuća je prazna i odmah useljiva. .

20 kom

Kelebija -Lepa vikendica ID#1388

51000

88 m2

Klima

Subotica - Kelebija

U prelepoj okolini , u sredinini kelebijske šume ( vikend naselja) nalazi se lepa čarobna vikendica za odmor i relaksaciju. Kuća ima tri nivoa ; podrum ,prizemlje i potkrovlje , neto 88 kvm stambene površine . Po projektu su predviđene dve spavaće sobe u potkrovlju (sad je to jedna velika celina) . Uredna dokumentacija , legalizovana .

20 kom

Novi Grad - Lepa nameštena kuća ID#1393

115000

109 m2

Centralno grejanje

Subotica - Novi Grad

Lepo održavana , odmah useljiva nameštena kuća u Novom Gradu na placu od 12 ari . Gradsko centralno grejanje , trofazna struja , gradska voda , kanalizacija ,parket . Na placu ima dva objekta . Na uličnom frontu se nalazi trosobna kuća od 109 kvm a u dvorištu je poseban jednosoban stan od 40 kvm . Plac 1200 kvm.

16 kom

Spratna kuća u zajedničkom dvorištu, u blizini centra grada ID#1206

73000

113 m2

Subotica - Centar - Centar 2

Prodaje se spratna kuća u površini od 113kvm građena 90tih godina od cigle. U prizemlju se nalazi predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom ikupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .

20 kom

Dvojna kuća u Keru kod bolnice ID#1211

49500

117 m2

Subotica - Ker

Prodaje se dvojna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 380kvm. Sastoji se od predsoblja, 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Na podovima suparketi i keramika. Stolarija je drvena. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, monofaznu dvotarifnu struju i septičku jamu. Na ulici postoji priključak za gas i kanalizaciju. Kuća ima dobar potencijal i kao poslovni objekat. Od pomoćnih prostorija tu se nalazi garaža i nekoliko manjih ostava.Ne može na kredit. .

17 kom

Kuća novije gradnje u oazi mira. ID#1401

149000

150 m2

EG

Subotica - Makova Sedmica

Kuća bez ulaganja novije gradnje na pola puta između Makove sedmice i grada, u mirnoj ulici. U osnovi ima 130 kvm a neto stambena površina je 150 kvm sapotkrovljem + podrum 16 kvm . Asfalt, gas ,gradska voda, trofazna struja , dvostruka termoizolacija , PVC stolarija , dva bušena bunara, letnjikovac , garaža za dva automobila , podrum. Plac je ograđen zidanom ogradom od cigle . Bagremova šuma oko kuće na dve motike , 1450 kvm .

19 kom

Prizemna samostalna kuća  u Keru ID#1234

42000

143 m2

Subotica - Ker

Prodaje se prizemna samostalna kuća povrsine 143kvm. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo, špajz Iostavu u kojoj može da se napravi kotlarnica. Na podovima se nalazi laminat I keramika. Vrata I prozori su drveni. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju I trofaznu dvotarifnu struju. Kuća je legalizovana. .

15 kom

Spratna kuća na Radijalcu ID#1288

180000

260 m2

1/1 sprat

Gas

Subotica - Radijalac

Prodaje se spratna kuća na Radijalcu u površini od 260kvm na placu veličine 990kvm. U svom sastavu ima dve izdvojene stambene jedinice. Na prizemlju se nalazijedna stambena jedinica 80kvm a na spratu druga I ona je 180kvm. Od infrastrukture kuca poseduje gradsku vodu, kanalizaciju trofaznu dvotarifnu struju. Na podovima se nalazi parket I keramika. Prozori su drveni i pvc. U dvorištu se nalazi bazen i nekoliko pomoćnih prostorija. .

20 kom

Kuća Peščara ID#1457

34000

81 m2

Nišavska

- Nišavska

Subotica - Peščara

Trosobna porodična kuća na prodaju . Renovirano kupatilo , pvc stolarija, gradska voda, kanalizacija , lepo veliko dvorište .jedna stambena jedinica 80kvm a na spratu druga I ona je 180kvm. Od infrastrukture kuca poseduje gradsku vodu, kanalizaciju trofaznu dvotarifnu struju. Na podovima se nalazi parket I keramika. Prozori su drveni i pvc. U dvorištu se nalazi bazen i nekoliko pomoćnih prostorija. .

10 kom

Kuća u nizu ID#1305

97000

144 m2

Centralno grejanje

Subotica - Kertvaroš

Prodaje se kuća u nizu u površini od 144kvm u Kertvarošu. Kuca se sastoji od suterena koji iznosi 39kvm i u svom sastavu ima garazu, kotlarnicu I pomocnuprostoriju. Na sledecoj etazi se nalazi stambeni deo koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, hodnika, toaleta i dnevne sobe. Na spratu se nalazi jos dve spavace sobe, hodnik I kupatilo. Postoji mogucnost da se na tavanu takodje naprave sobe. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju.Grejanje je centralno na pelet. U dvorištu postoji parking mesto. Na podovima su parketi I keramika. Kuca moze na kredit. .

16 kom

Teslino Naselje-Dve kuće na jednom placu ID#1465

160000

320 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Kertvaroš - Teslino Naselje

Dve kuće na jednom placu na Teslinom naselju sa bruto 320 kvm . Obe kuće su od čvrstog marerijala, sa svom infrastrukturom i odvojenim funkcijama.Posebnogrejanje na gas, odvojeni satovi za struju , gradska voda i kanalizacija . Obe kuće imaju kuhinju i kupatilo . U većoj kući ima 5 soba u manjoj tri. Kuće su odmah useljive i imaju urednu dokumentaciju .

20 kom

Kuća u širem centru.Snižena cena ID#1315

75000

150 m2

EG

Subotica - Dudova Šuma

Prodaje se kuća na 10 minuta hoda od centra. Sva infrastruktura. pogodna za dve porodice. Dve stambene jedinice. Velik plac, ogradjen. .grejanje na gas, odvojeni satovi za struju , gradska voda i kanalizacija . Obe kuće imaju kuhinju i kupatilo . U većoj kući ima 5 soba u manjoj tri. Kuće su odmah useljive i imaju urednu dokumentaciju .

20 kom

Prodaja kuća u Subotici: Detaljan vodič kroz različite delove grada i tržište nekretnina

Subotica je jedan od najlepših gradova u Srbiji, sa bogatstvom kulture, arhitekture i istorije. Njegova blizina Mađarskoj, kao i uloga regionalnog trgovinskog i turističkog centra, čini ga atraktivnim za investicije u nekretnine. Ukoliko razmišljate o kupovini kuće u ovom delu zemlje, ovo je vodič koji će vam pomoći da se detaljnije upoznate sa tržištem nekretnina u Subotici.

Istorija i značaj Subotice

Subotica je grad sa preko 100.000 stanovnika i drugi je najveći grad u Vojvodini. Poznat je po svojoj multikulturalnosti, arhitekturi i prirodnim lepotama, kao što je Palićko jezero. Subotica je i ekonomski jaka, sa mnogim preduzećima i industrijama koje su smeštene u i oko grada, što dodatno doprinosi atraktivnosti tržišta nekretnina.

Delovi grada i karakteristike nekretnina

Centar Grada


Arhitektura: Zgrade u secesijskom i baroknom stilu.
Cene: Visoke, obično namenjene višem sloju stanovništva.
Prednosti: Blizina kulturnih centara, restorana, i trgovinskih centara.

Palić


Arhitektura: Od tradicionalnih kuća do modernih vila.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Prirodno okruženje, blizina Palićkog jezera i turističkih atrakcija.

Prozivka


Arhitektura: Novije građene kuće, uglavnom u modernom stilu.
Cene: Srednje.
Prednosti: Porodično orijentisano, sa mnogo škola i parkova.

Aleksandrovo


Arhitektura: Miks starijih i novijih kuća.
Cene: Niže do srednje.
Prednosti: Povoljnije cene, blizina industrijskih zona.

Makova Sedmica


Arhitektura: Pretežno starije kuće, sa nekoliko novijih izgradnji.
Cene: Pristupačne.
Prednosti: Lokalne trgovine, škole i druge ustanove su u blizini.

Finansijski aspekti i pravna regulativa

Cene

Cene se razlikuju od dela do dela grada, ali generalno variraju od 500€ po kvadratu u prigradskim naseljima do preko 1.500€ po kvadratu u centru grada.

Pravna regulativa


Pre kupovine kuće, bitno je upoznati se sa zakonima o vlasništvu nad nekretninama, porezima i drugim taksama. Takođe je preporučljivo konsultovati se sa pravnikom.

Kako pronaći kuću u Subotici?


Agencije za nekretnine: Nude kompletnu uslugu, ali uz proviziju.
Online portali: Dobro za prvo istraživanje i poređenje cena.Oglasi nekretnina u Subotici.
Oglasne table i novine: Stari, ali i dalje efikasan način.
Lične preporuke: Ponekad najbolji način da pronađete pouzdanu nekretninu.

Zaključak

Prodaja kuća u Subotici je složen proces koji zahteva detaljno planiranje i istraživanje. Od odabira lokacije, tipa kuće, do finansijskih i pravnih aspekata, postoji mnogo faktora koje treba uzeti u obzir. S obzirom na raznolikost i bogatstvo koje Subotica nudi, svako može pronaći nešto što odgovara njegovim potrebama i željama. U svakom slučaju, sa pravim informacijama i stručnim savetima, vaša investicija u kuću u ovom prelepom gradu može biti jedna od najboljih odluka koje ćete doneti.