Prodaja kuća Novi Sad - Kuće na prodaju u Novi Sad
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 130 | Strana: 1/17

Prodaja kuća Novi Sad

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Novom Sadu

Interesuju Vas kuće na prodaji u Novom Sadu? Na ovoj strani možete pregledati najaktuelnije oglase za prodaju kuća u Novom Sadu. Aktuelne oglase stanova na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Novi Sad. Ukoliko Vas interesuju i stanovi za izdavanje slobodno pogledajte ih na strani Izdavanje stanova Novi Sad.

Lux kuća 420m2 na Adamovićevom naselju ID#1346

12 kom

1287500

420 m2

Prizemlje/1 sprat

CG-GAS

Adamovićevo Naselje

Novi Sad

Prodajem lux kuću 420m2 na Adamovićevom naselju. Kuća se nalazi na placu od 558m2 u manjoj mirnoj slepoj ulici. Najpoželjnija lokacija u gradu za stanovanje. Komforna kuća sa odličnim rasporedom koji pruža komforno stanovanje. Ograđena ogradom od kovanog gvožđa do ulice , i unutar placa zidanom ogradom. Dvorište uređeno žbunjem , tujama, staze popločane i prednji deo ispred...kuće granitom i deo oko bazena. Bazen centralno pozicioniran osunčan. Uz bazen pomoćni objekat sa kupatilom, tehničkom prostorijom za bazen. Garaža sa vratima na daljinsku komandu. U prizemlju kuće se nalazi imponzantan dnevni borak i trpezarija sa visinom plafona oko 3,5m . U produžetku dnevne sobe velika ustakljena terasa kao sastavni deo dnevne sobe, kao jedan velik prostor. Pod beli granit. Kuhinja odvojena sa ostavom, i izlazom u garažu i centralni deo kuče gde se nalaze stepenice. U prizemlju još se nalazi jedna radna soba , i jedna spavaća soba kao manji apartman sa predsobljem iz kojeg je ulaz u sobu i sopstveno kupatilo , i gostinski toalet. Na međuspratu , iznad garaže velika prostorija dvostrano orijentisana sa mnogo svetlosti koja se koristi kao soba za vešeraj, gde se nalazi celom dužinom spoljneg zida plakar sa mnogo prostora za odlaganje. Na spratu tri manja apartmana koji se sastoje od predsoblja, kupatila i komfornih soba. Plus jedna prostorija kao veliki garderober. Podno grejanje na gas gde je pod granitna keramika. U sobama gde je parket su radijatori. Hlađenje je na klime, 5 klima. Spoljna stolarija aluminijumska prevučena pvc-eom. Video nadzor i alarmni sistem.

PRODAJE SE, ODLICNA , UKNJIZENA KUCA NA KLISI! ID#1827

9 kom

283500

200 m2

Visoko prizemlje/2 sprat

EG

Klisa

Novi Sad

Prodaje se dobra, nova kuca na Klisi. Mirna ulica, bez buke! VREDI POGLEDATI! ************ Ukoliko je ova nekretnina na nekom portalu oglašena sa nižom cenom ,koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine , ta niža cena važi i u našoj ponudi........................STAMENKOVIĆ NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170...kuće granitom i deo oko bazena. Bazen centralno pozicioniran osunčan. Uz bazen pomoćni objekat sa kupatilom, tehničkom prostorijom za bazen. Garaža sa vratima na daljinsku komandu. U prizemlju kuće se nalazi imponzantan dnevni borak i trpezarija sa visinom plafona oko 3,5m . U produžetku dnevne sobe velika ustakljena terasa kao sastavni deo dnevne sobe, kao jedan velik prostor. Pod beli granit. Kuhinja odvojena sa ostavom, i izlazom u garažu i centralni deo kuče gde se nalaze stepenice. U prizemlju još se nalazi jedna radna soba , i jedna spavaća soba kao manji apartman sa predsobljem iz kojeg je ulaz u sobu i sopstveno kupatilo , i gostinski toalet. Na međuspratu , iznad garaže velika prostorija dvostrano orijentisana sa mnogo svetlosti koja se koristi kao soba za vešeraj, gde se nalazi celom dužinom spoljneg zida plakar sa mnogo prostora za odlaganje. Na spratu tri manja apartmana koji se sastoje od predsoblja, kupatila i komfornih soba. Plus jedna prostorija kao veliki garderober. Podno grejanje na gas gde je pod granitna keramika. U sobama gde je parket su radijatori. Hlađenje je na klime, 5 klima. Spoljna stolarija aluminijumska prevučena pvc-eom. Video nadzor i alarmni sistem.

Prodaja kuća Novi Sad - Vodič za kupovinu kuća u Novom Sadu

Kupovina kuće u Novom Sadu predstavlja značajnu životnu i finansijsku odluku. Kako bi vam pomogli da napravite najbolji izbor, pripremili smo prošireni vodič koji pokriva najpopularnije delove grada za kupovinu kuća. Detaljno ćemo analizirati svaki deo grada, njegove karakteristike, cene nekretnina i šta sve treba da znate pre nego što se odlučite za kupovinu.

Detaljan pregled delova grada

Stari Grad


Karakteristike: U srcu Novog Sada, sa istorijskim zgradama i kulturnim znamenitostima.
Cene: Veoma visoke, često iznad proseka za grad.
Prednosti: Blizina svih gradskih dešavanja, institucija i znamenitosti.
Nedostaci: Manjak parking prostora, buka.

Liman


Karakteristike: Podeljen na četiri zone, blizu Dunava.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Odlična infrastruktura, blizina keja i rekreativnih zona.
Nedostaci: Zbog popularnosti, brzo se prodaju i cena može biti visoka.

Grbavica


Karakteristike: Popularna, blizu centra.
Cene: Srednje.
Prednosti: Prostrani dvorišta, dobar javni prevoz.
Nedostaci: Moguća buka zbog saobraćaja i gužve.

Detelinara


Karakteristike: Više stambenih blokova, ali sa izdvojenim kućama.
Cene: Povoljnije.
Prednosti: Dostupnost trgovina i blizina centra.
Nedostaci: Prometne ulice mogu biti bučne.

Adamovićevo Naselje


Karakteristike: Mirno, više namenjeno porodicama.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Velika dvorišta, blizina škola.
Nedostaci: Može biti udaljeno od centra.

Veternik


Karakteristike: Spoj urbane i ruralne sredine.
Cene: Povoljnije.
Prednosti: Prostrano, više zelenila.
Nedostaci: Manje trgovina i duže putovanje do centra.

Futog


Karakteristike: Udaljenost od centra, ruralni pejzaž.
Cene: Niske do srednje.
Prednosti: Velike parcele, mir.
Nedostaci: Manje urbane pogodnosti, neophodan sopstveni prevoz.

Sremska Kamenica


Karakteristike: Udaljen od centra, često sa pogledom na Dunav.
Cene: Visoke.
Prednosti: Luksuzne kuće, mir i tišina.
Nedostaci: Loša povezanost sa centrom.

Novo Naselje


Karakteristike: Mešavina stambenih zgrada i kuća.
Cene: Srednje.
Prednosti: Dobre škole, parkovi.
Nedostaci: Visoka gustina naseljenosti.

Klisa


Karakteristike: U razvoju, blizu autoputa.
Cene: Povoljne do srednje.
Prednosti: Investicioni potencijal, veliki prostor.
Nedostaci: Nekompletna infrastruktura.

Telep


Karakteristike: Novije naselje u razvoju.
Cene: Povoljne.
Prednosti: Povoljne cene, dobra povezanost sa centrom.
Nedostaci: Manje trgovina i sadržaja.

Novi Sad je grad sa širokim spektrom opcija kada je reč o kupovini kuće. Od luksuznih nekretnina u centru, do mirnih oaza u predgrađima, ovaj grad nudi nešto za svakoga. Detaljno istraživanje i upoznavanje sa karakteristikama svakog dela grada su ključni za uspešnu kupovinu. Nadamo se da vam je ovaj prošireni vodič pomogao da se bolje orijentišete u svetu nekretnina Novog Sada.

Prodaja kuća Novi Sad

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Novom Sadu

Interesuju Vas kuće na prodaji u Novom Sadu? Na ovoj strani možete pregledati najaktuelnije oglase za prodaju kuća u Novom Sadu. Aktuelne oglase stanova na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Novi-Sad. Ukoliko Vas interesuju i stanovi za izdavanje slobodno pogledajte ih na strani Izdavanje stanova Novi-Sad.

Lux kuća 300m2 kod Betanije ID#1068

618000

300 m2

CG-GAS

Betanija

Novi Sad

Prodajem lux kucu od 300m2 u mirnoj, maloj ulici, humanoj za stanovanje. Kuca ima PO (54m2) +PR (93m2)+ I sprat (98m2) + tavan 80m2 + nusprostorije (23m2).Tavan od 80m2 moze da se zavrsi u stambeni prostor. Sendvic zid 45cm, spoljna stolarija aluminijumska sa zelenim stopsol staklima, roletne na struju, sobna stolarija Enterijer Jankovic, mermerni pod, u sobama parket I klase, ograda od kovanog gvozđa. 4 komforne spavace sobe, tri sobe sa svojim kupatilom. Toalet. Dnevna soba komforna, visina plafona 6 m. Video nadzor. Bazen u dvoristu. U dvoristu pomocne prostorije: kupatilo, kuhinja i trpezarija, soba, i ostava za alat. Tel.: 0628150586

20 kom

Vikendica 34m2 u Futogu - Dunavac ID#1260

58700

34 m2

Futog

Novi Sad

Ustupam pravo zakupa na zemljištu sa vikendicom od 34m2 u Futogu, Ribnjak- Dunavac. Tel:0628150586Tavan od 80m2 moze da se zavrsi u stambeni prostor. Sendvic zid 45cm, spoljna stolarija aluminijumska sa zelenim stopsol staklima, roletne na struju, sobna stolarija Enterijer Jankovic, mermerni pod, u sobama parket I klase, ograda od kovanog gvozđa. 4 komforne spavace sobe, tri sobe sa svojim kupatilom. Toalet. Dnevna soba komforna, visina plafona 6 m. Video nadzor. Bazen u dvoristu. U dvoristu pomocne prostorije: kupatilo, kuhinja i trpezarija, soba, i ostava za alat. Tel.: 0628150586

20 kom

Odlicna nova kuća 232m2 u blizini Lipovog gaja Veternik ID#1330

273000

232 m2

Prizemlje/1 sprat

CG-GAS

Veternik

Novi Sad

Prodajem novu kuću 232m2 u blizini Lipovog gaja, Veternik. U manjoj ulici .Plac površine 625m2 , ograđen . Kuća se sastoji od polusuterena, prizemlja i sprata.U prizemlju veća garaža iz koje se može stepenicama ići u kuću. U prizemlju velik dnevni boravak sa kuhinjom , natkrivenom terasom, kupatilo, jedna soba i stepenište . u gornjem delu tri spavaće sobe i kupatilo. jedna soba ima kosinu. Podno grejanje na gas. Odličan raspored, sadrži sve potrebno za komforan život .

20 kom

Odlična novija kuća 154m2 na Sajlovu ID#1331

273000

154 m2

CG-GAS

Sajlovo

Novi Sad

Prodajem nameštenu noviju kuću 154m2 na Sajlovu. Na placu od 456m2. U dvorištu pomoćni opbjekat , letnja kuhinja i garaža. U dvorištu saletla pogodna za letnjiperiod. Odličan raspored, komforna dnevna soba sa izlazom na natkrivenu terasu i dvorište. Kuhinja u sklopu dnevne sobe sa ostavom i prirodnom ventilacijom, prozorom. Trostrano orijentisana. Tri spavaće sobe, jedno komforno kupatilo sa tuš kabinom. Uknjiženo bez tereta 1/1. Sav nameštaj ostaje u kući. Odlična bez ikakvih ulaganja. Grejanje centralno na gas.

19 kom

Lux kuća 420m2 na Adamovićevom naselju ID#1346

1287500

420 m2

Prizemlje/1 sprat

CG-GAS

Adamovićevo Naselje

Novi Sad

Prodajem lux kuću 420m2 na Adamovićevom naselju. Kuća se nalazi na placu od 558m2 u manjoj mirnoj slepoj ulici. Najpoželjnija lokacija u gradu za stanovanje.Komforna kuća sa odličnim rasporedom koji pruža komforno stanovanje. Ograđena ogradom od kovanog gvožđa do ulice , i unutar placa zidanom ogradom. Dvorište uređeno žbunjem , tujama, staze popločane i prednji deo ispred kuće granitom i deo oko bazena. Bazen centralno pozicioniran osunčan. Uz bazen pomoćni objekat sa kupatilom, tehničkom prostorijom za bazen. Garaža sa vratima na daljinsku komandu. U prizemlju kuće se nalazi imponzantan dnevni borak i trpezarija sa visinom plafona oko 3,5m . U produžetku dnevne sobe velika ustakljena terasa kao sastavni deo dnevne sobe, kao jedan velik prostor. Pod beli granit. Kuhinja odvojena sa ostavom, i izlazom u garažu i centralni deo kuče gde se nalaze stepenice. U prizemlju još se nalazi jedna radna soba , i jedna spavaća soba kao manji apartman sa predsobljem iz kojeg je ulaz u sobu i sopstveno kupatilo , i gostinski toalet. Na međuspratu , iznad garaže velika prostorija dvostrano orijentisana sa mnogo svetlosti koja se koristi kao soba za vešeraj, gde se nalazi celom dužinom spoljneg zida plakar sa mnogo prostora za odlaganje. Na spratu tri manja apartmana koji se sastoje od predsoblja, kupatila i komfornih soba. Plus jedna prostorija kao veliki garderober. Podno grejanje na gas gde je pod granitna keramika. U sobama gde je parket su radijatori. Hlađenje je na klime, 5 klima. Spoljna stolarija aluminijumska prevučena pvc-eom. Video nadzor i alarmni sistem.

12 kom

PRODAJE SE, ODLICNA , UKNJIZENA KUCA NA KLISI! ID#1827

283500

200 m2

Visoko prizemlje/2 sprat

EG

Klisa

Novi Sad

Prodaje se dobra, nova kuca na Klisi. Mirna ulica, bez buke! VREDI POGLEDATI! ************ Ukoliko je ova nekretnina na nekom portalu oglašena sa nižom cenom,koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine , ta niža cena važi i u našoj ponudi........................STAMENKOVIĆ NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170

9 kom

Veternik- Lep i miran kraj - uknjižena 1/1 ID#5844

154000

235 m2

1/1 sprat

Veternik

Novi Sad

Prodaje se kuća u Veterniku u sirovom stanju. Uknjižena 1/1. Lep i uređen kraj. Odličan plac, front 21m. Za više informacija, pozovite. ************ Ukoliko jeova nekretnina na nekom portalu oglašena sa nižom cenom ,koju je prethodno odobrio vlasnik nekretnine , ta niža cena važi i u našoj ponudi........................STAMENKOVIĆ NEKRETNINE -NOVI SAD , Upisan U Reg. Pos. Broj 1170

7 kom

Prizemna kuća 102m2 u Rumenci na placu od 1068m2 ID#1405

140000

102 m2

Gas

Rumenka

Novi Sad

Prodajem prizemnu kuću 102m2 u Rumenci. Kuća se nalazi na dva placa ukupne površine 1068m2. Kuća konstruktivno u dobrom stanju, potrebno renoviranje kupatila inove pločice u kuhinji. Po strukturi trosobna , dnevna soba sa kuhinjom , dve komforne spavaće sobe , jedno kupatilo, ostava, i predsoblje. Ispred ulaza u kuću trem, natkrivena terasa. U dvorištu ima četiri pomoćna objekta , letnja kuhinja , radionica sa kanalom za popravku automobila, svinjac , objekat za skladištenje. pomoćne objekte moguće porušiti i dobiti veće dvorište. I drugom delu dvorišta bašta sa povrćem i voćkama. Ima svu infrastrukturu : struja trofazna, gas, kanalizacija, gradska voda. Grejanje na gas. Tel: 0628150586

17 kom

Prodaja kuća Novi Sad - Vodič za kupovinu kuća u Novom Sadu

Kupovina kuće u Novom Sadu predstavlja značajnu životnu i finansijsku odluku. Kako bi vam pomogli da napravite najbolji izbor, pripremili smo prošireni vodič koji pokriva najpopularnije delove grada za kupovinu kuća. Detaljno ćemo analizirati svaki deo grada, njegove karakteristike, cene nekretnina i šta sve treba da znate pre nego što se odlučite za kupovinu.

Detaljan pregled delova grada

Stari Grad


Karakteristike: U srcu Novog Sada, sa istorijskim zgradama i kulturnim znamenitostima.
Cene: Veoma visoke, često iznad proseka za grad.
Prednosti: Blizina svih gradskih dešavanja, institucija i znamenitosti.
Nedostaci: Manjak parking prostora, buka.

Liman


Karakteristike: Podeljen na četiri zone, blizu Dunava.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Odlična infrastruktura, blizina keja i rekreativnih zona.
Nedostaci: Zbog popularnosti, brzo se prodaju i cena može biti visoka.

Grbavica


Karakteristike: Popularna, blizu centra.
Cene: Srednje.
Prednosti: Prostrani dvorišta, dobar javni prevoz.
Nedostaci: Moguća buka zbog saobraćaja i gužve.

Detelinara


Karakteristike: Više stambenih blokova, ali sa izdvojenim kućama.
Cene: Povoljnije.
Prednosti: Dostupnost trgovina i blizina centra.
Nedostaci: Prometne ulice mogu biti bučne.

Adamovićevo Naselje


Karakteristike: Mirno, više namenjeno porodicama.
Cene: Srednje do visoke.
Prednosti: Velika dvorišta, blizina škola.
Nedostaci: Može biti udaljeno od centra.

Veternik


Karakteristike: Spoj urbane i ruralne sredine.
Cene: Povoljnije.
Prednosti: Prostrano, više zelenila.
Nedostaci: Manje trgovina i duže putovanje do centra.

Futog


Karakteristike: Udaljenost od centra, ruralni pejzaž.
Cene: Niske do srednje.
Prednosti: Velike parcele, mir.
Nedostaci: Manje urbane pogodnosti, neophodan sopstveni prevoz.

Sremska Kamenica


Karakteristike: Udaljen od centra, često sa pogledom na Dunav.
Cene: Visoke.
Prednosti: Luksuzne kuće, mir i tišina.
Nedostaci: Loša povezanost sa centrom.

Novo Naselje


Karakteristike: Mešavina stambenih zgrada i kuća.
Cene: Srednje.
Prednosti: Dobre škole, parkovi.
Nedostaci: Visoka gustina naseljenosti.

Klisa


Karakteristike: U razvoju, blizu autoputa.
Cene: Povoljne do srednje.
Prednosti: Investicioni potencijal, veliki prostor.
Nedostaci: Nekompletna infrastruktura.

Telep


Karakteristike: Novije naselje u razvoju.
Cene: Povoljne.
Prednosti: Povoljne cene, dobra povezanost sa centrom.
Nedostaci: Manje trgovina i sadržaja.

Novi Sad je grad sa širokim spektrom opcija kada je reč o kupovini kuće. Od luksuznih nekretnina u centru, do mirnih oaza u predgrađima, ovaj grad nudi nešto za svakoga. Detaljno istraživanje i upoznavanje sa karakteristikama svakog dela grada su ključni za uspešnu kupovinu. Nadamo se da vam je ovaj prošireni vodič pomogao da se bolje orijentišete u svetu nekretnina Novog Sada.