Prodaja kuća Subotica - Strana: 3/3
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Prodaja kuća, Subotica
Ukupno: 59 | Strana: 3/3

Sortiraj:

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Prodaja Kuća

Da li ste spremni za kupovinu kuće?

Imate nešto ušteđevine i želite konačno da se skrasite? Da li ste zaista spremni za kupovinu kuće?

U poslednje vreme, kod kupaca se stvara osećaj hitnosti i tržište nekretnina zahteva brzo donošenje odluke. Pored toga što izuzetno bitnu odluku o kupovini kuće morate doneti u kratkom roku, veoma je važno da znate u šta se upuštate. Kako biste bili sigurni da ste spremni za ovaj veliki poduhvat, odgovorite sebi na sledeća pitanja!

Da li ste finansijski spremni?

Ovo je najvažnija stavka, razumljivo. I kada se spominju finansije, ne misli se samo na uslove za dobijanje kredita, već morate razumeti šta vas sve čeka kao vlasnika kuće. Porez na imovinu, osiguranje kuće, komunalije, neočekivani kvarovi i razna ulaganja... Pre nego što počnete da pregledate kuće na oglasima, pregledajte svoje finansije. Pravo je vreme da budete objektivni.

Koliki je vaš budžet?

Odredite raspon cena u koji se uklapate i potrudite se da ostanete unutar predviđenog budžeta. Uvek postoji nešto lepše, veće, bolje i lako možete doći u iskušenje da izaberete nešto što kasnije nećete moći sebi da priuštite, a tada će već biti kasno. Savetujte se sa agentima za nekretnine kako biste znali šta je ono što možete priuštiti, a da vam pritom ostane prostora za druge stvari koje volite.

Kakav stil života želite?

Česta zamka u koju kupci upadaju je da migriraju iz grada na selo ili u predgrađe, ne uzimajući u obzir koliko je bilo lepo što im je prodavnica, teretana ili posao bio na svega 5 minuta. Takođe, kupci se nekada odluče na kupovinu kuće zbog prelepe terase ili kuhinje, a ne gledaju na kuću kao celinu. Ukoliko više volite da izlazite da jedete nego što volite da kuvate, nemojte da vas prevari to što je kuća sa lepom kuhinjom na samo pola sata do grada. Kada su ovakve stvari u pitanju, morate biti iskreni prema sebi.

Kako ste se osećali kada ste došli da pogledate kuću iz oglasa?

Naravno, kada kupujete kuću, u obzir treba da uzmete cenu, komšiluk i slične stavke. Ali, kako da znate da ste pronašli pravu kuću, onu kojoj ćete se rado vraćati nakon putovanja? Prvo, morate odvojiti vreme za razgledanje kuće. Mnogi agenti za nekretnine savetuju kupce da veruju svojim instinktima, odnosno da razgledaju kuće iz oglasa dok ne osete da bi neko mesto moglo da bude njihov dom. Kako kažu, sasvim je u redu da se taj osećaj javi i prilikom posete prve kuće.

Sortiraj:

Prodaja kuća Subotica

Aktuelni oglasi za prodaju kuća u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju kuća u Subotici. Kuće na prodaji u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša do Radijalca. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase stanova koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja stanova Subotica.

Železničko naselje , renovirana kuća ID#1336

115000

130 m2

CG-GAS

Subotica - Železničko Naselje

Lepa, legalizovana visokoprizemna porodična stambena zgrada sa potkrovljem i suterenom na prodaju, na teritoriji mesne zajednice Željezničko naselje.Renovirana kuća sa dva nova kupatila , nova termoizolacija , stiropor 10 cm , novi PVC prozori , etažno grejanje na gas . Niski režijski troškovi , uredna dokumentacija , može stambeni kredit. Blizu je škola , obdanište i centar grada.

14 kom

Lepa porodična kuća - Novo Selo ID#1344

89000

150 m2

EG

Subotica - Novo Selo

Lepa velika četvorosobna porodična kuća kuća na većem placu. Etažno grejanje , klima, trofazna struja , asfalt , gradska voda , obnovljena krovna konstrukcija,novi prozori, garaža , lepo dvorište .

16 kom

Mali Radanovac - Porodična kuća ID#1349

73000

154 m2

Kaljeva peć

Subotica - Mali Radanovac

Lepo održavana četvorosobna porodična kuća u Malom Radanovcu . Asfalt , gradska voda, kanalizacija , veliki plac , velika bašta, mirna ulica . Po rasporedu ,kuću mogu da koriste dve porodice , kao dva dvosobna stana sa dve kuhinje , i posebnim ulazima . Kuća je legalizovana , uredna je dokumentacija , može stambeni kredit .

12 kom

Velika kuća na velikom placu ID#1350

99000

213 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Peščara

Spratna šestosobna porodična kuća sa suterenom , visokim prizemljem i spratom pored glavnog puta prema Kelebiji , na velikom placu od 1900 kvm , koji imaizlaz na dve ulice . Čvrsta gradnja , betonski temelj , betonska ploča , novi PVC prozori , termoizolacija i etažno grejanje . Uredna , lepo održavana kuća sa urednom dokumentacijom . Legalizovana , uredni imovinski odnosi .

14 kom

Lepa , renovirana kuća ID#1357

109000

176 m2

Gas

Subotica - Makova Sedmica

Dve renovirane kuće na jednom placu . Velika kuća je četvorosobna , ima tri spavaće sobe , dnevni boravak , huhinju i trpezariju . Renovirani su prozori ,podovi , struja ,voda , kupatila. ! Ima trofaznu struju, etažno grejanje na gas, roštilj, garažu i lepo veliko dvorište . Manja kuća je samostalna sa gasnim grejanjem . Ima dve sobe , kuhinju-trpezariju i kupatilo . Uredna dokumentacija .

20 kom

Mali Bajmok lepa kuća ID#1359

92000

123 m2

EG

Subotica - Mali Bajmok

U lepoj,širokoj ulici, prodaje se troiposobna renovirana kuća sa dvorištem , velikom terasom i garažom. Kuća ima svu infrastrukturu ( trofazna struja , gradskavoda , kanalizacija , gas , asfalt )

13 kom

KER , kuće kod bolnice ID#1368

45000

100 m2

Gas

Subotica - Ker

Pored gradske bolnice , prodaju se dve kuće na jednom placu . Jedna kuća je građena 1995 . godine ,trosobna , i odmah je useljiva . Druga kuća je dvojna ipotrebna je adaptacija. Gradska voda , kanalizacija , gas . Odlična lokacija , 200 metara od bolnice .

10 kom

Kelebija -Lepa vikendica ID#1388

51000

88 m2

Klima

Subotica - Kelebija

U prelepoj okolini , u sredinini kelebijske šume ( vikend naselja) nalazi se lepa čarobna vikendica za odmor i relaksaciju. Kuća ima tri nivoa ; podrum ,prizemlje i potkrovlje , neto 88 kvm stambene površine . Po projektu su predviđene dve spavaće sobe u potkrovlju (sad je to jedna velika celina) . Uredna dokumentacija , legalizovana .

20 kom

Novi Grad - Lepa nameštena kuća ID#1393

115000

109 m2

Centralno grejanje

Subotica - Novi Grad

Lepo održavana , odmah useljiva nameštena kuća u Novom Gradu na placu od 12 ari . Gradsko centralno grejanje , trofazna struja , gradska voda , kanalizacija ,parket . Na placu ima dva objekta . Na uličnom frontu se nalazi trosobna kuća od 109 kvm a u dvorištu je poseban jednosoban stan od 40 kvm . Plac 1200 kvm.

16 kom

Dvosobna kuća -Peščara ID#1395

25000

42 m2

TA

Subotica - Peščara

Odmah useljiva dvosobna kuća od čvrstog materijala na području mesne zajednice Peščara . Legalizovana kuća i garaža , gradska voda i trofazna sruja , urednadokumentacija .

13 kom

Spratna kuća na Zorci. Odmah useljiva, legalizovana ID#1122

89000

220 m2

CG-GAS

Subotica - Zorka

Prodaje se spratna kuća u površini od 220kvm na placu velicine 475kvm. Kuća se sastoji od suterena i prizemlja. U suterenu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjomI trpezarijom, kupatilom, špajzem I ostavom. Suteren je povezan iznutra sa prizemljem koji se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, kupatila I kuhinje sa trpezarijom. Na podovima se nalaze parketi i keramika. Stolarija je drvena. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i gas. Ceo plac je ograđen. Potkrovlje nije završeno.Kuća je potpuno legaalizovana pa može i na KREDIT.Takođe kuća je prazna i odmah useljiva. .

20 kom

Kuća novije gradnje u oazi mira. ID#1401

149000

150 m2

EG

Subotica - Makova Sedmica

Kuća bez ulaganja novije gradnje na pola puta između Makove sedmice i grada, u mirnoj ulici. U osnovi ima 130 kvm a neto stambena površina je 150 kvm sapotkrovljem + podrum 16 kvm . Asfalt, gas ,gradska voda, trofazna struja , dvostruka termoizolacija , PVC stolarija , dva bušena bunara, letnjikovac , garaža za dva automobila , podrum. Plac je ograđen zidanom ogradom od cigle . Bagremova šuma oko kuće na dve motike , 1450 kvm .

19 kom

Kuća Peščara ID#1457

34000

81 m2

Nišavska

- Nišavska

Subotica - Peščara

Trosobna porodična kuća na prodaju . Renovirano kupatilo , pvc stolarija, gradska voda, kanalizacija , lepo veliko dvorište .potkrovljem + podrum 16 kvm . Asfalt, gas ,gradska voda, trofazna struja , dvostruka termoizolacija , PVC stolarija , dva bušena bunara, letnjikovac , garaža za dva automobila , podrum. Plac je ograđen zidanom ogradom od cigle . Bagremova šuma oko kuće na dve motike , 1450 kvm .

10 kom

Spratna kuća u zajedničkom dvorištu, u blizini centra grada ID#1206

73000

113 m2

Subotica - Centar - Centar 2

Prodaje se spratna kuća u površini od 113kvm građena 90tih godina od cigle. U prizemlju se nalazi predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom ikupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .

20 kom

Dvojna kuća u Keru kod bolnice ID#1211

49500

117 m2

Subotica - Ker

Prodaje se dvojna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 380kvm. Sastoji se od predsoblja, 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Na podovima suparketi i keramika. Stolarija je drvena. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, monofaznu dvotarifnu struju i septičku jamu. Na ulici postoji priključak za gas i kanalizaciju. Kuća ima dobar potencijal i kao poslovni objekat. Od pomoćnih prostorija tu se nalazi garaža i nekoliko manjih ostava.Ne može na kredit. .

17 kom

Teslino Naselje-Dve kuće na jednom placu ID#1465

160000

320 m2

1/1 sprat

EG

Subotica - Kertvaroš - Teslino Naselje

Dve kuće na jednom placu na Teslinom naselju sa bruto 320 kvm . Obe kuće su od čvrstog marerijala, sa svom infrastrukturom i odvojenim funkcijama.Posebnogrejanje na gas, odvojeni satovi za struju , gradska voda i kanalizacija . Obe kuće imaju kuhinju i kupatilo . U većoj kući ima 5 soba u manjoj tri. Kuće su odmah useljive i imaju urednu dokumentaciju .

20 kom

Prizemna samostalna kuća  u Keru ID#1234

42000

143 m2

Subotica - Ker

Prodaje se prizemna samostalna kuća povrsine 143kvm. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo, špajz Iostavu u kojoj može da se napravi kotlarnica. Na podovima se nalazi laminat I keramika. Vrata I prozori su drveni. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju I trofaznu dvotarifnu struju. Kuća je legalizovana. .

15 kom

Kuća na Kelebiji ID#1485

55000

160 m2

EG

Ištvana Kizura

- Ištvana Kizura

Subotica - Kelebija

Na velikom placu , u asfaltiranoj ulici, blizu centra Kelebije , prodaju se dve kuće sa pomoćnim objektima . Lepa široka asfaltirana ulica , trofazna struja ,bušeni bunar [gradska voda je u ulici] moguć život za dve porodice u odvojenim stambenim jedinicama . Glavni objekat je parketiran , ima etažno grejanje , nameštena je i odmah je useljiva . Druga kuća je korištena kao letnja kuhinja , sa boravkom , isto je useljiva .

20 kom

Spratna kuća na Radijalcu ID#1288

180000

260 m2

1/1 sprat

Gas

Subotica - Radijalac

Prodaje se spratna kuća na Radijalcu u površini od 260kvm na placu veličine 990kvm. U svom sastavu ima dve izdvojene stambene jedinice. Na prizemlju se nalazijedna stambena jedinica 80kvm a na spratu druga I ona je 180kvm. Od infrastrukture kuca poseduje gradsku vodu, kanalizaciju trofaznu dvotarifnu struju. Na podovima se nalazi parket I keramika. Prozori su drveni i pvc. U dvorištu se nalazi bazen i nekoliko pomoćnih prostorija. .

20 kom

Stari grad, Sarajevska

109000

198 m2

EG

Sarajevska

- Sarajevska

Subotica - Dudova Šuma

U prilici smo da vam ponudimo porodičnu kuću u širem centru Subotice, na odličnoj lokaciji. U neposrednoj blizini su rekreativni centri - bazen ,, Dudova šuma" kao i Hala sportova, Studentski centar. Sama kuća je građena od fasadne cigle 2000 god, podeljena je na dve stambene jediinice od 113.19 m2 sa terasom i letnjom kuhinjom, a drugi od 84.92 m2. U dvorištu se nalaze dva pomoćna objekta, garaža sa još jednim parking mestom i ostava... Oprema: namešten, internet, TV, klima, veš mašina, kuhinjskim elemtima, sudo mašina, fružider, zamrzivač, mikrotalasna itd. Za svaku preporuku ! ( Agencijska provizija 2% ) We are pleased to offer you a family house in the broader center of Subotica, in an excellent location. Nearby, there are recreational centers, the "Dudova šuma" pool, as well as the Sports Hall, and the student center, among others. The house itself is constructed from facade bricks in 2000 and is divided into two residential units, one of 113.19m2 with a terrace and a summer kitchen, and the other of 84.92m2. In the yard, there are two additional buildings, a garage with an extra parking space, and a storage room. Equipment: Furnished, internet, TV, air conditioning, washing machine, dishwasher, kitchen appliances, refrigerator, freezer, microwave, etc.

19 kom

Prodaja Kuća