Prodaja placeva Beograd - Novi Beograd - Strana: undefined/1
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Prodaja placeva, Beograd - Novi Beograd
Ukupno: 8 | Strana: 1/1

Sortiraj:

Beograd - Novi Beograd: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Novi Beograd

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Novi Beograd. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Novi Beograd. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Novi Beograd. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Novi Beograd kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd.

Prodaja placeva u Beogradu na Novom Beogradu – Investirajte u budućnost

Novi Beograd predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za kupovinu placeva u Beogradu. Zahvaljujući svojoj centralnoj lokaciji, bogatoj istoriji i razvijenoj infrastrukturi, Novi Beograd nudi idealno mesto za izgradnju stambenih ili poslovnih objekata.

Zašto investirati u placeve na Novom Beogradu?

Centralna lokacija

Novi Beograd se nalazi u blizini glavnih saobraćajnica, omogućavajući brz pristup svim važnim delovima grada. Blizina autoputa i razvijena mreža javnog prevoza čine Novi Beograd lako dostupnim i povezanim sa ostatkom grada.

Razvijena infrastruktura

Ovaj deo grada ima dobro razvijenu infrastrukturu, uključujući moderne puteve, javni prevoz, tržne centre i druge sadržaje. Ovo olakšava svakodnevni život i pruža brojne pogodnosti za buduće stanare ili korisnike objekata.

Potencijal za rast

Novi Beograd je područje sa visokim potencijalom za dalji rast i razvoj. Investiranje u placeve na ovoj lokaciji može vam doneti značajan povrat ulaganja, jer se vrednost nekretnina konstantno povećava.

Karakteristike placeva na Novom Beogradu

Različite veličine i namene

Placevi na Novom Beogradu dolaze u različitim veličinama i mogu biti namenjeni za različite svrhe, uključujući stambenu i poslovnu izgradnju.

Pristup komunalijama

Većina placeva na Novom Beogradu ima pristup svim neophodnim komunalijama, uključujući vodu, struju, kanalizaciju i internet.

Sigurnost investicije

Investiranje u placeve na Novom Beogradu je sigurno, jer je ovo područje već dobro razvijeno i stabilno. Potražnja za nekretninama na Novom Beogradu je uvek velika.

Saveti za kupovinu placeva na Novom Beogradu

Istražite tržište

Pre nego što se odlučite za kupovinu, istražite tržište placeva na Novom Beogradu kako biste razumeli cene i dostupne opcije.

Proverite lokaciju

Lokacija placa je ključna. Uverite se da je plac na mestu koje vam odgovara, blizu vašeg planiranog objekta, i da ima dobar pristup glavnim saobraćajnicama i komunalijama.

Proverite dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju i uverite se da je sve u skladu sa zakonom.

Investiranje u placeve na Novom Beogradu je pametna odluka koja vam može doneti značajan povrat ulaganja. Sa svojom centralnom lokacijom, razvijenom infrastrukturom i visokim potencijalom za rast, Novi Beograd je idealno mesto za vašu buduću investiciju.

Sortiraj:
Staro sajmište, gradsko građevinsko zemljište 4.43 ara ID#7898111

865000

443 m2

Slavka Šlandera

- Slavka Šlandera

Beograd - Novi Beograd - Blok 18

Uknjiženo, plac 4.43 ara, gradsko građevinsko zemljište. Zelena oaza sa pogledom na reku sa predivnom verandom za odmor, u blizini svih bitnihinfrastrukturnih objekata, u blizini Ušća, Sava centra, odlična veza ka svim delovima grada. Dve kuće i pomoćni objekat na placu površine 4.43 ari. Kuće su svaka na po 2 nivoa, komplet izgrađene kvadratura 121m2 i 32m2, sprovedeni su struja, voda. Agencijska provizija 2% Agent:Agent: Jelena Mirić, broj licence 5463 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd Reg. br.339 011/262-07-34 MJ06 .

13 kom

Plac,Novi Beograd, Ledine, 10 ari, poljoporiv.zemljište, uknjiženo ID#1407

70000

1000 m2

Surčinski put

- Surčinski put

Beograd - Novi Beograd - Ledine

Lepa parcela, smeštena u središtu naselja, sa pristupnim putem, u blizini surčinskog puta. Ima struju, vodu, mogućnost dokupa još 6 ari u produžetkuparcele. Širina fronta je 12m. Za preporuku! Uknjiženo! Agencijska provizija 2%

8 kom

Lokacija Novi Beograd ID#1019

1200000

3423 m2

Vinogradska

- Vinogradska

Beograd - Novi Beograd - Ledine

Parcela je dimenzija 35x100 m i nalazi se u centru M.Z. Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu. Po Planu detaljne regulacije izlaziće na tri ulice, od kojih ćebuduća ulica Nova 6 biti glavna veza Vinogradske i okolnih ulica sa velikom raskrsnicom Surčinaske magistrale i Bul.J.Gagarina. Zbog nove ulice biće ekspropriacija 8x100 m sa istočne strane placa i naknada za to ostaje novom vlasniku. Važno je budući investitor zna i da će objekat morati odaljiti oko 15-ak metara od fromta zbog dalekovoda čije izmeštanje je u planu, ali taj prostor je moguće iskoristiti za parking mesta ili zelenu površinu. Koefijenat izgradnje je 50% i masimalna visina slemena je 16,5 m od nulte kote. tj pet nadzemnih etaža. Odlična pozicija za izgardnju stambenog ili stambeno poslovnog objekta. U neposrednoj blizini je kineski šoping mol već uveliko u izgradnji (oko 480 lokala), a po projektu i DUP je preciziran broj i namena budućih objekata. Reg.br. 1538 Posrednička naknada 2%

5 kom

Gradsko građ.zemljište, Mileve Marić Ajnštajn

1300000

5121 m2

Dr Ivana Ribara, Vinogradska

Beograd - Novi Beograd

Gradsko-građevinsko zemljište posle kružnog toka 400 metara, pored autoputa "Miloš Veliki", deonica Novi Beograd-Surčin. Mogućnost gradnje 6.800m2. 20%komercijalne+80% stambene gradnje. Uknjižen. Postoji mogućnost kupovine dodatnih 6 ari do ove parcele za parking. Agencijska provizija 2%. Google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju nekretnine.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Stara Bežanija, Jocina Ada, plac, prodaja

400000

1134 m2

Dr Ivana Ribara, Jocina Ada

Beograd - Novi Beograd

Na samo 10 minuta od bloka 45, Savskim nasipom, nalazi se idealno mesto za beg od gradske gužve i odmor nakon naporne radne nedelje.  Okruženo zelenilom, sajedne strane reka Savica a sa druge prelepi pogled na reku Savu, ima 26m obale sa napravljenom pontonskom platformom za vez čamaca i glisera. Do placa je sprovedena voda i mogućnost priključka struje.  Uknjiženo na vlasnika. Agencijska provizija 2% Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju nepoketnosti Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.  

10 kom

Novi Beograd, Blok 72 - Vinogradska, 51.21a

1300000

0 m2

Blok 72, Vinogradska

- Vinogradska

Beograd - Novi Beograd

Novi Beograd, Blok 72 - Vinogradska plac, 51.21 ari, front prema ulici 39 metara, struja, voda, kanalizacija, asfalt Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji.Pored parcele se gradi bulevar sa šest traka za automobile i dve trake za bicikliste (ulica Nova 12), koji predstavlja saobraćajnu vezu sa auto-putskom obilaznicom. Osnovna namena parcele je stanovanje sa kojim su kompatibilni komercijalni sadržaji. Odnos osnovne i kompatibilne namene je definisan u odnosu min. 80% : maks. 20%. Na građevinskoj parceli se može graditi jedan ili više objekata, koji predstavljaju jedinstvenu funkcionalno-estetsku celinu. Maksimalni indeks zauzetosti je 40%. Maksimalna visina venca objekta je 13m, a maksimalna visina slemena objekta je 16m od nulte kote, sa odgovarajućim brojem etaža u odnosu na namenu i tehnološke potrebe. Minimalno međusobno rastojanje između objekata na parceli mora biti najmanje 2/3 visine višeg objekta, ne manje od 5m. Poslednja etaža može biti realizovana kao pun ili povučen sprat. Spratnost prizemlje, dva sprata i potkrovlje (povučeni sprat). Bruto površina oko 8000m2. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Agent Ivo Jokić: 060/500-62-68 (licenca br. 749)

1 kom

Kvantaška pijaca, 31,2 ara

780000

0 m2

Blok 53 (Kvantaš), Kvantaška pijaca

- Kvantaška pijaca

Beograd - Novi Beograd

Kvantaška pijaca, 31,2 ara Plac se nalazi u industrijskoj zoni pored same kvantaške pijace. Prema Informaciji o lokaciji predviđen je magacin, fabričkahala... Uknjižen. Provizija 2%. 066/855-88-89

4 kom

Novi Beograd, Ledine - Valtrovićeva, 3.5a

87500

0 m2

Ledine, Valtrovićeva

- Valtrovićeva

Beograd - Novi Beograd

Novi Beograd, Ledine - Valtrovićeva plac. 3.5a. Na prodaju plac na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Agent Aleksandra Damjanović: 062/152-66-91 Agencijskaprovizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska)

1 kom

Beograd - Novi Beograd: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Novi Beograd

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Novi Beograd. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Novi Beograd. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Novi Beograd. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Novi Beograd kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd.

Prodaja placeva u Beogradu na Novom Beogradu – Investirajte u budućnost

Novi Beograd predstavlja jednu od najpoželjnijih lokacija za kupovinu placeva u Beogradu. Zahvaljujući svojoj centralnoj lokaciji, bogatoj istoriji i razvijenoj infrastrukturi, Novi Beograd nudi idealno mesto za izgradnju stambenih ili poslovnih objekata.

Zašto investirati u placeve na Novom Beogradu?

Centralna lokacija

Novi Beograd se nalazi u blizini glavnih saobraćajnica, omogućavajući brz pristup svim važnim delovima grada. Blizina autoputa i razvijena mreža javnog prevoza čine Novi Beograd lako dostupnim i povezanim sa ostatkom grada.

Razvijena infrastruktura

Ovaj deo grada ima dobro razvijenu infrastrukturu, uključujući moderne puteve, javni prevoz, tržne centre i druge sadržaje. Ovo olakšava svakodnevni život i pruža brojne pogodnosti za buduće stanare ili korisnike objekata.

Potencijal za rast

Novi Beograd je područje sa visokim potencijalom za dalji rast i razvoj. Investiranje u placeve na ovoj lokaciji može vam doneti značajan povrat ulaganja, jer se vrednost nekretnina konstantno povećava.

Karakteristike placeva na Novom Beogradu

Različite veličine i namene

Placevi na Novom Beogradu dolaze u različitim veličinama i mogu biti namenjeni za različite svrhe, uključujući stambenu i poslovnu izgradnju.

Pristup komunalijama

Većina placeva na Novom Beogradu ima pristup svim neophodnim komunalijama, uključujući vodu, struju, kanalizaciju i internet.

Sigurnost investicije

Investiranje u placeve na Novom Beogradu je sigurno, jer je ovo područje već dobro razvijeno i stabilno. Potražnja za nekretninama na Novom Beogradu je uvek velika.

Saveti za kupovinu placeva na Novom Beogradu

Istražite tržište

Pre nego što se odlučite za kupovinu, istražite tržište placeva na Novom Beogradu kako biste razumeli cene i dostupne opcije.

Proverite lokaciju

Lokacija placa je ključna. Uverite se da je plac na mestu koje vam odgovara, blizu vašeg planiranog objekta, i da ima dobar pristup glavnim saobraćajnicama i komunalijama.

Proverite dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju i uverite se da je sve u skladu sa zakonom.

Investiranje u placeve na Novom Beogradu je pametna odluka koja vam može doneti značajan povrat ulaganja. Sa svojom centralnom lokacijom, razvijenom infrastrukturom i visokim potencijalom za rast, Novi Beograd je idealno mesto za vašu buduću investiciju.