Prodaja garaže Beograd - Novi Beograd
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Prodaja garaže, Beograd - Novi Beograd
Ukupno: 10 | Strana: 1/1

Sortiraj:

Beograd - Novi Beograd: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Novi Beograd

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Novi Beograd. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Novi Beograd. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Novi Beograd. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Novi Beograd kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd.

Prodaja garaža u Beogradu na Novom Beogradu – Bezbednost za vaše vozilo

Novi Beograd je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu garaža u Beogradu. Ovaj deo grada poznat je po svojoj gustoći naseljenosti i urbanom načinu života. Sa sve većim brojem automobila na ulicama, potreba za bezbednim i dostupnim parkiranjem postaje sve veća.

Zašto je važno imati garažu na Novom Beogradu?

Sigurnost

Novi Beograd je gusti urbani centar gde je često teško pronaći slobodno parking mesto. Garaže pružaju dodatnu sigurnost vašem vozilu, štiteći ga od vremenskih uslova, krađa i oštećenja.

Dugoročna investicija

Kupovina garaže je dugoročna investicija koja može povećati vrednost vaše imovine. Uvek postoji velika potražnja za garažama, posebno u centralnim delovima grada kao što je Novi Beograd.

Udobnost i praktičnost

Imati garažu blizu kuće ili radnog mesta značajno povećava udobnost. Nećete morati da trošite vreme u potrazi za parking mestom, što će vam uštedeti dragoceno vreme i smanjiti stres.

Karakteristike garaža na Novom Beogradu

Različite veličine

Garaže na Novom Beogradu dolaze u različitim veličinama, od manjih prostora pogodnih za motocikle do prostranih garaža koje mogu primiti veća vozila.

Sigurnosni sistemi

Mnoge garaže na Novom Beogradu opremljene su modernim sigurnosnim sistemima, uključujući video nadzor, automatska vrata i alarmne sisteme.

Lakoća pristupa

Garaže su često smeštene na lokacijama koje omogućavaju lak pristup glavnim saobraćajnicama i drugim ključnim delovima grada.

Saveti za kupovinu garaže na Novom Beogradu

Istražite tržište

Pre nego što se odlučite za kupovinu, istražite tržište garaža na Novom Beogradu kako biste razumeli cene i dostupne opcije.

Proverite lokaciju

Lokacija garaže je ključna. Uverite se da je garaža na mestu koje vam odgovara, blizu vaše kuće ili radnog mesta, i da ima dobar pristup glavnim saobraćajnicama.

Proverite sigurnost

Osigurajte da garaža ima adekvatne sigurnosne mere, kao što su video nadzor, sigurnosna vrata i alarmni sistemi.

Pregledajte dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju i uverite se da je sve u skladu sa zakonom.

Kupovina garaže na Novom Beogradu je pametna investicija koja vam pruža sigurnost, udobnost i praktičnost. Sa visokim standardima sigurnosti i odličnim lokacijama, garaže na Novom Beogradu su idealno rešenje za sve vlasnike vozila u Beogradu.

Sortiraj:
Garaža u bloku 62 ID#1355

18000

11 m2

Jurija Gagarina

- Jurija Gagarina

Beograd - Novi Beograd - Blok 62

Na prodaju garaža površine 11m2. Garaža je suva, zidana. Nalazi se u bloku 62, blizina pijace, pošte, marketa. Uknjižena 1/1 na vlasnika Agent prodajeJelena 063230459 Posrednička provizija u skladu sa uslovima poslovanja 2%

1 kom

Garaža na Novom Beogradu, blok 61 ID#1793

18000

11 m2

EG

Jurija Gagarina

- Jurija Gagarina

Beograd - Novi Beograd - Blok 61

U ponudi je odlična garaža , od 11m2, ziasebna sa vratima, i prilazom u bloku 61, na Novom Beogradu. Agencijska provizija se plaća u skladu sa opštim uslovimaposlovanja- ,

2 kom

Garaža Blok 30, Novi Beograd 15m2 ID#3529

28900

15 m2

Beograd - Novi Beograd - Blok 30

U prilici smo da vam ponudimo garažu u Bulevaru Mihajla Pupina u Bloku 30. Garaža je površine 15m2 sa proširenim otvorom za 30cm, ukupne širine 250cm.Kompletno je renovirana. Postavljena su nova rolo vrata sa dva daljinca, okrečena. Termo i hidro izolacija, dva pvc prozora. Dimenzije osnove garaže su 2.7x5.56 metara. PVC prozori gledaju ka bloku. U garaži monitrana i polica koja može služiti za odlaganje ključeva. Garaža ima struju, razvedenu rasvetu i utičnicu. Uknjiženo. Agencijska provizija u iznosu od 700e uključuje: istraživanje neophodno za pronalaženje adekvatne nekretnine, pomoć u pregovorima, provera dokumentacije, apliciranje za stambeni kredit, izrada ugovora/predugovora o kupoprodaji, organizacija primopredaje, zapisnik o primopredaji, pomoć pri prijavi poreza na apsolutna prava i eventualno oslobođenje od istog, promena korisnika struje, infostana, vode, gasa... i sve ostalo što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Kontakt telefoni : 011/6707565; 060/5449-002; 011/2015-718

6 kom

Blok 63, Gandijeva, garaža

20000

14 m2

Blok 63, Gandijeva

Beograd - Novi Beograd

Na prodaju garažno mesto od 14m2 u Bloku 63, u Gandijevoj. Agencijska provizija 1.000 € Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju.     Šta podrazumevaagencijska provizija od 1.000€:   Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.   Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Prodaja garažnog mesta, Belvill, blok 67, zgrada Đurđevak

40000

19 m2

Blok 67 (Belvill), Jurija Garagina

Beograd - Novi Beograd

U prilici smo da Vam ponudimo na prodaju garažni boks sa rolo vratima u naselju Belvill (blok 67), zgrada Đurđevak Površina garažnog mesta je 19m2 Agencijskaprovizija 1000 eur Šta podrazumeva agencijska provizija od 1000 eur: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Garaža, Blok 61, Dr Ivana Ribara, 14m2

30700

14 m2

Blok 61, Dr Ivana Ribara

Beograd - Novi Beograd

Garaža 14m2 Ozidana, u sredini Struja Dogovor Agencijska provizija je 1.000eur Šta podrazumeva agencijska provizija: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vasvezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

3 kom

Novi Beograd, Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića, 10m2

24500

10 m2

Blok 23, Bulevar Milutina Milankovića

- Bulevar Milutina Milankovića

Beograd - Novi Beograd

Novi Beograd, Blok 23 - Bulevar Milutina Milankovića garaža, 10m2 U ponudi odlično pozicionirano garažno mesto blizu ulaza u blok 23. Pored garažnog mestapostoji i prostor koji je moguće maksimalno iskoristiti i parkirati još jedno vozilo. Uknjiženo na 10m2. Agencijska provizija 1000e. Agent Mileva Petrović: 063/57-16-17 (licenca br.2429)

1 kom

Garažno mesto u Bloku 23

23700

13 m2

Blok 23

Beograd - Novi Beograd

Prodaje se garažno mesto u Bulevaru Milutina Milankovića u bloku 23 u bilizini Gazele,Sava Centra i Mosta na Adi. Garažno mesto broj 85 prostire se na 13 m2 iidealnoc je za vaše prevozno sredstvo,uz njega će te skratiti muke za pronalazak sigurnog mesta za vaše vozilo.Garaža je pokrivena kamerama. *uknjiženo Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja

2 kom

Blok 61, Jurija Gagarina, 11m2

20000

11 m2

Blok 61, Jurija Gagarina

- Jurija Gagarina

Beograd - Novi Beograd

Garaža, Blok 61, Jurija Gagarina, 11m2 Na prodaju garaža u Bloku 61 površine 11m2, dimenzije 2,3m x 4,5m. Ulazna vrata 2,15m x 1,8m. Uknjižena. Provizija 750eura. Milomir Đenadić 065/21-21-989

1 kom

Garaža 18m2, uknjižena, Blok 30

29000

18 m2

Blok 30, Bulevar Mihajla Pupina

- Bulevar Mihajla Pupina

Beograd - Novi Beograd

Prodaje se garža u Bloku 30, Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina, 18m2. Pozicija je bliža soliterima Bloka 31. Garaža se nalazi u prizemlju i uknjiženaje. Agencijska provizija 2%.

1 kom

Beograd - Novi Beograd: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Novi Beograd

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Novi Beograd. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Novi Beograd. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Novi Beograd. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Novi Beograd kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Novi Beograd.

Prodaja garaža u Beogradu na Novom Beogradu – Bezbednost za vaše vozilo

Novi Beograd je jedna od najtraženijih lokacija za kupovinu garaža u Beogradu. Ovaj deo grada poznat je po svojoj gustoći naseljenosti i urbanom načinu života. Sa sve većim brojem automobila na ulicama, potreba za bezbednim i dostupnim parkiranjem postaje sve veća.

Zašto je važno imati garažu na Novom Beogradu?

Sigurnost

Novi Beograd je gusti urbani centar gde je često teško pronaći slobodno parking mesto. Garaže pružaju dodatnu sigurnost vašem vozilu, štiteći ga od vremenskih uslova, krađa i oštećenja.

Dugoročna investicija

Kupovina garaže je dugoročna investicija koja može povećati vrednost vaše imovine. Uvek postoji velika potražnja za garažama, posebno u centralnim delovima grada kao što je Novi Beograd.

Udobnost i praktičnost

Imati garažu blizu kuće ili radnog mesta značajno povećava udobnost. Nećete morati da trošite vreme u potrazi za parking mestom, što će vam uštedeti dragoceno vreme i smanjiti stres.

Karakteristike garaža na Novom Beogradu

Različite veličine

Garaže na Novom Beogradu dolaze u različitim veličinama, od manjih prostora pogodnih za motocikle do prostranih garaža koje mogu primiti veća vozila.

Sigurnosni sistemi

Mnoge garaže na Novom Beogradu opremljene su modernim sigurnosnim sistemima, uključujući video nadzor, automatska vrata i alarmne sisteme.

Lakoća pristupa

Garaže su često smeštene na lokacijama koje omogućavaju lak pristup glavnim saobraćajnicama i drugim ključnim delovima grada.

Saveti za kupovinu garaže na Novom Beogradu

Istražite tržište

Pre nego što se odlučite za kupovinu, istražite tržište garaža na Novom Beogradu kako biste razumeli cene i dostupne opcije.

Proverite lokaciju

Lokacija garaže je ključna. Uverite se da je garaža na mestu koje vam odgovara, blizu vaše kuće ili radnog mesta, i da ima dobar pristup glavnim saobraćajnicama.

Proverite sigurnost

Osigurajte da garaža ima adekvatne sigurnosne mere, kao što su video nadzor, sigurnosna vrata i alarmni sistemi.

Pregledajte dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju i uverite se da je sve u skladu sa zakonom.

Kupovina garaže na Novom Beogradu je pametna investicija koja vam pruža sigurnost, udobnost i praktičnost. Sa visokim standardima sigurnosti i odličnim lokacijama, garaže na Novom Beogradu su idealno rešenje za sve vlasnike vozila u Beogradu.