Sanema nekretnine :: HomeSelect.rs
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

Sanema nekretnine

Agencije za posredovanje u prodaji i zakupu nekretnina čija se ponuda nalazi na našem portalu.

Agencije- Sanema nekretnine

Kontakt

http://www.sanemanekretnine.com/
909
262
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Kuća!

14 kom

162000

420 m2

Sombor - Centar

KUĆA! izgrađena od pune opeke sa omalterisanim spoljnim zidovima debljine d=38cm, naknadno obložena termoizolacijom i završno obrađena plemenitim malterom. Ispod cemetnog estriha u podovima prizemlja, sprata i tavana ugrađena je termo-zvučna tvrda podna izolacija debljine d=3cm i sa folijom. Izlaz na tavan je rešen zatvorenim betonskim stepeništem, a sam tavan je moguće...pretvoriti i u mansardni prostor. Krovna konstrukcija je od čamove građe, a krovni pokrivač je falcovani crep braon boje – engobirani. - Sva spoljna ulazna i garažna vrata su od tvrdog drveta-hrastovine, a prozori su sa dvostrukim termo izo staklima i roletnama. - Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su jedan prostor ukupne površine od 46,14m2, sa podom od hrastovog parketa i pored radijatorskog centralnog grejanja ima i kaljevu peć, a plafon je obložen lamperijom. - Lokacija kuće je u mirnoj ulici sa kompletnim komunalnim priključcima i gasom, udaljenoj od glavne ulice - centra grada (pešačke zone), parka, škole, pijace, doma zdravlja, gradske uprave i ostalih nadležnosti i službi, na 5 minuta pešice. - Kuću je za sebe i svoju porodicu gradio diplomirani građevinski inženjer što po sebi podrazumeva da je primenio sav potreban kvalitetni građevinski materijal u realizaciji objekta do potpune završenosti kako unutrašnjeg prostora tako isto i fasade. Sastoji se iz: -suterena sa 8 prostorija različite namene sa unutrašnjim stepeništem između prizemlja i suterena, kao i zatvoreno-pokriveno stepenište između suterena i dvorišta; -prizemlja sa ulaznim hodnikom, stepeništem za sprat, spavaćom sobom, radnom sobom, kupatilom, poseban WC, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom kao jedan prostor, ostavom i letnjom kuhinjom sa izlazom u dvorište. Garaža je u sklopu prizemlja sa direktnim izlazom na ulicu i toplom vezom sa prizemljem. - sprata sa hodnikom, spavaćom sobom, gostinskom sobom, dve sobe sa dnevnim i spavaćim delom i balkonom, garderobom i kupatilom sa balkonom i zatvorenim betonskim stepeništem za tavan; -sve etaže su kompletno završene sa radijatorskim centralnim grejanjem na čvrsto gorivo i postoji mogućnost da se instalira gasni kotao jer zgrada ima priključak na gasovod. -ugaonom delu placa kao zasebni objekat izgrađena je nastrešica sa dve strane zatvorena zidom u fasadnoj opeci, a čije druge dve otvorene strane su pogledom na baštu i prema ozidanom roštilj postolju sa ugrađenim metalnim ramom za kotlić. Veličina placa 18m (ulični front) x 20m(dubina placa)............ ZAOKRUŽENA UKUPNO IZGRAĐENA STAMBENA POVRŠINA 420m2. Kuća spolja i iznutra potpuno završena, termoizolovana, tehnički primljena, poseduje dozvolu za upotrebu i uknjižena u katastru u listu nepokretnosti bez ikakvog hipotekarnog opterećenja i izvršena je konverzija placa iz društvene u privatnu svojinu. Cena: 162.000e

Prodaja, Kuća, Sombor

125 kom

1250000

296 m2

Sombor

KUĆA ! Sombor je grad istorije i grad sa dušom, a ta duša sačuvana je u svim njegovim znamenitostima, jedna od njih je i kuća znatno uvučena u poređenju sa ostalim kućama u ulici koju su nekada zvali Bajski put, a ispred nje se nalazi lepo uređen omanji park, okružen ogradom od kovanog gvožđa koju je 1874 godine za porodičnu kuću izgradio poznati Somborski trgovac, crkveni...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

NJIVA I KLASE!

1 kom

26780

0 m2

Sombor - Lenije

NJIVA POD VOĆEM! Istočna Gradina,Lenije,zemlje 1.klase,na asfaltnom putu,bunar,12.022m2,na većem delu zemlje nasad industriske višnje,5.god star,ostalo je stalno rađajuća malina.Cena 26.800e...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

NJIVA U GRAĐEVINSKOM PODRUČJU

1 kom

15000

0 m2

Sombor - Josićko naselje

PLAC! Između Josićkog naselja i Apatinskog puta,njiva prve klase u građevinskom području,2011m2,nedaleko od malog mostića na Apatinkom kod obilaznice,ili nasatav ul. Uroša Predića,zemljani put do placa,prohodan za vozila,na placu manji objekat.vinogradarska kućica,bunar,uknjiženo!Cena 15.000e...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

PLAC ZA RAZNE NAMENE

3 kom

27000

0 m2

Sombor

PLAC! Na Čonopljanskom putu, kod pruge, 6340m2, trouglastog oblika sa frontom do puta 130m2. Očišćen, do placa su voda i struja, Pogodan za kuću kao i poslovni prostor. Cena: 27000e za dogovor....tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

Agencije - Sanema nekretnine

Kontakt

Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
PLAC!

4700

0 m2

Čonoplja

Sombor - Okolina

PLAC! Čonoplja,u centru,uz put,izlazi na dve ulice,ravan,pravilnog oblika,nekada na placu stari objekat,98m2, koji je porušen,ali je proknjižen,kompletnainfrastruktura,833m2,cena 4.700e,sve inf.na tel.069-112-17-24

2 kom

PORODIČNA! SPRATNA KUĆA! BUKOVAC!

100000

130 m2

Sombor - Okolina

KUĆA! Na Bukovcu, 130m2, plac 1627m2. U prizemlju dve sobe, dnevni boravak, kupatilo, kuhinja, terasa i predsoblje, na spratu su dve sobe sa terasama ikupatilo. Grejanje je etažno na pelet, u sklopu kuće je i podrum ko i garažno mesto. Pomoćni objekat je 105m2 pogodan za višestruku namenu. Cena 100.000e.

24 kom

KUĆA SA LOKALOM!

46350

182 m2

Bezdan

Sombor - Okolina

Kuća sa lokalom u Bezdanu, uknjižene stambene površine 182m2, na placu od 923m2. Na odličnom je mestu za porodični život i za pokretanje privatnog posla.Objekat je višenamenski, na velikom placu. Za adaptaciju. Cena: e46.350, za dogovor!

1 kom

NOVA, SPRATNA KUĆA!

60000

160 m2

Sombor

STOPIRANA PRODAJA! KUĆA! Naselje iza Ekonomske škole,nova kuća,160m2,kvalitetno zidana,cigla-sendvić zid,drvena vakum spoljašnjastolarija,parekt,keramika,neobičnog rasporeda,u nivoima,sa mogućnošću proširenja na potkrovlje.grejanje na čvrsto gorivo,kolski ulaz na plac od oko 600m2,cena 60.000e.

15 kom

Kuća!

162000

420 m2

Sombor - Centar

KUĆA! izgrađena od pune opeke sa omalterisanim spoljnim zidovima debljine d=38cm, naknadno obložena termoizolacijom i završno obrađena plemenitim malterom.Ispod cemetnog estriha u podovima prizemlja, sprata i tavana ugrađena je termo-zvučna tvrda podna izolacija debljine d=3cm i sa folijom. Izlaz na tavan je rešen zatvorenim betonskim stepeništem, a sam tavan je moguće pretvoriti i u mansardni prostor. Krovna konstrukcija je od čamove građe, a krovni pokrivač je falcovani crep braon boje – engobirani. - Sva spoljna ulazna i garažna vrata su od tvrdog drveta-hrastovine, a prozori su sa dvostrukim termo izo staklima i roletnama. - Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su jedan prostor ukupne površine od 46,14m2, sa podom od hrastovog parketa i pored radijatorskog centralnog grejanja ima i kaljevu peć, a plafon je obložen lamperijom. - Lokacija kuće je u mirnoj ulici sa kompletnim komunalnim priključcima i gasom, udaljenoj od glavne ulice - centra grada (pešačke zone), parka, škole, pijace, doma zdravlja, gradske uprave i ostalih nadležnosti i službi, na 5 minuta pešice. - Kuću je za sebe i svoju porodicu gradio diplomirani građevinski inženjer što po sebi podrazumeva da je primenio sav potreban kvalitetni građevinski materijal u realizaciji objekta do potpune završenosti kako unutrašnjeg prostora tako isto i fasade. Sastoji se iz: -suterena sa 8 prostorija različite namene sa unutrašnjim stepeništem između prizemlja i suterena, kao i zatvoreno-pokriveno stepenište između suterena i dvorišta; -prizemlja sa ulaznim hodnikom, stepeništem za sprat, spavaćom sobom, radnom sobom, kupatilom, poseban WC, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom kao jedan prostor, ostavom i letnjom kuhinjom sa izlazom u dvorište. Garaža je u sklopu prizemlja sa direktnim izlazom na ulicu i toplom vezom sa prizemljem. - sprata sa hodnikom, spavaćom sobom, gostinskom sobom, dve sobe sa dnevnim i spavaćim delom i balkonom, garderobom i kupatilom sa balkonom i zatvorenim betonskim stepeništem za tavan; -sve etaže su kompletno završene sa radijatorskim centralnim grejanjem na čvrsto gorivo i postoji mogućnost da se instalira gasni kotao jer zgrada ima priključak na gasovod. -ugaonom delu placa kao zasebni objekat izgrađena je nastrešica sa dve strane zatvorena zidom u fasadnoj opeci, a čije druge dve otvorene strane su pogledom na baštu i prema ozidanom roštilj postolju sa ugrađenim metalnim ramom za kotlić. Veličina placa 18m (ulični front) x 20m(dubina placa)............ ZAOKRUŽENA UKUPNO IZGRAĐENA STAMBENA POVRŠINA 420m2. Kuća spolja i iznutra potpuno završena, termoizolovana, tehnički primljena, poseduje dozvolu za upotrebu i uknjižena u katastru u listu nepokretnosti bez ikakvog hipotekarnog opterećenja i izvršena je konverzija placa iz društvene u privatnu svojinu. Cena: 162.000e

14 kom

KUĆA-SALAŠ

87500

256 m2

EG

Sombor

KUĆA-SALAŠ! Kuća od 256m2,uknjižena,spratna,petnaestogodišnja, ,komplet završena i opremljena za život,na spratu kuće se nije skoro uopšte boravilo,drvenastolarija,laminat,keramika,izolovana,opasana fasadnom ciglom,etažno grejanje,podrum ispod cele kuće sa kotlarnicom,garažom i pomoćnim prostorijama,kolski ulaz.Do glavnog puta u Lugovu,sa kompletnom infrastrukturom. U produžetku placa se nalazi stari salaš,133m2,kuća od naboja koje je podzidana,sa nekoliko prostorija,kupatilom,struja,voda sve uvedeno,kao i sa ekonomskim prostorijama.Sva okućnica,bašta-njiva koja ide uz kuću-salaš,14.224m2.Cena 87.500e,069-112-17-24

21 kom

LEPA LOKACIJA!

30900

96 m2

Sombor - Prnjavor

STOPIRANA PRODAJA!!! KUĆA! Prnjavor,uknjižena,prizemna kuća od 96m2 stambenog prostora,petosobna,sa dva kupatila,rađena delom od mešanog materijala,koji je usendviču između cigle i delom od cigle,po podu je delom brodski pod,patos,parket,delom keramika,drvena stolarija,grejanje na čvrsto gorivo.Kuću je potrebno kompletno osvežiti,prilgoditi današnjem načinu života.Veoma brzo useljiva.Kolski ulaz,širok plac od 592m2.Cena za dogovor 30.900e

15 kom

Kuća! Gakovo!

15500

222 m2

Sombor - Okolina

KUĆA! Kuća za rušenje u Gakovu 222m2, plac je širok i veliki 923m2, na jako dobroj lokaciji u centru. Do placa su struja i voda. Cena: 15.500e za dogovor!sendviču između cigle i delom od cigle,po podu je delom brodski pod,patos,parket,delom keramika,drvena stolarija,grejanje na čvrsto gorivo.Kuću je potrebno kompletno osvežiti,prilgoditi današnjem načinu života.Veoma brzo useljiva.Kolski ulaz,širok plac od 592m2.Cena za dogovor 30.900e

1 kom

Prodaja, Kuća, Sombor

1250000

296 m2

Sombor

KUĆA ! Sombor je grad istorije i grad sa dušom, a ta duša sačuvana je u svim njegovim znamenitostima, jedna od njih je i kuća znatno uvučena u poređenju saostalim kućama u ulici koju su nekada zvali Bajski put, a ispred nje se nalazi lepo uređen omanji park, okružen ogradom od kovanog gvožđa koju je 1874 godine za porodičnu kuću izgradio poznati Somborski trgovac, crkveni tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

125 kom

NJIVA I KLASE!

26780

0 m2

Sombor - Lenije

NJIVA POD VOĆEM! Istočna Gradina,Lenije,zemlje 1.klase,na asfaltnom putu,bunar,12.022m2,na većem delu zemlje nasad industriske višnje,5.god star,ostalo jestalno rađajuća malina.Cena 26.800e

1 kom

NJIVA U GRAĐEVINSKOM PODRUČJU

15000

0 m2

Sombor - Josićko naselje

PLAC! Između Josićkog naselja i Apatinskog puta,njiva prve klase u građevinskom području,2011m2,nedaleko od malog mostića na Apatinkom kod obilaznice,ilinasatav ul. Uroša Predića,zemljani put do placa,prohodan za vozila,na placu manji objekat.vinogradarska kućica,bunar,uknjiženo!Cena 15.000e

1 kom

PLAC ZA RAZNE NAMENE

27000

0 m2

Sombor

PLAC! Na Čonopljanskom putu, kod pruge, 6340m2, trouglastog oblika sa frontom do puta 130m2. Očišćen, do placa su voda i struja, Pogodan za kuću kao iposlovni prostor. Cena: 27000e za dogovor.

3 kom

SALAŠ NA ODLIČNOJ LOKACIJI

72100

107 m2

Sombor

KUĆA-SALAŠ! Useljiva i opremljena kuća,održavana i delom renovirana,sa tri spavaće sobe,dnevnim boravkom,novim kupatilom,novom kuhinjom,u površini od107m2,prizemna,po podu laminati,delom pvc stolarija, a delom drvena ali nova stolarija,etaćno grejanje na struju,kaljeve peći,klima.Kuća se nalazi svega nekoliko desetina metara od glavnog puta za Suboticu,te joj je idealan položaj za poslovni prostor,ugostetljski,apartmanski ili čak malo privredno-poljoprivredni objekat.Uz samu kuću se nalazi niz pomočnih prostorija,malo ekonomsko dvorište, i naravno voćnjak,sve na ukupnoj površini placa od 3276m2.Uknjiženo,sa svojom strujom,vodom uz agregat,kolskim prilazom i VELIKIM POTENCIJALOM

21 kom

LOKAL-VENAC

21600

20 m2

Sombor - Centar

LOKAL! Venac,višenamenski poslovni prostor,lokal u pasažu,20m2,uknjižen,voda,struja,izlog.Pasaž aktivan,vecina lokala u funkciji.107m2,prizemna,po podu laminati,delom pvc stolarija, a delom drvena ali nova stolarija,etaćno grejanje na struju,kaljeve peći,klima.Kuća se nalazi svega nekoliko desetina metara od glavnog puta za Suboticu,te joj je idealan položaj za poslovni prostor,ugostetljski,apartmanski ili čak malo privredno-poljoprivredni objekat.Uz samu kuću se nalazi niz pomočnih prostorija,malo ekonomsko dvorište, i naravno voćnjak,sve na ukupnoj površini placa od 3276m2.Uknjiženo,sa svojom strujom,vodom uz agregat,kolskim prilazom i VELIKIM POTENCIJALOM

1 kom

POGODNA ZA DVE PORODICE

72100

89 m2

EG

Sombor - Goge

KUĆA!R.Krstića,na placu od 695m2,nalaze se dve kuce,do ulice prizemna kuća,kompletno uredjena za život,energetski efikasna,pvc stolarija,parket,novakeramika,sanitarije,trosobna,89m2 i uknjižena,uredjeno dvoriste,ogradjeno,kapija od kovanog gvoždja,od koje se pravo ide u drugu,spratnu kuću,prizemlje osposobljeno za život,a sprat sa pregradnim zidovima,delimicno izmalterisano,izvedene instalacije,oko 120m2,kuce bi mogle i fizicki da budu razdvojene na parceli,startna cena 61.800e,ZA DOGOVOR!

11 kom

PLAC!

23700

0 m2

Bezdan

Sombor - Okolina

PLAC! Na ulazu u Bezdan,iz pravca Sombora,na glavnom putu,4899m2,očišćen plac, nekada na njemu objekat od 220m2,koji postoji papirološki,pogodan za maluprivredu,ugostiteljski objekta,skladište,cena 23.700e

1 kom

ODLIČNA, PORODIČNA KUĆA

54600

131 m2

Sombor - Josićko naselje

STOPIRANA PRODAJA!!! KUĆA! Josićko naselje,na samom početku naselja, u mirnoj ulici,131m2,prizemna kuća,od čvrstog materija,tipskog izgleda,klasičnograsporeda,u izvornom stanju, lepo održavana,uredna,sa dve spavaće sobe do ulice,prostranim dnevnim boravkom,trpezarija u nastavku,orijentisano sve ka dvorištu,sa dosta nus prostora,zasebnim jednosobnim stanom u dnu dvorišta,ukupne površine 386m2,sa lepo uređenom zelenom površinom,kolskim ulazom,garažom,velikom terasom,kao oazom mira i hladovine u letnjim danima.Drvena stolarija,parekt,keramika,kuću čine funkcionalnom kao i etažno,ekonomično grejanje na gas.Cena: 54.600e,sve inf.na tel.069-112-17-24

28 kom

KUĆA SA BAZENOM!

103000

140 m2

EG

Sombor

KUĆA! Porodična kuća u centru grada na savršenoj lokaciji, Staparski put, 140m2, uknjižena, sa 745m2 placa, od čvrstog materijala, u dobrom stanju, klasičnograsporeda sa dve spavaće sobe, dnevnom i kuhinjom sa trpezarijom. Kuća ima pokrivenu terasu koja gleda na dvorište koje je uredjeno u vidu vrta za odmor sa bazenom. Sa jedne strane kuće je prostrana garaža za više automobila, u dvorištu se nalaze i pomoćni objekti, radionica, ostave kao i skladište sa naftom i drvima za etažno grejanje, postoji mogućnost grejanja i na gas. Takodje, ono sadrži i kompletno uređenu garsonjeru koju budući vlasnici mogu iznajmljivati ili prilagoditi svojim potrebama. Cena:103.000e

16 kom

11.218M2-VIŠENAMENSKO ZEMLJIŠTE,RAJSKO NASELJE!

51000

0 m2

Sombor - Goge

PLAC! Višenamensko zemljište nadomak centra grada,11.218m2,uknjiženo kao njiva,u malom naselju izmedju dve pruge /sombor-vrbas i sombor-subotica/,mogućnostparcelacije u manje placeve,za gradnju, Od infrastrukture ima struju, vodu i gas u blizini, put je čvrst. Pogodno za agro biznis (plastenike, uzgajanje raznih vrsta biljaka i sadnica). 2.5km ode centra grada, 300m od rampe za Suboticu, 500m od železničke stanice. Mogućnost kupovine jednog ili više placeva. U Mesnoj zajednici Crvenka, prijavljeno uključivanje na vodovod i gas. Na slici prikazano, 4 placa po 20ari i jedan plac od 32a. Pogodno za porodiučne kuće, voćnjake i povrtarstvo. Cena 51.000e.

6 kom

KUĆA U TRI ETAŽE,SA DVA ČETVOROSOBNA STANA I POSL.PROSTOROM!

134000

333 m2

Sombor

KUĆA! Centrala,Apatinski put,333m2,uknjižena kuća,od čvrstog materijala,u suterenskom,tj prizemnom delu je poslovni prostor,na vsokom prizemlju je jedančetvorosoban stan i isto tako na spratu,gde još može i potkrovlje da se pretvori u stambeni prostor.Komplet stolarija je pvc,većim delom laminat u kući,keramika.Kuću je potrebno osvežiti,modernizovati.Kolski ulaz na plac od 896m2,garaža sa dva posebna ulaza za dva vozila.Uz kuću se i prdaje još jedan građevinski plac u nastavku ovog od 731m2 i njiva površine 6400m2.

16 kom

Agencije - Sanema nekretnine

Kontakt

http://www.sanemanekretnine.com/
909
262
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Kuća!

14 kom

162000

420 m2

Sombor - Centar

KUĆA! izgrađena od pune opeke sa omalterisanim spoljnim zidovima debljine d=38cm, naknadno obložena termoizolacijom i završno obrađena plemenitim malterom. Ispod cemetnog estriha u podovima prizemlja, sprata i tavana ugrađena je termo-zvučna tvrda podna izolacija debljine d=3cm i sa folijom. Izlaz na tavan je rešen zatvorenim betonskim stepeništem, a sam tavan je moguće...pretvoriti i u mansardni prostor. Krovna konstrukcija je od čamove građe, a krovni pokrivač je falcovani crep braon boje – engobirani. - Sva spoljna ulazna i garažna vrata su od tvrdog drveta-hrastovine, a prozori su sa dvostrukim termo izo staklima i roletnama. - Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su jedan prostor ukupne površine od 46,14m2, sa podom od hrastovog parketa i pored radijatorskog centralnog grejanja ima i kaljevu peć, a plafon je obložen lamperijom. - Lokacija kuće je u mirnoj ulici sa kompletnim komunalnim priključcima i gasom, udaljenoj od glavne ulice - centra grada (pešačke zone), parka, škole, pijace, doma zdravlja, gradske uprave i ostalih nadležnosti i službi, na 5 minuta pešice. - Kuću je za sebe i svoju porodicu gradio diplomirani građevinski inženjer što po sebi podrazumeva da je primenio sav potreban kvalitetni građevinski materijal u realizaciji objekta do potpune završenosti kako unutrašnjeg prostora tako isto i fasade. Sastoji se iz: -suterena sa 8 prostorija različite namene sa unutrašnjim stepeništem između prizemlja i suterena, kao i zatvoreno-pokriveno stepenište između suterena i dvorišta; -prizemlja sa ulaznim hodnikom, stepeništem za sprat, spavaćom sobom, radnom sobom, kupatilom, poseban WC, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom kao jedan prostor, ostavom i letnjom kuhinjom sa izlazom u dvorište. Garaža je u sklopu prizemlja sa direktnim izlazom na ulicu i toplom vezom sa prizemljem. - sprata sa hodnikom, spavaćom sobom, gostinskom sobom, dve sobe sa dnevnim i spavaćim delom i balkonom, garderobom i kupatilom sa balkonom i zatvorenim betonskim stepeništem za tavan; -sve etaže su kompletno završene sa radijatorskim centralnim grejanjem na čvrsto gorivo i postoji mogućnost da se instalira gasni kotao jer zgrada ima priključak na gasovod. -ugaonom delu placa kao zasebni objekat izgrađena je nastrešica sa dve strane zatvorena zidom u fasadnoj opeci, a čije druge dve otvorene strane su pogledom na baštu i prema ozidanom roštilj postolju sa ugrađenim metalnim ramom za kotlić. Veličina placa 18m (ulični front) x 20m(dubina placa)............ ZAOKRUŽENA UKUPNO IZGRAĐENA STAMBENA POVRŠINA 420m2. Kuća spolja i iznutra potpuno završena, termoizolovana, tehnički primljena, poseduje dozvolu za upotrebu i uknjižena u katastru u listu nepokretnosti bez ikakvog hipotekarnog opterećenja i izvršena je konverzija placa iz društvene u privatnu svojinu. Cena: 162.000e

Prodaja, Kuća, Sombor

125 kom

1250000

296 m2

Sombor

KUĆA ! Sombor je grad istorije i grad sa dušom, a ta duša sačuvana je u svim njegovim znamenitostima, jedna od njih je i kuća znatno uvučena u poređenju sa ostalim kućama u ulici koju su nekada zvali Bajski put, a ispred nje se nalazi lepo uređen omanji park, okružen ogradom od kovanog gvožđa koju je 1874 godine za porodičnu kuću izgradio poznati Somborski trgovac, crkveni...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

NJIVA I KLASE!

1 kom

26780

0 m2

Sombor - Lenije

NJIVA POD VOĆEM! Istočna Gradina,Lenije,zemlje 1.klase,na asfaltnom putu,bunar,12.022m2,na većem delu zemlje nasad industriske višnje,5.god star,ostalo je stalno rađajuća malina.Cena 26.800e...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

NJIVA U GRAĐEVINSKOM PODRUČJU

1 kom

15000

0 m2

Sombor - Josićko naselje

PLAC! Između Josićkog naselja i Apatinskog puta,njiva prve klase u građevinskom području,2011m2,nedaleko od malog mostića na Apatinkom kod obilaznice,ili nasatav ul. Uroša Predića,zemljani put do placa,prohodan za vozila,na placu manji objekat.vinogradarska kućica,bunar,uknjiženo!Cena 15.000e...tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.

PLAC ZA RAZNE NAMENE

3 kom

27000

0 m2

Sombor

PLAC! Na Čonopljanskom putu, kod pruge, 6340m2, trouglastog oblika sa frontom do puta 130m2. Očišćen, do placa su voda i struja, Pogodan za kuću kao i poslovni prostor. Cena: 27000e za dogovor....tutor somborske Svetođurđevske crkve i ktitor kapelice Vaznesenja Gospodnjeg kraj salaškog naselja Milčići (tzv. „Šaponjske vodice“). Godine 1906, nju je kupio drugi vlasnik i dogradio dva krila kuće čime je ona dobila svoj igled, koji je pocetkom 20tih godina dvadesetog veka pripao sadašnjim vlasnicima. Pravougaona osnova ovog lepog prizemnog petosobnog zdanja prepoznatljiva je po isturenom i bogato izrezbarenom drvenom tremu (verandi) sa elementima rustike, te sa zastakljenom terasom do koje vodi kameno stepenište. Zidana od mešanog materijala, osnove 296m2, kuća nema posebno arhitektonsko stilsko obeležje što je čini jedinstvenom. Oba krila, sa dva donekle isturena dela, su obložena drvetom, a fasada ima četiri pravougaona prozora. Iznad središnjeg drvenog trema i iznad oba kućna krila, nalaze se omanji izrezbareni drveni zabati sa istaknutim vrhom. Kućni plac, sa vrtom prostire se na 4356m2, u parku ima pedesetak vrsta, sorti i klonova raznog drveća i žbunja. Najlepša je Tisa stara preko 100 godina. Gotovo trećina zelenila su četinari kao što su Beli bor, Kedar, Pančićeva omorika, Tisa, Smreka, Tuja itd. Od lišćara su zastupljeni Bođoši, Lipe, Crveni kesten, Javor kao i Rute, Hibiskusi, Jasmin... Vrt oko kuće je danas donekle izmenjen, ali su kuća i ograda ostali istovetni kao i pre jednog stoleća. Cena za ovu istorijski značajnu nekretninu je 1.250.000e. U obzir dolazi i zamena za poljoprivredno zemljište, stanovi u Somboru i Novom sadu, kao i ostali vidovi dogovora.