Prodaja stanova Subotica
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 56 | Strana: 1/3

Prodaja stanova Subotica

Oglasi za prodaju stanova u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju stanova u Subotici. Stanovi za prodaju u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša i Radijalca do Prozivke. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase kuća koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja kuća Subotica.

Detaljni vodič za prodaju stanova u Subotici: upoznajte sve delove grada

Subotica, kao drugi najveći grad Vojvodine i jedan od najlepših gradova u Srbiji, pruža različite opcije za one koji žele da kupe stan. Pored centra grada, Subotica se deli na više naseljenih delova i svaki ima svoje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Ovde ćemo dublje istražiti svaki deo grada, kako bismo vam olakšali izbor pri kupovini stana.

Centar Grada

Kao što je već pomenuto, centar Subotice je srce grada. Osim što je komercijalni i kulturni centar, ovde se nalaze i najprestižnije nekretnine. Luksuzni stanovi i istorijske zgrade čine ovaj deo grada atraktivnim, ali i skupim.

Palić

Poznat po Palićkom jezeru i prelepim parkovima, Palić pruža mirniji život na samo nekoliko kilometara od centra Subotice. Ovde su cene niže, a ponuda obuhvata od starih vila do novih stambenih kompleksa.

Prozivka

Ovo popularno naselje je idealno za mlade porodice. Sa mnogo škola, vrtića i parkova, Prozivka nudi odličnu infrastrukturu. Takođe, ovde možete naći i stanove novije gradnje po povoljnijim cenama.

Kertvaroš

Kertvaroš je jedan od starijih delova Subotice, sa tipičnim vojvođanskim kućama i manjim zgradama. Stanovi su ovde generalno jeftiniji, a život je mirniji u poređenju sa centralnim delovima.

Aleksandrovo

Aleksandrovo je naselje koje se brzo razvija. U blizini se nalazi nekoliko industrijskih zona, što ga čini pogodnim za one koji tamo rade. Ovde je moguće pronaći novogradnju po povoljnim cenama.

Mali Radanovac

Ovo je prigradsko naselje sa mnoštvom individualnih kuća, ali u poslednje vreme sve više i novih zgrada. Idealno je za one koji traže mirniji život sa blizinom prirode.

Zorka

Naselje Zorka je miran deo grada, sa uglavnom starijim stanovništvom. Osim što je mirno, Zorka je i dobro povezana sa centrom grada, što ga čini praktičnim izborom.

Novo Naselje

Ovaj deo grada je relativno nov i sa dobrim saobraćajnim vezama. Novo Naselje ima široku ponudu stanova, od jeftinijih do skupljih, i dobra je opcija za one koji žele moderniji životni stil.

Saveti za Kupovinu

Detaljno istražite delove grada: Svaki deo ima svoje prednosti i mane.
Razmislite o svojim potrebama: Da li vam je potrebna blizina škole, posla, ili prirode?
Istražite tržište: Cena nekretnina može varirati ne samo od dela do dela grada, već i od ulice do ulice.
Obratite pažnju na infrastrukturu: Da li je naselje dobro povezano sa ostatkom grada?
Proverite dokumentaciju: Da bi kupovina bila uspešna, morate imati sve potrebne dokumente.

U svakom slučaju, Subotica pruža mnogo opcija i različite delove grada koji mogu zadovoljiti razne životne stilove i potrebe. Odluka o kupovini stana je velika i zahteva detaljno razmišljanje, pa se nadamo da će vam ovaj vodič biti koristan.

Prodaja stanova Subotica

Oglasi za prodaju stanova u Subotici

Najnoviji oglasi za prodaju stanova u Subotici. Stanovi za prodaju u svim delovima Subotice od centra, preko Kertvaroša i Radijalca do Prozivke. Ukoliko Vas više interesuju stanovi za izdavanje u ovom gradu kliknite na Izdavanje stanova Subotica. Aktuelne oglase kuća koji su na prodaji možete pogledati na stranici Prodaja kuća Subotica.

Kertvaroš , jednoiposoban stan ID#1367

46000

44 m2

Visoko prizemlje/5 sprat

Centralno grejanje

Kertvaroš

Subotica

Stan 44 kvm u kertvarošu na visokom prizemlju . Stan se sastoji od jedne velike parketirane sobe , prilično velike kuhinje i trpezarije , predsoblja , kupatilai terase . Ima pripadajući podrum , trofaznu struju i gradsko centralno grejanje . Mirna ulica , mirna okolina .

5 kom

Centar 2, Stan deo kuće ID#1382

35000

95 m2

TA

Stipe Grgića

- Stipe Grgića

Subotica

Centar 2 , na odličnoj lokaciji , prodaje se ulični front kuće , izetažiran kao trosoban stan . Stanu pripadaju dve garaže , podrum od 40 kvm , velika terasa,tavanski prostor na uličnom frontu i pripadajuće dvorište . Potrebno renoviranje . Uredna dokumentacija .

6 kom

Centar 2, Salonski stan ID#1384

129000

80 m2

2/2 sprat

Klima

Matka Vukovića

- Matka Vukovića

Subotica

Renoviran trosoban salonski stan sa terasom prema ulici u centru grada na drugom spratu.tavanski prostor na uličnom frontu i pripadajuće dvorište . Potrebno renoviranje . Uredna dokumentacija .

13 kom

Teslino naselje , klasičan dvoiposoban stan ID#1387

55000

49 m2

Prizemlje/4 sprat

Teslino Naselje

Subotica

Klasičan dvosoban stan sa kuhinjom i trpezarijom na Teslinom naselju . Stan je na prizemlju , bez terase ,ima49 kvm i ima pripadajući podrum .U sobama jeparket , u kuhinji je laminat. Renovirana je struja , vodovod , kanalzacija i kupatilo .Ima čistu dokumentaciju , odmah je useljiv , može stambeni kredit .

7 kom

Salonski stan u užem centru grada ID#1144

105000

132 m2

3/3 sprat

Centralno grejanje

Tokio

Subotica

Prodaje se prostrani salonski stan na trećem spratu u centru grada u površini od 130kvm. U svom sastavu ima hodnik, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, dnevnusobu I tri spavaće sobe. U sklopu stana postoji I odvojena garsonjera. Na podovima su parketi I keramika. Stolarija je drvena. U stanu postoji dve opcije grejanja a to je centralno (toplana), kaljeve peći ili na struju. Od dodatnih prostorija postoji zajednička prostorija za bicikle. .

7 kom

Novo Selo Dvosoban stan novije gradnje ID#1390

55000

54 m2

Visoko prizemlje/3 sprat

EG

Novo Selo

Subotica

Dvosoban , parketiran visokoprizemni stan sa podrumom i parking mestom u novijoj zgradi . Trofazna struja , etažno grajanje na gas , lepa velika terasa ,uredna dokumentacija .

10 kom

Trosoban stan u Tokiju ID#1179

105000

120 m2

9/9 sprat

Centralno grejanje

Tokio

Subotica

Prodaje se prostran veoma svetao trosoban stan na devetom spratu u površini od 120kvm. Površina stambenog dela bez terasa iznosi 92kvm. Stan pruža velikemogućnosti za preuređenje u stan sa više soba. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, kupatilo, dnevnu i dve spavaće sobe gde svaka ima izlaz na posebnu terasu. Na podovima su laminati i keramika. Vrata i prozori su PVC. Grejanje je centralno. Stan ima pripadajuću zajedničku prostoriju. .

13 kom

Dvosoban stan na trećem spratu na Radijalcu ID#1199

65000

54 m2

3/7 sprat

Centralno grejanje

Radijalac

Subotica

Prodaje se dvosoban stan na trećem spratu u površini od 54kvm. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, novo kupatilo i dve spavaće sobe. Napodovima su parketi i keramika. Vrata su PVC, prozori su drveni. Grejanje je centralno. Stan ima pripadajući podrum. .

8 kom

Radijalac - dvoiposoban stan ID#1400

63000

57 m2

2/5 sprat

Centralno grejanje

Radijalac

Subotica

Odličan raspored prostorija sa velikim dnevnim boravkom , spavaćom sobom i u sredini stana kuhinja sa velikom trpezarijom . Drugi sprat , terasa , pvcstolarija ,klima , odlična lokacija .

10 kom

Jednoiposoban stan u Kertvarošu, novogradnja, odmah useljiv ID#1244

60700

41 m2

2/3 sprat

Gas

Baštovanska

- Baštovanska

Subotica

Jednoiposoban stan sa terasom na drugom spratu u novoizgradjenoj zgradi . Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gdedominiraju manje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je u potpunosti završen i stan je odmah useljiv. Cena stana je 1450 eura/m2 sa PDV-om. Zgrada je završena te je moguća i kupovina na kredit .

9 kom

Stan u kući ID#1458

92000

218 m2

1/1 sprat

EG

Mali Radanovac

Subotica

Veliki stan ( Izetažirani deo kuće) za dve porodice na Malom Radanovcu sa dve stambene jedinice . Jedan petosoban stan sa garažom , 151 kvm i jedan dvosobanstan sa 67 kvm u jednom dvorištu ,ali sa skroz odvojenim ulazima i odvojenim životnim prostorima . Svaki stan ima posebnu kuhinju i posebno kupatilo . Brzo useljivi, uredna dokumentacija .

19 kom

Kuća u Nizu -Stan  Teslino Naselje ID#1464

78000

95 m2

1/1 sprat

EG

Teslino Naselje

Subotica

Trosobna kuća u nizu , uknjižena je kao trosoban stan 95 kvm . Ima dnevni boravak koji ima izlaz na veliku terasu i dvorište , dve spavaće sobe na spratu ,posebno je odvojena kuhinja i trpezarija. Na visokom prizemlju se nalazi toalet i umivaonik,a na spratu je kupatilo . U suterenu se nalaze dve prostorije , dovoljno mesta za odlaganje stvari . Trofazna struja, etažno grejanje na gas , parket , gradska voda , kanalizacija , blizu su ; pijaca , prodavnice , autobus , škola , obdanište.

12 kom

Jednoiposoban stan u sa terasom, na prizemlju, Kertvaroš ID#1299

52700

36 m2

Prizemlje/3 sprat

Gas

Baštovanska

- Baštovanska

Subotica

Jednoiposoban stan sa terasom na prizemlju u novoizgradjenoj zgradii. Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominirajumanje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je završen i stan je odmah useljiv. Cena stana je 1450 eura/m2 sa PDV-om.Zgrada je potpuno završena te realizacija može i na kredit .

3 kom

Garsonjera -Centar 3 -Novogradnja  33 m2 ID#1482

43930

33 m2

6/6 sprat

Podno

Prozivka

Subotica

Novogradnja između Prozivke i centra grada , garsonjera 32,54 kvm . Zgrada ima energetski pasoš, savršenu termoizolaciju i sopstveno gasno grejanje. Ustanovima je najekonomičnije podno grejanje , tarket parket , pvc stolarija sa tri stakla ,roletne , vrhunska sanitarija. Može stambeni kredit . Stan je useljiv od31. marta ! Moguć povrat PDV - a .

9 kom

Namešten stan - Centar II ID#1492

57000

49 m2

4/4 sprat

Klima

Nikole Kujundžića

- Nikole Kujundžića

Subotica

Stan blizu centra sa galerijom na četvrtom spratu. Donji deo se sastoji od kuhinje- trpezarije , dnevnog boravka a spavaća soba se nalazi u potkrovlju [galerija] ukupno 49 kvm površine . Renovirana [ nova kuhinja , kupatilo , podovi] Grejanje je na klimu ali postoji opcija gasnog grejanja. Stan se prodaje sa novim nameštajem , potpuno opremljen zbog selidbe iz Subotice.

7 kom

Dvosoban stan u novogradnji I sprat ID#1323

74700

53 m2

1/6 sprat

Centralno grejanje

Prvomajska

- Prvomajska

Subotica

Stan u izgradnji na atraktivnoj lokaciji. U blizini megamarketi, škola, obdasnište, pijaca, bazen, šetalište, apoteke, kafići. autobus.Zgrada termostabilna,visokotehnološki opremljena. .

8 kom

Dvosoban stan  4 sprat Atraktivno ID#1324

79000

56 m2

4/6 sprat

Centralno grejanje

Centar III

Subotica

Stan u izgradnji na atraktivnoj lokaciji. U blizini megamarketi, škola, obdasnište, pijaca, bazen, šetalište, apoteke, kafići. autobus.Zgrada termostabilna,visokotehnološki opremljena. .

8 kom

Centar 3 Četvorosoban stan sa garažnim mestom ID#1496

118500

98 m2

4/4 sprat

EG

Centar III

Subotica

Četvorosoban stan, savršen raspored ; delimično odvojena kuhinja , veliki dnevni boravak sa trpezarijom, tri spavaće sobe, garderober , ostava , dve terase igaražno mesto u podrumu . zgrada ima sopstveno igralište.

14 kom

Dvosoban stan, novogradnja odmah useljiv,Kertvaroš ID#1328

58800

40 m2

Potkrovlje/3 sprat

Gas

Baštovanska

- Baštovanska

Subotica

Dvosoban stan sa terasom na potkrovlju u novoizgradjenoj zgradi . Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominirajumanje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je završen i stan je odmah userljiv. Cena stana je 1450 eura/m2 sa PDV-om. Zgrada je završena te je moguća i kupovina na kredit .

7 kom

Centar 2 Trosoban stan ID#1505

99000

59 m2

2/2 sprat

Centralno grejanje

Matka Vukovića

- Matka Vukovića

Subotica

150 metara od gradske kuće , prodaje se namešten dupleks,trosoban stan na drugom spratu 59 kvm sa dnevnim boravkom , kuhinjom-trpezarijom i sa dve spavaće sobeu potkrovlju.

8 kom

Detaljni vodič za prodaju stanova u Subotici: upoznajte sve delove grada

Subotica, kao drugi najveći grad Vojvodine i jedan od najlepših gradova u Srbiji, pruža različite opcije za one koji žele da kupe stan. Pored centra grada, Subotica se deli na više naseljenih delova i svaki ima svoje karakteristike koje ga čine jedinstvenim. Ovde ćemo dublje istražiti svaki deo grada, kako bismo vam olakšali izbor pri kupovini stana.

Centar Grada

Kao što je već pomenuto, centar Subotice je srce grada. Osim što je komercijalni i kulturni centar, ovde se nalaze i najprestižnije nekretnine. Luksuzni stanovi i istorijske zgrade čine ovaj deo grada atraktivnim, ali i skupim.

Palić

Poznat po Palićkom jezeru i prelepim parkovima, Palić pruža mirniji život na samo nekoliko kilometara od centra Subotice. Ovde su cene niže, a ponuda obuhvata od starih vila do novih stambenih kompleksa.

Prozivka

Ovo popularno naselje je idealno za mlade porodice. Sa mnogo škola, vrtića i parkova, Prozivka nudi odličnu infrastrukturu. Takođe, ovde možete naći i stanove novije gradnje po povoljnijim cenama.

Kertvaroš

Kertvaroš je jedan od starijih delova Subotice, sa tipičnim vojvođanskim kućama i manjim zgradama. Stanovi su ovde generalno jeftiniji, a život je mirniji u poređenju sa centralnim delovima.

Aleksandrovo

Aleksandrovo je naselje koje se brzo razvija. U blizini se nalazi nekoliko industrijskih zona, što ga čini pogodnim za one koji tamo rade. Ovde je moguće pronaći novogradnju po povoljnim cenama.

Mali Radanovac

Ovo je prigradsko naselje sa mnoštvom individualnih kuća, ali u poslednje vreme sve više i novih zgrada. Idealno je za one koji traže mirniji život sa blizinom prirode.

Zorka

Naselje Zorka je miran deo grada, sa uglavnom starijim stanovništvom. Osim što je mirno, Zorka je i dobro povezana sa centrom grada, što ga čini praktičnim izborom.

Novo Naselje

Ovaj deo grada je relativno nov i sa dobrim saobraćajnim vezama. Novo Naselje ima široku ponudu stanova, od jeftinijih do skupljih, i dobra je opcija za one koji žele moderniji životni stil.

Saveti za Kupovinu

Detaljno istražite delove grada: Svaki deo ima svoje prednosti i mane.
Razmislite o svojim potrebama: Da li vam je potrebna blizina škole, posla, ili prirode?
Istražite tržište: Cena nekretnina može varirati ne samo od dela do dela grada, već i od ulice do ulice.
Obratite pažnju na infrastrukturu: Da li je naselje dobro povezano sa ostatkom grada?
Proverite dokumentaciju: Da bi kupovina bila uspešna, morate imati sve potrebne dokumente.

U svakom slučaju, Subotica pruža mnogo opcija i različite delove grada koji mogu zadovoljiti razne životne stilove i potrebe. Odluka o kupovini stana je velika i zahteva detaljno razmišljanje, pa se nadamo da će vam ovaj vodič biti koristan.