Prodaja placeva Beograd - Zemun - Strana: undefined/2
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Prodaja placeva, Beograd - Zemun
Ukupno: 25 | Strana: 1/2

Sortiraj:

Beograd - Zemun: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Zemun

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Zemun. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Zemun. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Zemun. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Zemun. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Zemun kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Zemun.

Prodaja placeva u Beogradu – Zemun – Vaša prilika za izgradnju iz snova

Placevi u Zemunu pružaju savršenu priliku za izgradnju vašeg doma iz snova ili investiciju u budućnost. Ovo područje je idealno za one koji traže miran i prijatan životni prostor u blizini prirode i svih potrebnih sadržaja.

Prednosti kupovine placa u Zemunu

Mirno okruženje

Zemun nudi miran i opušten način života, udaljen od gradske gužve. Ovaj deo Beograda pruža spokoj i tišinu, što ga čini idealnim za porodični život.

Prirodne lepote

Blizina Dunava i zelenih površina čini Zemun idealnim mestom za ljubitelje prirode. Uživanje u šetnjama pored reke, vožnji bicikla ili jednostavno opuštanju u parku postaje deo svakodnevnog života.

Kvalitet života

Zemun nudi visok nivo kvaliteta života sa svim potrebnim sadržajima u blizini. Od škola i vrtića, preko tržnih centara i restorana, do kulturnih i sportskih objekata, sve je dostupno na malom prostoru.

Karakteristike placeva u Zemunu

Raznovrsnost ponude

Placevi u Zemunu variraju po veličini, lokaciji i ceni. Bez obzira da li tražite manji plac za izgradnju porodične kuće ili veći prostor za komercijalne svrhe, ovde ćete pronaći odgovarajuću opciju.

Kvalitetna infrastruktura

Mnogi placevi u Zemunu imaju razvijenu infrastrukturu, uključujući pristupne puteve, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i električne priključke. Ovo olakšava proces izgradnje i omogućava brzu realizaciju vaših planova.

Pristupačne cene

Zemun nudi placeve u različitim cenovnim kategorijama, što ih čini dostupnim za širok spektar kupaca. Bez obzira na vaš budžet, možete pronaći plac koji odgovara vašim finansijskim mogućnostima.

Saveti za kupovinu placa u Zemunu

Definišite svoje potrebe

Pre nego što započnete potragu za placem, jasno definišite svoje potrebe i budžet. Razmislite o veličini placa, lokaciji i dodatnim sadržajima koje želite.

Istražite tržište

Upoznajte se sa trenutnim stanjem tržišta placeva u Zemunu. Konsultujte se sa agentima za nekretnine i istražite različite opcije kako biste doneli najbolju odluku.

Proverite dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju kako biste bili sigurni da je sve u skladu sa zakonom. Angažujte pravnika ili stručnjaka za nekretnine da vam pomogne u ovom procesu.

Kupovina placa u Zemunu je investicija u kvalitetan i udoban život. Sa svojom bogatom istorijom, prirodnim lepotama i visokim kvalitetom života, Zemun je idealno mesto za vaš novi dom.

Sortiraj:
Temerin, potes Sečenji zemlje,  #1718

500000

2700 m2

Beograd - Zemun - Kamendin

U prilici smo da Vam ponudimo farmu za uzgoj živine, automatizovana kompletno opremljena, kapaciteta 11000 pilića. Objekat je kompletno opremljen ventilacionimsistemima, kompjuterskom kontrolom procesa uzgoja, pojilicama, hranilicama, silosima, agregatom. Objekat od ukupne površine 1058 m2 prizemlje + sprat, nalazi se na 27a zemlje, koja je veoma blizu magistralnog puta, pa je samim tim prilaz gabaritnim vozilima omogućen, s' obzirom da objekat raspolaže sa kompletnom komunalnom strukturom, asfalt, struja, voda. Farma se sastoji od prizemlja koje iznosi 503 m² + sprat od 463 m², kancelarijskog dela, pomoćnog objekta. Proizvodni objekat se može koristiti i u druge svrhe, namene, obzirom da se čitav kompleks nalazi na industrijskoj zoni. ( Agencijska provizija 2% )

12 kom

Plac, Zemun, Ugrinovci, 97ari,građ.zeljište,informacija o lokaciji ID#1269

280000

9700 m2

Zemunska

- Zemunska

Beograd - Zemun - Ugrinovci

Lep plac od 97 ari na putu Dobanovci-Batajnica u Ugrinovcima,opština Zemun. Nalazi se u industrijsko-komercijalnoj zoni. Plac je frontalno širok oko 33m iizlazi na Zemunsku ulicu.Parcela je pravilnog, četvrtastog oblika. Uknjižen je. izvađena informacija o lokaciji od Sekretarijata za urbanizam sa detaljima šta je dozvoljeno graditi i koliko. Dostupna infrastruktura: struja stabilnog napona, voda(gradski vodovod), gas uskoro(radovi u izgradnji mreža). Na zemljištu se nalazi manji objekat od 20m2 u postupku ozakonjenja.Iza placa sa zadnje strane je veliki kanalza odvodnjavanje stajaće vode, tako da je to važna činjenica za ovo područje, jer ne može biti močvarno. Udaljenost 3.5km od auto puta kod Dobanovaca, 10km do surčinskog aerodroma, do centra Batajnice i batajničke petlje 5km, kao i do Železničke stanice, 5km do industrijske zone u Šimanovcimai Krnjavšecima, do novosadskog auto puta i obilaznice oko Beograda 6km, do Nove Pazove 6km, Zemun i Novi Beograd na 15min, a do centra Beograda za 20minuta. U blizini su najveće i najvažnije regionalne saobraćajnice. U blizini su svi veći logistički centri i carinski magacini. Pogodno i perspektivno za širi niz privrednih delatnosti. Za svaku preporuku! Agencijska provizija 2%

6 kom

Plac, Zemun, Busije, 141ar, poljopr.zemlj, uknjiženo ID#1356

280000

14100 m2

Prote Jeftimija Ivanovića

- Prote Jeftimija Ivanovića

Beograd - Zemun - Ugrinovci

Lepa parcela sa izlazom na glavni put po širini, u blizini puta Ugrinovci - Batajnica. Moguće je kupiti još dve parcele ukupne površine 244 ara, koje segraniče sa ovom, po ceni 2200evra po aru. Kao jedna celina, sve ti parcele, predstavlja veliki potencijal. Na samoj parceli postoji struja. Uknjiženo! Za preporuku! Agencijska provizija 2%

3 kom

Plac, Zemun, Busije, 104 ara, polj.zemlj, struja, uknjiženo ID#1357

220000

10400 m2

Prote Jeftimija Ivanovića

- Prote Jeftimija Ivanovića

Beograd - Zemun - Ugrinovci

Lepa parcela koja izlazi na put celom svojom širinom. Moguće je kupiti parcele koje se graniče sa njom površine 281 ar po ceni 2200/aru. Kao tri parcele,širina fronta je 80m i kao takva imala bi beliki potencijal. Uknjiženo! Za preporuku! Agencijska provizija 2%

3 kom

Ogroman plac sa frontom 25m na glavni put

450000

15600 m2

Partizanska

- Partizanska

Beograd - Zemun - Ugrinovci

Na prodaju veliki plac površine 156ari sa frontom na glavnu ulicu. Na 15min od Beograda i 3km od autoputa. U blizini aerodroma. Plac se sastoji iz 3parcele: Parcela I: površine 100ari, dimenzija 25 x 400m. Parcela ima front 25metara na glavnu, prometnu ulicu i 25m fronta na sporedni zemljani put Parcela II: površine 50ari, dimenzija 25 x 200m. Parcela ima front 25metara na sporedni zemljani put Parcela III: površine 6ari, dimenzija 40 x 15m. Parcela ima front 15metara na sporedni zemljani put Postoji mogućnost da se kupe samo placevi I i II, bez placa III. Cena ukupna je 450.000E. Bez placa III, cena je 430.000E. Za više informacija nazovite: 064 817 1230, agent Branko

1 kom

Za gradnju: 96,6Ar, Ugrinovci ID#1144

300000

9662 m2

Ugrinovačka

- Ugrinovačka

Beograd - Zemun - Ugrinovci

Građevinski plac, pored asfalta, priključaka na struju i vodu, optički internet,telefon. Uskoro se očekuje izgradnja gasovoda. Nalazi se u naselju, kod puta zaBatajnicu...Širina do ulice je 32m. Udaljenosti:od aerodroma iznosi 10km;od Batajnice-5km; obilaznice-6km;autoputa-3,5km. Nalazi se u blizini carinskog magacina i logističkih centara.Sastoji se od 2 k.parcele. Na 1 od njih se nalazi zgrada, =19m2, koja je uknjižena. 069BEOKROV

1 kom

Ugrinovci, plac

350000

9700 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

97 ari, Zemun, Ugrinovci, put Dobanovci-Batajnica. Plac je pravilnog oblika, širok čeono 33m, na idealnom mestu u blizini svih regionalnihsaobraćajnica. Dostupna kompletna infrastruktura, uknjižen. Dozvoljena gradnja. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Zemun, Surčinsko polje, građevinsko zemljište

350000

8369 m2

Plavi horizonti, Surčinsko polje

Beograd - Zemun

Plac je 1.4km od autoputa. Gradsko-građevinsko zemljište u privrednoj zoni. Agencijska provizija: 2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija,zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

3 kom

Zemun, Ugrinovci, plac

500000

15000 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

U ponudi plac  pravilnog oblika, na  idealnom mestu, u blizini svih regionalnih saobraćajnica. Širina fronta oko 25m sa izlaskom na Zemunsku ulicu. Struja ivoda na placu. Agencijska provizija 2%. Napomena: Google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju nekretnine Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

3 kom

Ugrinovci, centar, parcela 2412m2

127500

2412 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

Ugrinovci, centar naselja Građevinska parcela od 2.412m2. I.izgrađ=0,8, spratnost: P+1+Pk do placa su gradska voda, struja i gas blizina centra, do crkve oko800m, sa druge strane bazen 500m Agencijska provizija je 2%   Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

6 kom

Zemun, Ugrinovci - Partizanska, plac 99.19 ari

320000

0 m2

Ugrinovci, Partizanska

- Partizanska

Beograd - Zemun

Zemun, Ugrinovci - Partizanska plac, 99.19 ari, front prema ulici 25m U Ugrinovcima, na putu za Dobanovce, nalazi se plac - poljoprivredno zemljište. BlizinaDobanovačke petlje i autoputa. Na 30 ari je posut šljunak i izdat je. Voda na placu, struja pored. Plac se i izdaje za 1.500e. Uknjižen 1/1 Agencijska provizija 2% Agent Vesna Ćirić: 064/66-47-167 (licenca br.1777)

1 kom

Zemun, Novi Banovci - Zemunska, 36 ari

144000

0 m2

Novi Banovci, Zemunska

- Zemunska

Beograd - Zemun

Zemun, Novi Banovci - Zemunska plac, 36 ari Prodaje se odličan plac, sa prelepim pogledom na Dunav. Plac je uređen, ograđen i u neposrednoj blizini jeuvedena voda i struja. Nalazi se u kraju predviđenom za individualno stanovanje, luksuznog tipa. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Agent: Slobodan Kalaba 065/82-28-552 (licenca br.2424)

3 kom

Građevinsko zemljšte na magistralnom putu

550000

10152 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

Prodaje se građevinsko zemljište površine 10152m2 sa odličnim potencijalom, u stambeno poslovnoj zoni. Zemljište izlazi na dve ulice, obe asfaltirane, od kojihje jedna magistralni put. Idealno za izgradnju hala i poslovnih objekata. Front placa iznosi 32m, a dužina 307m. Kompletna infrastruktura, struja, voda, gas. Za dodatne informacije pozovite 062 765 500 Siniša Kremenović, ELIT nekretnine, br. u registru posrednika 1735.

1 kom

Zemun, Ugrinovci - Busije, 564.66a

850000

0 m2

Ugrinovci, Busije

- Busije

Beograd - Zemun

Zemun, Ugrinovci - Busije plac, 564.66a, front prema ulici 350m Između Batajnice i Ugrinovaca, kod naselja Busije, nalazi se poljoprivredno zemljište -njiva. Udaljeno je 600m od asfaltnog puta, a u neposrednoj blizini je autoputa za Zagreb. Front prema ulici iznosi 350m. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Agent Vesna Ćirić: 064/66-47-167 (licenca br. 1777)

4 kom

360,5 ari, Zemun, Ugrinovci, voda, struja.

1802500

0 m2

Ugrinovci, Ugrinovci

- Ugrinovci

Beograd - Zemun

360,5 ari, Zemun, Ugrinovci, voda, struja. Plac u industrijskoj zoni u blizini auto puta na potezu imeđu Zagrebačkog auto puta i Batajnice. Na placu postojivoda i struja, visoki i niski napon, asfalt, šleperski prilaz. Front do puta je 135metara. Mogućnost spajanja dve parcele ukupne površine 360 ari. Plac se nalazi u neposrednoj blizini budućeg Kargo centra koji će biti najveći na Balkanu. 360,500m2 ukupno. Dozvoljeno za izgradnju. 16.000m2 iznosi bruto spratnost P+2. 5.400m2 u osnovi. Dozvoljena je izgradnja: diskonta, autlet centara, benzinskih pumpi, hotela, restorana i sportsko rekreativnih centara. Uknjižen. Provizija 2% 065/6830000

3 kom

133 ara, Zemun, Ugrinovci

665000

0 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

133 ara, Zemun, Ugrinovci, voda, struja. Plac u industrijskoj zoni u blizini Zagrebačkog auto ka Batajnici. Na placu postoji voda i struja, visoki i niskinapon, asfalt, šleperski prilaz. Front do puta oko 50 metara. Uknjižen. Provizija 2%. 65/683-00-00

11 kom

227.5 ari, Zemun, Ugrinovci

1137500

0 m2

Ugrinovci, Zemunska

- Zemunska

Beograd - Zemun

227.5 ari, Zemun, Ugrinovci, voda, struja. Plac u industrijskoj zoni u blizini auto puta na potezu imeđu Zagrebačkog auto puta i Batajnice. Nalazi se uneposrednoj blizini budućeg kargo centra koji uskoro kreće sa izgradnjom i biće najveći kargo centar na Balkanu. Na placu postoji voda i struja, visoki i niski napon, asfalt, šleperski prilaz. Front do puta je 135metara. Mogućnost spajanja dve parcele ukupne površine 360 ari. 270,000m2 dozvoljeno za izgradnju. 16.000m2 iznosi bruto spratnost P+2. 5.400m2 u osnovi. Dozvoljena je izgradnja: diskonta, autlet centara, benzinskih pumpi, hotela, restorana i sportsko rekreativnih centara. Uknjižen. Provizija 2%. 065/683-00-00

12 kom

Batajnica- Autoput, 1.73ha - Intermodalni terminal

2551000

0 m2

Batajnica, Autoput

- Autoput

Beograd - Zemun

Zemun, Batajnica - Autoput građevinsko zemljište, 1.73ha. Plac pravilnog kvadratnog oblika. Drugi po redu od autoputa. Dva izlaza ka autoputu, jedan kaulici. Nalazi se u blizini mesta izgradnje Intermodalnog terminala. Kultura: ostalo veštački stvoreno neplodno zemljište. Uknjižen. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska)

2 kom

Zemun, Batajnica - Pustara, 52a

500000

0 m2

Batajnica, Pustara

- Pustara

Beograd - Zemun

Zemun, Batajnica - Pustara plac, 52a. Zemljište na teritoriji obuhvaćenoj intermodalnim terminalom-logističkim centrom. Postoji mogućnost kupovine dva placapored, ukupne površine 83,5a, što zajedno sa ovim placem čini 135,5a. Uknjižen. Agent: Ognjen Nikolić 064/415-01-03 Agencijska provizija je 2% i uključuje: - pokazivanje nekretnine i informacije vezane za mikrolokaciju - pravnu sigurnost uz tim advokata pri izradi Predugovora i Ugovora, overu kod Javnog beležnika (troškove overe kod notara plaća kupac) - odjavu prodavca - prijavu kupca (porez na prenos apsolutnih prava i porez na imovinu, infostan, struja, telefon, kablovska)

1 kom

Zemun - Ugrinovci, 333.07a

266500

0 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

Zemun - Ugrinovci, 333,07a plac, 333.07a U blizini autoputa za Zagreb, kod sela Ugrinovci nalazi se poljoprivredno zemljište. Njiva je treće klase.Postoje kolski putevi sa obe strane placa. U blizini je firma Kuehne+Nagel u Ugrinovcima. Uknjižen. Agencijska provizija 2% Agent: Vesna Ćirić: 064/66-471-67 (licenca br. 1777)

2 kom

Beograd - Zemun: Mesto gde vaši snovi postaju stvarnost

Otkrijte svoj idealni dom - Beograd - Zemun

Prodaja nekretnina: Pronađite savršeno sklonište za sebe i svoju porodicu u širokoj ponudi raznovrsnih nekretnina u naselju Beograd - Zemun. Izaberite između modernih stanova, šarmantnih kuća, prostornih poslovnih prostora i atraktivnih placеvа. Uživajte u svim prednostima života u gradu koji nudi bogatu istoriju, živu kulturu i dinamičan ambijent.

Prodaja stanova: Pronađite stan koji savršeno odgovara vašim potrebama. Birajte između modernih i prostranih ili šarmantnih stanova starije gradnje, različitih veličina i po povoljnim cenama. Od kompaktnih garsonjera do prostranih penthausa, u našoj ponudi pronaći ćete stan savršeno prilagođen Vašim potrebama i budžetu.

Prodaja kuća: Želite mir i prostranstvo sopstvenog dvorišta? Upoznajte se sa prednostima života u kući u naselju Beograd - Zemun. Bićete u blizini svih važnih ustanova, a ipak ćete uživati u tišini i privatnosti.

Prodaja garaže: Obezbedite sebi bezbedno i sigurno mesto za vaš automobil uz pomoć garaže u naselju Beograd - Zemun. Zaboravite na traženje parkinga i olakšajte sebi svakodnevne obaveze.

Prodaja poslovnog prostora: Izgradite uspešan posao na atraktivnoj lokaciji u naselju Beograd - Zemun. Uživajte u odličnoj vidljivosti, lakoj dostupnosti i dinamici grada koji neprestano napreduje.

Prodaja placeva: Investirajte u budućnost grada Beograd - Zemun kupovinom placa. Izgradite svoj dom, poslovni objekat ili jednostavno budite deo rastuće vrednosti.

Kontaktirajte nas danas i otkrijte bogatu ponudu nekretnina u naselju Beograd - Zemun.

Prodaja placeva u Beogradu – Zemun – Vaša prilika za izgradnju iz snova

Placevi u Zemunu pružaju savršenu priliku za izgradnju vašeg doma iz snova ili investiciju u budućnost. Ovo područje je idealno za one koji traže miran i prijatan životni prostor u blizini prirode i svih potrebnih sadržaja.

Prednosti kupovine placa u Zemunu

Mirno okruženje

Zemun nudi miran i opušten način života, udaljen od gradske gužve. Ovaj deo Beograda pruža spokoj i tišinu, što ga čini idealnim za porodični život.

Prirodne lepote

Blizina Dunava i zelenih površina čini Zemun idealnim mestom za ljubitelje prirode. Uživanje u šetnjama pored reke, vožnji bicikla ili jednostavno opuštanju u parku postaje deo svakodnevnog života.

Kvalitet života

Zemun nudi visok nivo kvaliteta života sa svim potrebnim sadržajima u blizini. Od škola i vrtića, preko tržnih centara i restorana, do kulturnih i sportskih objekata, sve je dostupno na malom prostoru.

Karakteristike placeva u Zemunu

Raznovrsnost ponude

Placevi u Zemunu variraju po veličini, lokaciji i ceni. Bez obzira da li tražite manji plac za izgradnju porodične kuće ili veći prostor za komercijalne svrhe, ovde ćete pronaći odgovarajuću opciju.

Kvalitetna infrastruktura

Mnogi placevi u Zemunu imaju razvijenu infrastrukturu, uključujući pristupne puteve, vodovodnu i kanalizacionu mrežu, kao i električne priključke. Ovo olakšava proces izgradnje i omogućava brzu realizaciju vaših planova.

Pristupačne cene

Zemun nudi placeve u različitim cenovnim kategorijama, što ih čini dostupnim za širok spektar kupaca. Bez obzira na vaš budžet, možete pronaći plac koji odgovara vašim finansijskim mogućnostima.

Saveti za kupovinu placa u Zemunu

Definišite svoje potrebe

Pre nego što započnete potragu za placem, jasno definišite svoje potrebe i budžet. Razmislite o veličini placa, lokaciji i dodatnim sadržajima koje želite.

Istražite tržište

Upoznajte se sa trenutnim stanjem tržišta placeva u Zemunu. Konsultujte se sa agentima za nekretnine i istražite različite opcije kako biste doneli najbolju odluku.

Proverite dokumentaciju

Pre nego što zaključite kupovinu, proverite svu potrebnu dokumentaciju kako biste bili sigurni da je sve u skladu sa zakonom. Angažujte pravnika ili stručnjaka za nekretnine da vam pomogne u ovom procesu.

Kupovina placa u Zemunu je investicija u kvalitetan i udoban život. Sa svojom bogatom istorijom, prirodnim lepotama i visokim kvalitetom života, Zemun je idealno mesto za vaš novi dom.