ZidArt :: HomeSelect.rs
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

ZidArt

Agencije za posredovanje u prodaji i zakupu nekretnina čija se ponuda nalazi na našem portalu.

Agencije- ZidArt

Kontakt

office@zidart.rs
591
715
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Agencije - ZidArt

Kontakt

Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Lipovica , Prvomajska 10 ari placa

25000

1000 m2

Lipovica, Prvomajska

Beograd - Barajevo

Plac u Lipovici, 10 ari, uknjižen. Plac je u blizini Ibarske magistrale. Agencijska provizija: 750 evra Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija,zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Padinska skela, Tovilište, industrijski objekat sa placem

10000

2041 m2

Padinska skela, Tovilište

Beograd - Palilula

Industrijski objekat 2.041m2. Zemljište 3422,91 ar. Agencijska provizija: 50% od prve zakupnine Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupunepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Blok 63, Gandijeva, poslovni prostor

372575

149 m2

Centralno gradsko

Blok 63, Gandijeva

Beograd - Novi Beograd

Apartman-poslovni prostor. Agencijska provizija: 2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: -razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

18 kom

Borča, kod Lidl-a plac

1990000

13700 m2

Borča, Zrenjaninski put

Beograd - Palilula

Parcela sa informacijom o lokaciji! Front (širina) 43m, dužina 318m. Gradska kanalizacija i gas na placu. Na placu 3 objekta od 1300m2. Plac se nalazi uprivredno - komercijalnoj zoni,  Napomena: Moguće je od postojećeg placa kupiti 60ari. Placu pripada prilazni put širine 6m, odnosno mogućnost ulaska građevinskih mašina. Placu pripada i gradski vodovod i kanalizacija. Plac je prazan a po informaciji o lokaciji predviđena je izgradnja poslovno industijskog sadržaja tj proizvodne hale, magacinski prostori, betonska baza i slično. Dimenzija placa 43*142, plac je ograđen i ulazak na plac je sa šire strane.   Ag.prov.2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Ugrinovci, plac

350000

9700 m2

Ugrinovci

Beograd - Zemun

97 ari, Zemun, Ugrinovci, put Dobanovci-Batajnica. Plac je pravilnog oblika, širok čeono 33m, na idealnom mestu u blizini svih regionalnihsaobraćajnica. Dostupna kompletna infrastruktura, uknjižen. Dozvoljena gradnja. Uknjižen. Agencijska provizija 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Lekino brdo, Šumice, stan 94m2

262500

94 m2

Etažno grejanje

Lekino brdo, Todora Dukina

Beograd - Voždovac

Četvorosoban, novogradnja, Lekino brdo, blizina Šumica. Izuzetan raspored, veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe, dva mokra čvora. Etažno grejanje samogućnošću priključivanja na toplanu. Blage kosine, bez ulaganja. Merena površina u podu 124m². Stan uknjižen na 94m2. Prodaje se sa ugradnom kuhinjom, plakarima i inverter klimom. Stan za svaku preporuku. Agencijska provizija 2%.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%:   Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.   Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

12 kom

Zemun, Surčinsko polje, građevinsko zemljište

350000

8369 m2

Plavi horizonti, Surčinsko polje

Beograd - Zemun

Plac je 1.4km od autoputa. Gradsko-građevinsko zemljište u privrednoj zoni. Agencijska provizija: 2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija,zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

3 kom

Dedinje, Šekspirova, retko u ponudi

250000

70 m2

Centralno gradsko

Dedinje, Šekspirova

Beograd - Savski Venac

Retko u ponudi. Stan u najmirnijem i najlepšem delu Beograda. Ag.provizija: 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju.   Šta podrazumeva agencijskaprovizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

9 kom

Vrnjačka Banja, Bulevar srpskih ratnika

54000

30 m2

Vrnjačka Banja, Bulevar srpskih ratnika

Vrnjačka Banja

Odličan stan u Vrnjačkoj Banji. Novogradnja. Okrenut ka šumi. Agencijska provizija: 1.000€ Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno saagentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

7 kom

Vrnjačka banja, Stanična, odlična, prelepa kuća

140000

325 m2

KlimaNorveški radijatoriPeć na drva

Vrnjci, Stanična

Vrnjačka Banja

Prelepa uknjižena kuća u Vrnjačkoj Banji, odlična investicija! U prilici smo da Vam ponudimo kvalitetno sagrađenu kuću od 325m2 sa kompletnom infrastrukturomna 7 ari placa. Građena po svim standardima sa hidro i termo izolacijom, debljina spoljnih zidova 60cm, debljina pregradnih 40cm. Idealna za život u prijatnom okruženju, ali i pogodna za izdavanje jer je Vrnjačka Banja poznata kao turistički centar.Kuća poseduje dva ulaza, dva dvorišta, dve kapije i lako je deljiva, tako da pruža mogućnost za život dve porodice ili mogućnost izdavanja kao dva posebna smeštaja. Za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% od ugovorene kupoprodajne cene Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

18 kom

Zlatibor, Vranjevina, Plac 24 ara, Preporuka

384000

2400 m2

Potoci

Zlatibor

Na jednom od najlepših delova Zlatibora (Vlanjevina), 24 araJužno  orijentisan, celodnevno osunčan, idealan za gradnju prelepih kuća, brvnara, manjih objekatakako se ne bi narušavao prelep izgled okoline.Uz plac je kompletna infrastruktura (struja, voda, kanalizacija...)Od centra Zlatibora je udaljen 15 minuta lagane šetnje.Za svaku preporuku.Uknjiženo.Kontakt osoba/ Menadžer prodaje/ Krstić Tanja.br.lic.481krstic.tanja@gmail.commob: 0605252227 Agencijska provizija 2%          

5 kom

Pančevo, odlilčna uknjižena novogradnja

89375

68 m2

Etažno gas

Centar, Miloša Trebinjca

Pančevo

Odlična novogradnja u samom centru Pančeva,  na samom ulasku u narodnu baštu.Objekat:Stambena zgrada sastoji se od nivoa PO+P+3+PS.U nivou prizemlja i podrumasmeštena su garažna mesta koje je moguće kupiti po ceni od 500€/m2+PDV. Uz stan ide i pripadajući podrum.Opremljenost:Stan je opremljen sigurnosnim ulaznim vratima, hrastovim parketom, keramikom A kategorije, PVC stolarijom sa aluminijumskim roletnama i komarnicima.Grejanje u stanu je etažno - preko gasnih kotlova.Cena stana sa ostavom iznosi 1.300 EUR/m2 + PDV.Mogućnost kupovine putem stambenog kredita i povraćaja PDV-a.Planiran rok za završetak radova: kraj maja 2023.Agencijska provizija 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Pančevo, odlilčna uknjižena novogradnja

84279

64 m2

Etažno gas

Centar, Miloša Trebinjca

Pančevo

Odlična novogradnja u samom centru Pančeva,  na samom ulasku u narodnu baštu.Objekat:Stambena zgrada sastoji se od nivoa PO+P+3+PS.U nivou prizemlja i podrumasmeštena su garažna mesta koje moguće kupiti po ceni od 500€/m2+PDV. Uz stan ide i pripadajući podrum.Opremljenost:Stan je opremljen sigurnosnim ulaznim vratima, hrastovim parketom, keramikom A kategorije, PVC stolarijom sa aluminijumskim roletnama i komarnicima.Grejanje u stanu je etažno - preko gasnih kotlova.Cena stana sa ostavom iznosi 1.300 EUR/m2 + PDV.Mogućnost kupovine putem stambenog kredita i povraćaja PDV-a.Planiran rok za završetak radova: kraj maja 2023.Agencijska provizija 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Cerak, Kosmajska, komforan trosoban stan

135000

68 m2

Etažno gas

Cerak, Kosmajska

Beograd - Čukarica

Svetao i komforan trosoban stan. Dvorišno orijentisan. Agencijska provizija 2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, jetu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

17 kom

Pančevo, odlilčna uknjižena novogradnja

137696

105 m2

Etažno gas

Centar, Miloša Trebinjca

Pančevo

Odlična novogradnja u samom centru Pančeva,  na samom ulasku u narodnu baštu.Objekat:Stambena zgrada sastoji se od nivoa PO+P+3+PS.U nivou prizemlja i podrumasmeštena su garažna mesta za koje postoji mogućnost kupovine po ceni od 500€/m2+PDV. Uz stan ide i pripadajući podrum.Opremljenost:Stan je opremljen sigurnosnim ulaznim vratima, hrastovim parketom, keramikom A kategorije, PVC stolarijom sa aluminijumskim roletnama i komarnicima.Grejanje u stanu je etažno - preko gasnih kotlova.Cena stana sa ostavom iznosi 1.300 EUR/m2 + PDV.Mogućnost kupovine putem stambenog kredita i povraćaja PDV-a.Planiran rok za završetak radova: kraj maja 2023.Agencijska provizija 2%. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju.  Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Prelep plac od 60a, Zlatibor, naselje Zova, kod Zlatiborskih konaka

470000

6000 m2

Zova, Crvenog gloga

Zlatibor

Prelep plac od 60 ari! Zlatibor, naselje Zova, u blizini kompleksa Zlatiborski konaci. Plac je građevinska parcela sa kompletnom infrastrukturom (struja, voda,kanalizacija). 15 min.prelepe šetnje do centra Zlatibora. Idealan za gradnju sa prelepim okruženjem i pogledom na slikoviti pejzaž. Za svaku preporuku! Kontakt: Menadžer prodaje Tanja Krstić 060/525 22 27     Agencijska provizija 2%

7 kom

Hitna prodaja! Zlatibor plac 5,5 ari Gajevi, najlepši deo Zlatibora

23000

550 m2

Gajevi, Gajevi

Zlatibor

Najlepši deo Zlatibora, Gajevi! Idealan, južno orjentisan celodnevno osunčan. Kompletna infrastruktura, 30 min lagane šetnje do centra Zlatibora! Idealan placza gradnju kuće, vikendice  brvnare,  za rentiranje  ili život i hedonizam! Prelep panoramski pogled!Za svaku preporuku!Kontakt/Menadžer prodaje/Tanja Krstićmob/060 525 22 27krstic.tanja@gmail.com       Agencijska provizija 1000 eur

8 kom

Blok 70, Jurija Gagarina, dvoiposoban

165000

64 m2

Centralno gradsko

Blok 70, Jurija Gagarina

Beograd - Novi Beograd

Stan je u bloku 70, na odličnoj poziciji, bliže Piramidi! Stan je svetao i sunčan. Izvorno je dvosoban i veoma je efektno adaptiran u dvoiposoban. Brzouseljiv. Uknjižen. Agencijska provizija 2% Šta podrazumeva agencijska provizija od 2%: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog kupoprodajnog procesa, - prikupljanje i proveru dokumentacije, - izradu Predugovora ili Ugovora o kupoprodaji, - pružanje pomoći u pregovorima, - zakazivanje overe ugovora i odlazak u pratnji agenta kod notara, - asistiranje za porez na apsolutna prava i eventualno oslobađanje od istog, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

9 kom

Zemun, Altina, poslovni prostor, 150m2

1000

150 m2

Etažno grejanjeKlima

Altina, Ugrinovački put

Beograd - Zemun

Izdaje se poslovni prostor 150m2, u naselju Altina, opština Zemun. Poseduje veliki parking prostor, video nadzor, alarm. Prostorije su prostrane, sa 3ulaza. Prostor sadrži kancelarijski deo, kuhinju, kupatilo i u prednjem delu dve velike prostorije (open space). Nalazi se na glavnom putu, blizu gradskog prevoza. Agencijska provizija: 50% od iznosa prve mesečne zakupnine. Napomena: Depozit u iznosu jedne mesečne zakupnine.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti:   Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.   Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

33 kom

Zlatibor "Green Hill " 2.0 lux apartman 43m2

71000

43 m2

Etažno grejanje

Sloboda, Kiridžijska

Zlatibor

Apartmansko naselje “Green Hill” smešteno je na oko 800 metara od centra Zlatibora, u naselju Sloboda. U ponudi je prelep apartman 43m2 kompletno namešten savelikim dnevnim boravkom koji ima kamin, zatim trepezarijom, kuhinjom i odvojenom spavaćoj sobom. Apartman može da ugosti od 2 do 6 osoba. Idealan je za rentiranje i pravi hedonizam!Recepcija radi u periodu 06 – 22 h i ovde možete dobiti sve potrebne informacije u vezi sa smeštajem u apartmanima, zatim prirodnim i kulturnim sadržajem na Zlatiboru i okolini. U periodu od 08-15 h gostima je na raspolaganju služba održavanja apartmana i sobarica.Parking mesto je obezbeđeno za svaki apartman. U okviru apartmanskog naselja nalazi se košarkaški betonski teren koji je na raspolaganju gostima. Apartmansko naselje Green Hill Vam pruža mir i privatnost, osećaj potpunog užitka! Za svaku preporuku!Kontakt/ menadžer prodaje/ Tanja Krstić mob/ 060 525 22 27 krstic.tanja@gmail.com    Agencijska provizija 2%    

11 kom

Agencije - ZidArt

Kontakt

office@zidart.rs
591
715
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi