Sova nekretnine :: HomeSelect.rs
instagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

Sova nekretnine

Agencije za posredovanje u prodaji i zakupu nekretnina čija se ponuda nalazi na našem portalu.

Agencije- Sova nekretnine

Kontakt

https://www.sovanekretnine.rs/
1195
44
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Agencije - Sova nekretnine

Kontakt

Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Gradjevinsko zemljište u radnoj zoni u Subotici ID#1004

680000

40000 m2

Franje Kluza

- Franje Kluza

Subotica - Makova Sedmica

Prodaje se gradjevinsko zemljište površine 4 ha naslonjeno na radnu zonu „ Mali Bajmok”Sva infrastruktura na dohvat ruke. Učestale autobuske linije,neposredna blizina obilaznice koja vodi na granični prelaz Kelebija i na auto-put koridor 10..U neposrednoj blizini su već Calzedonija, Ametek, Norma Group, Conti tech, Siemens, Boysen Abgassysteme i drugi. Odlično za izgradnju proizvodnog pogona, skladišta, logističkog centra i sl. .

3 kom

Za investitore Radna zona Subotica ID#1005

370000

21747 m2

Franje Kluza

- Franje Kluza

Subotica - Mali Bajmok

Prodaje se gradjevinsko zemljište površine 21.747 m2 naslonjeno na radnu zonu „ Mali Bajmok”Sva infrastruktura na dohvat ruke. Učestale autobuske linije,neposredna blizina obilaznice koja vodi na granični prelaz Kelebija i na auto-put koridor 10. Odlično za izgradnju proizvodnog pogona, skladišta, logističkog centra i sl.U neposrednoj blizini su već Calzedonija, Ametek, Norma Group, Conti tech, Siemens, Boysen Abgassysteme i drugi. .

3 kom

Gradjeinsko zemljište u Kikindi ID#1006

130000

13344 m2

Bečejski put

- Bečejski put

Kikinda - Centar

Prodaje se zemljište za gradnju u Kikindi na putu za Novi Sad površine 13.344 m2. U neposrednoj blizini su:MCK, Toza Marković Srbijagas, Livnica itd . Odličnoza proizvodnju, skladišta, logističke centre I sl. .

3 kom

Odlično za gradnju u Bačkoj Palanci ID#1008

180000

14817 m2

Kralja Petra I

- Kralja Petra I

Bačka Palanka - Širi centar

Prodaje se zemljište za gradnju u Bačkoj Palanci na putu za Novi Sad površine 14.817 m2. U neposrednoj blizini su: Dunavprevoz, Tarket, Mol, Univereksport,Nektar. Odlično za proizvodnju, skladišta, logističke centre I sl. .

3 kom

Za investitore zemljište za gradnju Zrenjanin ID#1011

435000

21746 m2

Novosadski put

- Novosadski put

Zrenjanin - Bagljaš

Prodaje se zemljište za gradnju u Zrenjaninu na putu za Novi Sad površine 21.746 m2. U neposrednoj blizini se nalaze: Motel Citadela, Tržnicentar,INDUSTRIJSKA ZONA BAGLJAŠ . Idealno za skladište, tržni centar, proizvodni pogon, logistički centar, benzinsku pumpu, auto salon, hotel, motel i sl. .

3 kom

Spratna kuća na Zorci. Odmah useljiva, legalizovana ID#1122

89000

220 m2

CG-GAS

Subotica - Zorka

Prodaje se spratna kuća u površini od 220kvm na placu velicine 475kvm. Kuća se sastoji od suterena i prizemlja. U suterenu se nalazi dnevni boravak sa kuhinjomI trpezarijom, kupatilom, špajzem I ostavom. Suteren je povezan iznutra sa prizemljem koji se sastoji od tri spavaće sobe, hodnika, kupatila I kuhinje sa trpezarijom. Na podovima se nalaze parketi i keramika. Stolarija je drvena. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Grejanje je centralno na čvrsto gorivo i gas. Ceo plac je ograđen. Potkrovlje nije završeno.Kuća je potpuno legaalizovana pa može i na KREDIT.Takođe kuća je prazna i odmah useljiva. .

20 kom

Salonski stan u užem centru grada ID#1144

105000

132 m2

3/3 sprat

Centralno grejanje

Subotica - Centar - Centar 3 - Tokio

Prodaje se prostrani salonski stan na trećem spratu u centru grada u površini od 130kvm. U svom sastavu ima hodnik, kuhinju sa trpezarijom, kupatilo, dnevnusobu I tri spavaće sobe. U sklopu stana postoji I odvojena garsonjera. Na podovima su parketi I keramika. Stolarija je drvena. U stanu postoji dve opcije grejanja a to je centralno (toplana), kaljeve peći ili na struju. Od dodatnih prostorija postoji zajednička prostorija za bicikle. .

7 kom

Trosoban stan u Tokiju ID#1179

105000

120 m2

9/9 sprat

Centralno grejanje

Subotica - Centar - Centar 3 - Tokio

Prodaje se prostran veoma svetao trosoban stan na devetom spratu u površini od 120kvm. Površina stambenog dela bez terasa iznosi 92kvm. Stan pruža velikemogućnosti za preuređenje u stan sa više soba. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, kupatilo, dnevnu i dve spavaće sobe gde svaka ima izlaz na posebnu terasu. Na podovima su laminati i keramika. Vrata i prozori su PVC. Grejanje je centralno. Stan ima pripadajuću zajedničku prostoriju. .

13 kom

Dvosoban stan na trećem spratu na Radijalcu ID#1199

65000

54 m2

3/7 sprat

Centralno grejanje

Subotica - Radijalac

Prodaje se dvosoban stan na trećem spratu u površini od 54kvm. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, novo kupatilo i dve spavaće sobe. Napodovima su parketi i keramika. Vrata su PVC, prozori su drveni. Grejanje je centralno. Stan ima pripadajući podrum. .

8 kom

Spratna kuća u zajedničkom dvorištu, u blizini centra grada ID#1206

73000

113 m2

Subotica - Centar - Centar 2

Prodaje se spratna kuća u površini od 113kvm građena 90tih godina od cigle. U prizemlju se nalazi predsoblje, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom ikupatilo dok se na spratu nalaze 3 spavaće sobe. Na podovima su brodski podovi, laminati i keramika. Stolarija je drvena, vrata ulazna su sigurnosna. Od infrastrukture poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju. Kuća ima dobar potencijal kao stambena ili poslovna jedinica, kao recimo, ordinacija, za kancelarije, kozmetički salon, stan na dan itd. .

20 kom

Dvojna kuća u Keru kod bolnice ID#1211

49500

117 m2

Subotica - Ker

Prodaje se dvojna kuća u površini od 117kvm na placu veličine 380kvm. Sastoji se od predsoblja, 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. Na podovima suparketi i keramika. Stolarija je drvena. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, monofaznu dvotarifnu struju i septičku jamu. Na ulici postoji priključak za gas i kanalizaciju. Kuća ima dobar potencijal i kao poslovni objekat. Od pomoćnih prostorija tu se nalazi garaža i nekoliko manjih ostava.Ne može na kredit. .

17 kom

Prizemna samostalna kuća  u Keru ID#1234

42000

143 m2

Subotica - Ker

Prodaje se prizemna samostalna kuća povrsine 143kvm. U svom sastavu ima predsoblje, kuhinju sa trpezarijom, 3 spavaće sobe, dnevnu sobu, kupatilo, špajz Iostavu u kojoj može da se napravi kotlarnica. Na podovima se nalazi laminat I keramika. Vrata I prozori su drveni. Kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju I trofaznu dvotarifnu struju. Kuća je legalizovana. .

15 kom

Jednoiposoban stan u Kertvarošu, novogradnja, odmah useljiv ID#1244

60700

41 m2

2/3 sprat

Gas

Baštovanska

- Baštovanska

Subotica - Kertvaroš

Jednoiposoban stan sa terasom na drugom spratu u novoizgradjenoj zgradi . Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gdedominiraju manje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je u potpunosti završen i stan je odmah useljiv. Cena stana je 1450 eura/m2 sa PDV-om. Zgrada je završena te je moguća i kupovina na kredit .

9 kom

Spratna kuća na Radijalcu ID#1288

180000

260 m2

1/1 sprat

Gas

Subotica - Radijalac

Prodaje se spratna kuća na Radijalcu u površini od 260kvm na placu veličine 990kvm. U svom sastavu ima dve izdvojene stambene jedinice. Na prizemlju se nalazijedna stambena jedinica 80kvm a na spratu druga I ona je 180kvm. Od infrastrukture kuca poseduje gradsku vodu, kanalizaciju trofaznu dvotarifnu struju. Na podovima se nalazi parket I keramika. Prozori su drveni i pvc. U dvorištu se nalazi bazen i nekoliko pomoćnih prostorija. .

20 kom

Jednoiposoban stan u sa terasom, na prizemlju, Kertvaroš ID#1299

52700

36 m2

Gas

Baštovanska

- Baštovanska

Subotica - Kertvaroš

Jednoiposoban stan sa terasom na prizemlju u novoizgradjenoj zgradii. Sama zgrada je u okruženju ostalih novoizgrađenih objekata niže spratnosti gde dominirajumanje stambene zgrade od dve ili tri etaže kao i kuće u nizu. Celo naselje je povezano širokim ulicama sa potpunom infrastrukturom ( asfalt, pešačke staze, osvetljenje ). Naselje je izuzetno mirno i tiho a ipak sa par minuta hoda stiže se do svega što je potrebno savremenom domaćinstvu ( prodavnice, pekare, mesare, apoteke, pijaca, kafići i td ) Objekat je završen i stan je odmah useljiv. Cena stana je 1450 eura/m2 sa PDV-om.Zgrada je potpuno završena te realizacija može i na kredit .

3 kom

Kuća u nizu ID#1305

97000

144 m2

Centralno grejanje

Subotica - Kertvaroš

Prodaje se kuća u nizu u površini od 144kvm u Kertvarošu. Kuca se sastoji od suterena koji iznosi 39kvm i u svom sastavu ima garazu, kotlarnicu I pomocnuprostoriju. Na sledecoj etazi se nalazi stambeni deo koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, hodnika, toaleta i dnevne sobe. Na spratu se nalazi jos dve spavace sobe, hodnik I kupatilo. Postoji mogucnost da se na tavanu takodje naprave sobe. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju.Grejanje je centralno na pelet. U dvorištu postoji parking mesto. Na podovima su parketi I keramika. Kuca moze na kredit. .

16 kom

Kuća u širem centru.Snižena cena ID#1315

75000

150 m2

EG

Subotica - Dudova Šuma

Prodaje se kuća na 10 minuta hoda od centra. Sva infrastruktura. pogodna za dve porodice. Dve stambene jedinice. Velik plac, ogradjen. .prostoriju. Na sledecoj etazi se nalazi stambeni deo koji se sastoji od kuhinje sa trpezarijom, hodnika, toaleta i dnevne sobe. Na spratu se nalazi jos dve spavace sobe, hodnik I kupatilo. Postoji mogucnost da se na tavanu takodje naprave sobe. Od infrastrukture kuća poseduje gradsku vodu, kanalizaciju i trofaznu dvotarifnu struju.Grejanje je centralno na pelet. U dvorištu postoji parking mesto. Na podovima su parketi I keramika. Kuca moze na kredit. .

20 kom

Kuća sa tri stambene jedinice ID#1320

64500

104 m2

TA

Subotica - Novo Selo

Kuća sa tri stambene jedinice, Svaka jedinica ima svoje kupatilo. Odvojeni strujomeri, voda, kanalizacija.Izuzetno povoljno za izdavanje ili veću porodicu (Više generacija) Kuća je delimično renovirana. Dvorište je formasto, ima garažu i podrum. .

20 kom

Dvosoban stan  4 sprat Atraktivno ID#1324

79000

56 m2

4/6 sprat

Centralno grejanje

Subotica - Centar - Centar 3

Stan u izgradnji na atraktivnoj lokaciji. U blizini megamarketi, škola, obdasnište, pijaca, bazen, šetalište, apoteke, kafići. autobus.Zgrada termostabilna,visokotehnološki opremljena. .

8 kom

Odlična kuća u Kertvarošu ID#1326

125000

120 m2

Centralno grejanje

Subotica - Kertvaroš

Kuca u nizu,120km,nova,sredjena u Kertvarosu...sa dvoristem od 250km...Kuca ima 3 nivoa,sprat srednji i suteren,suteren je takodje sredjen za zivot u njemu jevelika kuhinja i dnevni boravak koji vodi sa hodnikom na dvoriste u kome se nalazi letnjikovac od 30km...U srednjem delu je cajna kuhinja sa dnevnom sobom i wc...(wc je nov i kupatilo takodje...sprat broji kupatilo i dve sobe...u dvoristu garaza a na ulici 2 parking mesta.... Kuca je odrzavana,cak i bez krecenja je useljiva .

9 kom

Agencije - Sova nekretnine

Kontakt

https://www.sovanekretnine.rs/
1195
44
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi