Prodaja lokala - Beograd, Novi Sad
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 517 | Strana: 1/26

Prodaja lokala

Aktuelni oglasi za prodaju lokala u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i širom Srbije

Potreban Vam je lokal koji biste kupili? Pogledajte oglase za prodaju lokala, među njima ćete pronaći lokale za prodaju u Beogradu, Novom Sadu i ostalim mestima.

POVOLJNO
Subotica (Kelebija), Poslovno-proizvodni i magacinski prostor - 7784m2

14 kom

0

1089 m2

Magacinski nosači su od čeličnih stubova.

Put Edvarda Kardelja

- Put Edvarda Kardelja

106a

Subotica - Kelebija

Prodaja poslovno-proizvodnog i magacinskog prostora. Parcela je ukupne površine 7784m2. Broj lista nepokretnosti:2568. Na parceli se nalaze dva objekta, imenovani kao objekat 1 i objekat 2. Objekat 1 je bruto površine prizemlja 1089,0m2 upisan u katastar nepokretnosti. Namena objekta 1 je i magacinski prostor sa odvojenom kancelarijskom prostorom . Objekat 2 je bruto površine...prizemlja 310m2 upisan u katastar nepoketnosti. Namena objekta 2 je magacinski prostor. Spratnost objekta 1 i objekta 2 je P (prizemlje). Objekat 1: Objekat 1 čija je namena poslovno-proizvodni objekat sa magacinom u funkcionalnom smislu podeljeno na 3 celine. Svaka celina poseduje zaseban ulaz sa parcele, što omogućava potpuno razdvajanje funkcija. Konstrukcija objekta je mešovita, poslovni deo je čvrst materijal kao i proizvodni deo, dok je magacin izgrađen od čeličnih stubova i sendvič panela. Krovni pokrivač je profilisani lim na kompletnom objektu. Zaseban ulaz sa parcele. Magacinski nosači su od čeličnih stubova. Poslovni prostor: Poslovni prostor je zaseban deo i predviđen je za direktora i za upravni sektor. Sastoji se od hodnika, kancelarija za direktora, sala za sastanke, kancelarija za sekretarice, od čajne kuhinje i od sanitarnog čvora. Podna obloga je tepih i keramičke pločice, nova PVC i Alu stolarija. Potpuno sređeno sa ugradnim i mobilnom nameštajom. Nova električna instalacija, kao i vodovod i kanalizacija, urađena je ventilacija prostorija, grejanje je predviđeno sa električnim radijatorima i sa klima uređajima. Optički kabel je razvučen do rack ormana koji se nalazi u hodniku. Proizvodni prostor: Proizvodni prostor ima zaseban ulaz, jedan ulaz vodi kroz hodnik u malu čajnu kuhinju, svlačionicu sa odvojenom tuš-om, u sanitarni čvor, u salu za sastanke i u jednu kancelariju koja ima izlaz u proizvodni pogon. Sam proizvodni prostor se sastoji od dve prostorije, svaka prostorija ima zaseban teretni ulaz. Proizvodni prostor može biti jedna celina ili pomoću rolo vrata dve celine. Podna obloga u kancelarijama je laminat a u sanitarnim prostorijama su keramičke pločice. Podna obloga u proizvodnom delu je epoxid, koji se lako održava. U proizvodnom prostoru je urađena nova električna instalacija, grejanje je predviđeno je sa plafonskim čilerima pomoću toplotne pumpe koji se nalazi iza objekta. Ventilacija prostorija i proizvodnog dela je kompletirana. Proizvodni prostor sa novom električnom instalacijom. Magacinski prostor – Objekat 1 i Objekat 2: Na predmetnoj parceli se nalazi dva zasebna magacinskog prostora. Oba imaju zaseban teretni ulaz. Podovi u magacinskim delovima su od betona. Zidovi su formirani od sendvič panela, čelična konstrukcija je vidljiva je u prostorijama magacinskog prostora. https://web-reklame.rs/ads/locomotive/index.html KONTAKTIRAJTE NAS U VEZI PONUDE! +381655504240

Centar,  Strahinjića Bana, 182.5m2 sa 2 garaže ID#3203

14 kom

700000

182 m2

Centralno grejanje

Strahinjića Bana

- Strahinjića Bana

Stari Grad - Dorćol gornji

U novijoj zgradi iz 2010 godine, na jednoj od prestižnijih lokacija u centru grada, na uglu ulica kralja Petra i Strahinjića Bana, u prilici smo da Vam ponudimo: Izuzetan poslovni prostor površine 182.50 m2, sa mogućnošću proširenja za cca. 45 m2. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade, sa otvorenim radnim prostorom sa 20 radnih mesta, odvojenom salom za sastanke, 2...toaleta, kuhinjom, ostavom i terasom od oko 45 m2, koja nije ušla u kvadraturu lokala. Poslovni prostor je komplet opremljen: cg, vrhunskom elektroinstalacijom i video nadzorom... Pozicioniran je dvostrano, prema ulici, celom dužinom fronta zgrade, i prema dvorišnom delu sa izlazom na terasu. Visina plafona u centralnom ulaznom delu je 5 metara, dok je u otvorenom radnom delu zbog rasvete i ventilacije, visina spuštena na 2.7m. Poslovni prostor ima dve garaže površine od po 14 m2. Prostor je čisto vlasništvo bez tereta i hipoteka, i uknjižen je na vlasnika 1/1. Trenutno je u zakupu i izdat je turističkoj agenciji po osnovu ugovora o Zakupu, koji novi vlasnik može da preuzme. Prostor je koncipiran tako da može da se koristi za bilo koju vrstu poslovne namene, od agencija, ordinacije, IT sektora, restorana.. S obzirom na strukturu i samu lokaciju na kojoj se nalazi, poslovni prostor je preporuka za odličnu investiciju. Agencijska provizija 2% Agent, Vesko Čarapić, br.licence 1645 Art nekretnine d.o.o. beograd. Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .

Prodaja Lokal

Kratak vodič za kupovinu lokala

Kupovina lokala bez obzira za koju delatnost, je jedna od najstresnijih transakcija za svakog biznismena. Kupovina komercijalne nekretnine definitivno ne može da se poredi sa bilo kojom svakodnevnom kupovinom jer postoji mnogo faktora, uslova i imovinskih propisa koje treba razmotriti pre potpisivanja ugovora.

Lokacija, uređenost i cena lokala su samo neki od glavnih faktora koje vredi razmotriti pre nego što se donese odluka o kupovini. Treba uzeti u obzir i lične ciljeve – da li je u planu da se lokal koristi za sebe ili će se dati u zakup? U svakom slučaju, pre zaključivanja kupovine treba biti siguran da će se nekretnina pokazati kao prava investicija. U nastavku sledi još nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir.

Opremanje, renoviranje i ostali troškovi

Sama kupovina lokala će sigurno zahtevati veliki kapital, ali to nije jedini trošak o kojem treba razmišljati. Potrebno je odvojiti budžet za opremanje lokala, renoviranje ili adaptiranje objekta, kao i poreze koji su obavezni prilikom kupovine nekretnine. Sve ove dodatne troškove treba unapred proceniti, odnosno što približnije izračunati kako bi se odvojila potrebna finansijska sredstva.

Za renoviranje ili adaptiranje lokala je potrebno pronaći odgovorne izvođače radova. Svakako se predlaže da se tokom izvođenja radova sarađuje sa izvođačima kako bi lokal na kraju sigurno bio operativno prilagođen zaposlenima.

Provera istorije lokala

Svaki potencijalni kupac treba da posveti dovoljno vremena za pregledanje lokala na prodaju. Dakle, nije dovoljno samo proveriti stanje nekretnine i od kakvih materijala je napravljena. U ovom procesu treba pregledati i istoriju objekta. Potrebno je otkriti da li nekretnina ima opterećenje, odnosno da li ju je prodavac koristio kao zalog za još neotplaćeni kredit. Svaka informacija o lokalu koja se otkrije u ovom procesu će pomoći da se donese odluka da li je određeni komercijalni prostor vredan investiranja ili nije.

Opcije finansiranja

Poslednje, ali ne i najmanje važno, je pitanje finansija. Prilikom kupovine lokala se ne treba oslanjati samo na ponudu jedne banke, već treba potražiti više opcija. Takođe, u slučaju da se lokal kupuje kako bi se kasnije izdavao, treba razmotriti ponude više zakupaca. Sve ponuđene opcije treba zatim uporediti kako bi se od njih izvukla ona koja je najisplativija.

Sami procesi kupovine lokala i eventualnog kasnijeg izdavanja, zahtevaju raznu prateću dokumentaciju, dosta vremena za njeno prikupljanje, popunjavanje i obrađivanje. Zbog toga se preporučuje angažovanje posrednika u ovom poslu, pogotovo u slučaju kada ne postoji prethodno iskustvo sa vlasništvom komercijalne nekretnine.

Prodaja lokala

Aktuelni oglasi za prodaju lokala u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici i širom Srbije

Potreban Vam je lokal koji biste kupili? Pogledajte oglase za prodaju lokala, među njima ćete pronaći lokale za prodaju u Beogradu, Novom Sadu i ostalim mestima.

POVOLJNO
Subotica (Kelebija), Poslovno-proizvodni i magacinski prostor - 7784m2

0

1089 m2

Magacinski nosači su od čeličnih stubova.

Put Edvarda Kardelja

- Put Edvarda Kardelja

106a

Subotica - Kelebija

Prodaja poslovno-proizvodnog i magacinskog prostora. Parcela je ukupne površine 7784m2. Broj lista nepokretnosti:2568. Na parceli se nalaze dva objekta,imenovani kao objekat 1 i objekat 2. Objekat 1 je bruto površine prizemlja 1089,0m2 upisan u katastar nepokretnosti. Namena objekta 1 je i magacinski prostor sa odvojenom kancelarijskom prostorom . Objekat 2 je bruto površine prizemlja 310m2 upisan u katastar nepoketnosti. Namena objekta 2 je magacinski prostor. Spratnost objekta 1 i objekta 2 je P (prizemlje). Objekat 1: Objekat 1 čija je namena poslovno-proizvodni objekat sa magacinom u funkcionalnom smislu podeljeno na 3 celine. Svaka celina poseduje zaseban ulaz sa parcele, što omogućava potpuno razdvajanje funkcija. Konstrukcija objekta je mešovita, poslovni deo je čvrst materijal kao i proizvodni deo, dok je magacin izgrađen od čeličnih stubova i sendvič panela. Krovni pokrivač je profilisani lim na kompletnom objektu. Zaseban ulaz sa parcele. Magacinski nosači su od čeličnih stubova. Poslovni prostor: Poslovni prostor je zaseban deo i predviđen je za direktora i za upravni sektor. Sastoji se od hodnika, kancelarija za direktora, sala za sastanke, kancelarija za sekretarice, od čajne kuhinje i od sanitarnog čvora. Podna obloga je tepih i keramičke pločice, nova PVC i Alu stolarija. Potpuno sređeno sa ugradnim i mobilnom nameštajom. Nova električna instalacija, kao i vodovod i kanalizacija, urađena je ventilacija prostorija, grejanje je predviđeno sa električnim radijatorima i sa klima uređajima. Optički kabel je razvučen do rack ormana koji se nalazi u hodniku. Proizvodni prostor: Proizvodni prostor ima zaseban ulaz, jedan ulaz vodi kroz hodnik u malu čajnu kuhinju, svlačionicu sa odvojenom tuš-om, u sanitarni čvor, u salu za sastanke i u jednu kancelariju koja ima izlaz u proizvodni pogon. Sam proizvodni prostor se sastoji od dve prostorije, svaka prostorija ima zaseban teretni ulaz. Proizvodni prostor može biti jedna celina ili pomoću rolo vrata dve celine. Podna obloga u kancelarijama je laminat a u sanitarnim prostorijama su keramičke pločice. Podna obloga u proizvodnom delu je epoxid, koji se lako održava. U proizvodnom prostoru je urađena nova električna instalacija, grejanje je predviđeno je sa plafonskim čilerima pomoću toplotne pumpe koji se nalazi iza objekta. Ventilacija prostorija i proizvodnog dela je kompletirana. Proizvodni prostor sa novom električnom instalacijom. Magacinski prostor – Objekat 1 i Objekat 2: Na predmetnoj parceli se nalazi dva zasebna magacinskog prostora. Oba imaju zaseban teretni ulaz. Podovi u magacinskim delovima su od betona. Zidovi su formirani od sendvič panela, čelična konstrukcija je vidljiva je u prostorijama magacinskog prostora. https://web-reklame.rs/ads/locomotive/index.html KONTAKTIRAJTE NAS U VEZI PONUDE! +381655504240

14 kom

Ušće, Splav Lukas    1114 m2 ID#947

666000

1114 m2

Prizemlje/1 sprat

EG

Ušće

- Ušće

Beograd - Novi Beograd - Blok 16

Ekskluzivna prodaja, vrhunska investicija! Poštovani, u prilici smo da vam ekskluzivno ponudimo na prodaju jedan od simbola grada Beograda iz 90-tih godina,kultni splav-restoran Lukas. Na jednom od najlepših beogradskih šetališta na Ušću, sa otvorenim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu i lokalima u Beton hali. Ovaj višenamenski splav , zbog načina na koji je urađen i širine korita, odaje utisak da ste na zemlji (nema pomeranja zbog talasa) i pruža vam mogućnost da u jednom objektu obavljate 3 vrste delatnosti. U potpalublju splava se nalazi stan, površine 229 m2 koji ima saunu, kupatilo, dnevni boravak, spavaće sobe...idealno za izdavanje stan na dan. U prizemlju je noćni klub, površine 309 m2, kompletno sređen sa prelepom terasom koja gleda na Kalemegdan. Iznad je galerija na 2 nivoa (576 m2) , kompletno opremljena za razne proslave, svadbe kapaciteta oko 250 osoba koja takođe ima prelepu, veliku terasu. Svaka celina ima zaseban ulaz kao i zasebno etažno grejanje što mu omogućava da bude u funkciji 12 meseci godišnje. Agencijska provizija 2% Agent: Milivoje Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .

16 kom

Kovin, Cara Lazara 39m2 ID#555

19000

39 m2

Cara Lazara

- Cara Lazara

Kovin - centar

U Kovinu, po izuzetno povoljnoj ceni, i na odličnoj lokaciji, u veoma kvalitetnoj prizemnoj, lamelnoj zgradi, prodaju se sređen i funkcionalan lokal, površine39 m2 . Od glavne saobraćajnice pomenut lokal je povučen i odvojen trotoarom i parking mestom, tako da je omogućen miran i nesmetan boravak i rad u istim. Lokal poseduje sat za struju i vodomer, nus prostorije sa prirodnom ventilacilom i vc-om. Zbog svoje specifičnosti, salonske visine plafona 3.20m, i odlično organizovanog i instalacijama opremljenog prostora [vode struja, klima], lokal je za svaku preporuku u smislu namene i delatnosti, od poslova agencije, adv.kancelarije, veterinarske, stomatološke i dr. ordinacije, apoteke, butika i salona... Isključivo iz razloga preseljenja, ova nepokretnost je za svaku preporuku, i ponuđena je na tržištu po ovoj veoma povoljnoj ceni. Minimalna agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja Agent Vesko Čarapić br. licence 1645 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

5 kom

Centar, Višnjićeva 67m2 ID#660

210000

67 m2

Višnjićeva

- Višnjićeva

Stari Grad - Centar

Uknjižen lokal na 66m2 u poslovnom centru u Višnjićevoj, u prizemlju, sređen bez ulaganja. Razrađen. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br.licence 3006 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

4 kom

Perlez,  Objekat na 88 ari placa ID#2548

240000

478 m2

Gas

Beogradski put

- Beogradski put

Zrenjanin - Perlez

Poslovni objekat, prvenstveno namenjen za ugostiteljstvo Nalazi se na glavnom putu Beograd – Zrenjanin, na 88ari građevinskog placa. Na prelepom ograđenomplacu, sa rečicom sa zadnje strane, postoji glavna zgrada kao i nekoliko manjih, uknjiženih, objekata. Grejanje objekata je na butan gas. U glavnoj zgradi postoji kompletno opremljena restoranska kuhinja. Izuzetan potencijal za salaš, etno-selo ili motel, za koji vlasnici poseduju izrađeno idejno rešenje kao i projekat koji bi ustupili budućem vlasniku. Vredi pogledati. Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović Br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

20 kom

Dunavski kej,  40m2 ID#2721

93000

40 m2

Centralno grejanje

Dunavski kej

- Dunavski kej

Stari Grad - Dunavski kej

Lokal u najlepšem delu Beograda, pored reke, kompletno renoviran, sa velikim javnim parkingom ispred (nezoniran). Sastoji se od jedne velike prostorije, jednemanje, kuhinje i kupatila. Lokal pogodan za sve vrste salona, firme, advokatske kancelarije, na pet minuta od centra grada. Agencijska provizija 2% Agent: Slađana Čađenović, br. licence:4198 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 SC05 .

4 kom

Centar,  Strahinjića Bana, 182.5m2 sa 2 garaže ID#3203

700000

182 m2

Centralno grejanje

Strahinjića Bana

- Strahinjića Bana

Stari Grad - Dorćol gornji

U novijoj zgradi iz 2010 godine, na jednoj od prestižnijih lokacija u centru grada, na uglu ulica kralja Petra i Strahinjića Bana, u prilici smo da Vamponudimo: Izuzetan poslovni prostor površine 182.50 m2, sa mogućnošću proširenja za cca. 45 m2. Poslovni prostor se nalazi u prizemlju zgrade, sa otvorenim radnim prostorom sa 20 radnih mesta, odvojenom salom za sastanke, 2 toaleta, kuhinjom, ostavom i terasom od oko 45 m2, koja nije ušla u kvadraturu lokala. Poslovni prostor je komplet opremljen: cg, vrhunskom elektroinstalacijom i video nadzorom... Pozicioniran je dvostrano, prema ulici, celom dužinom fronta zgrade, i prema dvorišnom delu sa izlazom na terasu. Visina plafona u centralnom ulaznom delu je 5 metara, dok je u otvorenom radnom delu zbog rasvete i ventilacije, visina spuštena na 2.7m. Poslovni prostor ima dve garaže površine od po 14 m2. Prostor je čisto vlasništvo bez tereta i hipoteka, i uknjižen je na vlasnika 1/1. Trenutno je u zakupu i izdat je turističkoj agenciji po osnovu ugovora o Zakupu, koji novi vlasnik može da preuzme. Prostor je koncipiran tako da može da se koristi za bilo koju vrstu poslovne namene, od agencija, ordinacije, IT sektora, restorana.. S obzirom na strukturu i samu lokaciju na kojoj se nalazi, poslovni prostor je preporuka za odličnu investiciju. Agencijska provizija 2% Agent, Vesko Čarapić, br.licence 1645 Art nekretnine d.o.o. beograd. Reg.br. 339 011/4016-236 011/4016-237 .

14 kom

Splav Savski kej, odlična investicija ID#3281

270000

225 m2

Prizemlje/1 sprat

Savski kej

- Savski kej

Novi Beograd - Blok 45 (TC Enjub)

Splav – Savski kej, odlična investicija, 350.000eur Zadovoljstvo nam je da Vam ponudimo izuzetan ugostiteljski objekat na prodaju. 225m2 površina glavnepalube gde se nalazi predivan ugostiteljski objekat sa terasom, kuhinjom i toaletom i velikom ostavom. Na spratu se nalaze 4 apartmana sa sopstvenim kupatilom. Objekat je smešten u mirnijem delu Savskog keja i pogodan je za različite vrste ugostiteljske delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović ,broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .

3 kom

New Minel,  Tošin bunar,  140m2 ID#3369

413000

140 m2

Prizemlje/6 sprat

Centralno grejanje

Tošin bunar

- Tošin bunar

Novi Beograd - Tošin Bunar

U prilici smo da ponudimo, na ekskluzivnoj lokaciji, New Minel, poslovni prostor/lokal u prizemlju nove stambene zgrade površine 140m2 u sivoj fazi. Lokal jedvostrano orijentisan, postoji mokri čvor, grejne instalacije, garaźna mesta. Odlična mikrolokacija, lako dostupan, pogodan za različite delatnosti. Agenc. provizija 2% Agent: Ivana Koprivica, br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .

13 kom

Đeram, Preševska,  92m2 ID#3501

140000

92 m2

Centralno grejanje

Preševska

- Preševska

Zvezdara - Đeram pijaca

Uknjižen poslovni prostor u okviru stambene zgrade iz 2003 godine. Funcionisao kao štamparija. Prilaz do ulice. Tri odvojene prostorije sa mokrim čvorom.Centralno grejanje, aluminijumska stolarija. Idealan za proizvodnju i kancelarije. Agencijska provizija 2% Agent: Grujić Dragan br. licence 1638 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .

7 kom

Lekino brdo, Tetovska, 85m2 ID#3735

161500

85 m2

Suteren/3 sprat

Centralno grejanje

Tetovska

- Tetovska

Voždovac - Lekino Brdo

Uknjižen, sut/III, CG po utrošku, klima, interfon. U prilici smo da oglasimo prodaju poslovnog prostora koji se nalazi u suterenu trospratnice izgrađene2012. Prostor je pogodan za različite delatnosti, veoma je svetao i održavan. Sastoji se od jedne velike prostorije "open space", kuhinje i toaleta. Mikrolokacija izuzetna, na par stotina metara nalaze se opština Voždovac, pošta, sud, SC Šumice, banke, škole. Odlična povezanost sa svim krajevima grada. Agencijska provizija 2% Agent: Ivana Koprivica br. licence:4617 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 IK05 .

6 kom

Lokal kod Skupštine, 56m2 ID#3749

170000

56 m2

Prizemlje/5 sprat

Centralno grejanje

Majke Jevrosime

- Majke Jevrosime

Stari Grad - Skupština

Prodaje se lokal od 56m2 u prizemlju stambene zgrade, pogodan za više delatnosti. Odlična centralna gradska lokacija. U lokalu cg grejanje. Odmahuseljiv Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

2 kom

Lux apartmani na Vračaru ID#3947

1500000

213 m2

Prizemlje/1 sprat

EG

Ljubostinjska

- Ljubostinjska

Vračar - Kalenić pijaca

U mirnom kraju Vračara, u Ljubostinskoj ulici, nalazi se kompleks od 6 fantastičnih apartmana, na dve etaže. Pogodnost ove lokacije čine: tri bulevara koja gaokružuju, ( Bulevar kralja Aleksandra, Bulevar oslobođenja i Južni bulevar) kao i dostupnost javnog prevoza (veliki broj linija javnog saobraćaja se nalazi u neposrednoj blizini hotela)što čini sve delove Beograda izuzetno pristupačnim. Autobuska i tramvajska stanica udaljene su 50m od objekta, kao i izlaz u ulicu Bulevar kralja Aleksandra.Kompletno opremljeni kao luksuzni apartmani za izdavanje na dnevnom nivou. Sama zgrada ima svoju recepciju, opremljenu vešernicu i sopstveni spa. Spa centar sadrži hidromasažnu kadu firme "Jacuzzi", infrared saunu pogodnu za tri osobe. Nesvakidašnja ponuda i fenomenalna investicija.Nekretnina uknjižena na 213m2, mereno 230m2. Prostor je pogodan kako za kliniku, IT sektor, poslovne kancelarije svih delatnosti. Agencijska provizija 2% Agent:Katarina Stefanović br. licence 637 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

18 kom

Hram Svetog Save, Makenzijeva, 66m2 ID#4037

150000

66 m2

Nisko prizemlje/5 sprat

EG

Makenzijeva

- Makenzijeva

Vračar - Hram Svetog Save

Prostor se nalazi u suterenu zgrade od 5 spratova. Uknjižen je na 46m2 a merena kvadratura je 66m2. Pogodan za sve vrste delatnosti, a može i kao magacinskiprostor. Potpuno renoviran, sigurnosna vrata, led svetla, klima. Agencijska provizija 2% Agent: Zoran Vodoplav br. licence 796 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339 011/24-13-063 011/4016-236 .

2 kom

Poslovni prostor Kumodraž ID#1699

186000

310 m2

Visoko prizemlje/2 sprat

EG

Nikole Nikolića

- Nikole Nikolića

Voždovac - Kumodraž

Uknjižen poslovni prostor od 310 m2 u zgradi novijeg datuma , idealan za razne delatnosti, moguća prenamena. Grejanje na gas. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

3 kom

Splav, Savski nasip, 250m2 ID#4357

109000

250 m2

Savski Nasip

- Savski Nasip

Novi Beograd - Blok 70

Eksluzivna prodaja, izuzetna investicija. Poštovani, u prilici smo da vam ekskluzivno ponudimo na prodaju prelep splav-restoran. Na jednom od najlepšihbeogradskih šetališta - Savskom keju, sa otvorenim pogledom ka reci. Ovaj višenamenski splav, zbog načina na koji je urađen, odaje utisak da ste na zemlji (nema pomeranja zbog talasa). Lepa prilika za porodičan biznis. Splav se prodaje kompletno namešten i opremljen sa razrađenim poslom u ugostiteljstvu. Bonus za kupca je nezavistan stambeni objekat u okviru splava, delux apartman. Agenc. provizija 2% Agent: Mićko Đorđević br. licence 2498 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 .

19 kom

Stari grad, Tadeuša Košćuška ID#4399

647000

220 m2

Prizemlje/7 sprat

Tadeuša Košćuška

- Tadeuša Košćuška

Stari Grad - Dunavski kej

Prodaja odličnog poslovnog prostora na Dorćolu, u naselju Dunavski kej, u neposrednoj blizini reke. Nalazi se između S.C. "25.Maj" i nove Marine"Dorćol". Nekretnina se sastoji iz dve etaže: Prava etaža se sastoji iz velikog "open space" prostora od 136 m2 i ima direktan izlaz na parking koji broji na desetine parking mesta. U ovom delu se nalaze dva mokra čvora, ostava i dve izdvojene prostorije. Druga etaža se takođe sastoji iz "open space" prostora, sa tim što je jedan deo izdignut nekoliko stepenika i površine je 84m2. Ulazna i obe bočne strane su stakleni izlog, koji pogoduje brendiranju. Kvalitetno je renoviran i luksuzno opremljen granitnom keramikom, spuštenim plafonima sa dekorativnom rasvetom, fasada staklo / granit / aluminijum, izvedenim strukturnim kabliranjem računarske (cat.6) i napojne mreže ( LeGrand), digitalna telefonija (6 telefonskih linija), centralno grejanje, toplovod, automatska ventilacija (fresh - air ventilacija, Fujitsu inverters), alarmni sistem, video nadzor. Ovaj poslovni prostor je za svaku preporuku! Agencijska provizija 2% Agent: Uroš Jovanović br. licence 594 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br. 339. 011/4016-237 011/4016-236 AO .

14 kom

Čukarica, Požeška ID#4471

464100

273 m2

4/4 sprat

Centralno grejanje

Požeška

- Požeška

Čukarica - Banovo brdo

Veoma funkcionalan poslovni prostor na odličnoj lokaciji u Požeškoj ulici. Pogodan za najrazličitije delatnosti. Mogućnost kupovine i prostora od 273m2. Odlična investicija! Agencijska provizija 2% Agent Ana Jovanović ,broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .

15 kom

Uknjižena stambeno poslovna zgrada ID#4472

1100000

1210 m2

Prizemlje/2 sprat

EG

Nikole Nikolića

- Nikole Nikolića

Voždovac - Kumodraž

Uknjizena stambeno poslovna zgrada od 1390m2 bruto, 1210 neto povrsine , 250 m od ulice Vojvode Stepe, P+1+Pk. Grejanje na gas. Agenc. provizija 2% Agent: Smilja Stojadinović br. licence 3006 "Art nekretnine" d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 .

3 kom

Požeška, odličan poslovni prostor ID#4473

630000

315 m2

4/4 sprat

Centralno grejanje

Požeška

- Požeška

Čukarica - Banovo brdo

Veoma funkcionalan poslovni prostor na odličnoj lokaciji u Požeškoj ulici. Pogodan za najrazličitije delatnosti. Odlična investicija. Agencijska provizija2% Agent Ana Jovanović ,broj licence 4000 “Art nekretnine“ d.o.o. Beograd. Reg. br.339 011/4016-236 011/4016-237 AJ01 .

14 kom

Prodaja Lokal

Kratak vodič za kupovinu lokala

Kupovina lokala bez obzira za koju delatnost, je jedna od najstresnijih transakcija za svakog biznismena. Kupovina komercijalne nekretnine definitivno ne može da se poredi sa bilo kojom svakodnevnom kupovinom jer postoji mnogo faktora, uslova i imovinskih propisa koje treba razmotriti pre potpisivanja ugovora.

Lokacija, uređenost i cena lokala su samo neki od glavnih faktora koje vredi razmotriti pre nego što se donese odluka o kupovini. Treba uzeti u obzir i lične ciljeve – da li je u planu da se lokal koristi za sebe ili će se dati u zakup? U svakom slučaju, pre zaključivanja kupovine treba biti siguran da će se nekretnina pokazati kao prava investicija. U nastavku sledi još nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir.

Opremanje, renoviranje i ostali troškovi

Sama kupovina lokala će sigurno zahtevati veliki kapital, ali to nije jedini trošak o kojem treba razmišljati. Potrebno je odvojiti budžet za opremanje lokala, renoviranje ili adaptiranje objekta, kao i poreze koji su obavezni prilikom kupovine nekretnine. Sve ove dodatne troškove treba unapred proceniti, odnosno što približnije izračunati kako bi se odvojila potrebna finansijska sredstva.

Za renoviranje ili adaptiranje lokala je potrebno pronaći odgovorne izvođače radova. Svakako se predlaže da se tokom izvođenja radova sarađuje sa izvođačima kako bi lokal na kraju sigurno bio operativno prilagođen zaposlenima.

Provera istorije lokala

Svaki potencijalni kupac treba da posveti dovoljno vremena za pregledanje lokala na prodaju. Dakle, nije dovoljno samo proveriti stanje nekretnine i od kakvih materijala je napravljena. U ovom procesu treba pregledati i istoriju objekta. Potrebno je otkriti da li nekretnina ima opterećenje, odnosno da li ju je prodavac koristio kao zalog za još neotplaćeni kredit. Svaka informacija o lokalu koja se otkrije u ovom procesu će pomoći da se donese odluka da li je određeni komercijalni prostor vredan investiranja ili nije.

Opcije finansiranja

Poslednje, ali ne i najmanje važno, je pitanje finansija. Prilikom kupovine lokala se ne treba oslanjati samo na ponudu jedne banke, već treba potražiti više opcija. Takođe, u slučaju da se lokal kupuje kako bi se kasnije izdavao, treba razmotriti ponude više zakupaca. Sve ponuđene opcije treba zatim uporediti kako bi se od njih izvukla ona koja je najisplativija.

Sami procesi kupovine lokala i eventualnog kasnijeg izdavanja, zahtevaju raznu prateću dokumentaciju, dosta vremena za njeno prikupljanje, popunjavanje i obrađivanje. Zbog toga se preporučuje angažovanje posrednika u ovom poslu, pogotovo u slučaju kada ne postoji prethodno iskustvo sa vlasništvom komercijalne nekretnine.