Koliko koštaju nekretnine u Nišu? Prodaja stanova Niš :: HomeSelect.rs
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

Saveti za izdavanje vašeg stana

Ukoliko razmišljate o izdavanju vašeg stana, morate odrediti realnu ponudu. Da bi odredili vašu ponudu korektno, pronađite svojeg prvobitnog savetnika.

Pre nego što bi započeli vaš novi biznis koji vam donosi dodatnu zaradu, razmislite precizno dugoročno. Svakako započnite sa većem renoviranjem ukoliko je u pitanju starogradnja.Novogradnja zahteva manje ulaganje, ali u oba slučaja nemojte štediti na ulaganju u vašu nekretninu. Što bolje izgleda i bolje je opremljen tako će i sama mesečna kirija će se povećati. Tako ćete biti u mogučnosti da vaše ulaganje vratite, da zaradite više u kraćem periodu.

Kako kreirati realnu ponudu za mesečnu kiriju?

Mnogo faktora utiču na cenu vaše nekretnine. Najvažnije je da pogledate i analizirate lokaciju gde se nalazi vaš stan. Ukoliko se nalazi u strogom centru gde je veoma kretanje u saobraćaju, vaša cena treba da bude znatno veća od ostalih ponuda stanova koje su udaljene od samog centra grada ili naselja.

Pored same lokacije obratite pažnju i na mikro lokaciju, na samo okruženje vašeg stana. Da li ima u blizini prodavnica, apoteka ili zabavište? Sve to može da utiče na vašu celoukupnu ponudu i naodabir vašeg podstanara.

Svakako predlažemo da ostanete realni i razmislite iz ugla stanara i vaših ulaganja. Ukoliko želite vaš stan da izdajete na duži vremenski period ili kupujete stan samo da bi izdali tako obezbeđujući sebi dodatni prihod, savetujemo da se konsultujete sa agentom.

Zašto da se sarađujete sa agencijom?

Agencije za nekretnine zasluženi su da procene vašu nekretninu i da vam daju stručni savet i kompletan plan na osnovu vaših ciljeva sa nekretninom. Pomoću agenta, vašu ponudu možete korektno kreirati i imati veću šansu da brže izdate vašu nekretninu.

Agencija vam pomaže u oglašavanju vaše ponude, tako vam štedi vreme dok obavljujete svoj posao.

Izdavanje stana svakao čini dodatnim prihodom, dozvolite sebi da vam oni pomognu.Saradnja sa agencijom za nekretnine, pojednistavljuje i pripremanje potrebnih dokumenata.

Svakako predlažemo, da prilikom izdavanja stana zakupcima, potpišite ugovor o zakupu. Svaka profesionalna agencija posavetovaće vas na ovaj korak jer su oni zakonski obavezni. Neizostavljiv je ovaj korak potpisivanje zakonskog ugovora ukoliko želite odrediti svoja prava i obaveza izimeđu vas i zakupnika. Na ovakav način ste obezbedili sebe.

Naša iskustva su pokazala da izdavanje stanova preko naših agencija jako olakšava ceo proces i brže dovodi do željenih rezultata sa obe strane. Kontaktirajte naše partnere i uverite se naših ponuda na našem web portalu ukoliko razmišljate o kupovini stana da bi ga izdali.