Invicta nekretnine :: HomeSelect.rs
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

Invicta nekretnine

Agencije za posredovanje u prodaji i zakupu nekretnina čija se ponuda nalazi na našem portalu.

Agencije- Invicta nekretnine

Kontakt

https://www.invictanekretnine.com/
475
166
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Imanje na Fruškoj gori

39 kom

1236000

873 m2

Gas

Sremska Kamenica - Bocke

Prelepo imanje na obroncima Fruške Gore, nadomak N.Sada, u infrastrukturno opremljenom predelu. Na kompletno zidinama...opasanom parcelom površine 4853m2 nalaze se dve kuće, glavna i gostinska. Glavna, spratnosti; suteren (259m2)+prizemlje(279m2)+potkrovlje (194m2), okružena borovima i zelenilom okrenuta u pravcu Dunava i grada. U suterenu je planiran spa sa propratnim sadržajima, teretana, vinski podrum i sl. U prizemnom delu prostrani ulazni hol, impozantan dnevni boravak sa velikom prozorskim površinama okrenutim prema gradu, te velika kuhinja sa trpezarijom, kupatilom. Sve je povezano velikom terasom, zamišljenom iz više segmenata, sa koje se pruža prelepi pogled ka gradu i Dunavu. Na spratu su četiri prostrane spavaće sobe sa dva komforna kupatila. Gostinska kuća površine 181m2, uz dnevnu sobu sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupatila, nadkrivene terase ima i kupatilo u koje je veza sa spoljne strane objekta. Ista su zamišljena u situacijama spoljnih i sportskih aktivnosti. U prizemnom delu kuće su tri garaže. U ulaznom delu nakon ulazne kapije, u centralnom delu, između dve kuće je osmišljen kružni tok saobraćaja, sa dovoljno parking mesta. Uz gostinsku kuću je formiran prostor za teniski teren. U podnožju glavne kuće je predviđen bazen. Odlična, klasična gradnja punom opekom, debljina zida d=42cm. Uredna pravna dokumentacija. Objekti, tj. imanje su pogodni i za razne vidove poslovanja (dom za stare, bolnica, manji hotel i sl.) .Br.u reg.posredn.475.

Agencije - Invicta nekretnine

Kontakt

Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Poslovni prostor-Katolička porta

206000

91 m2

1/4 sprat

Centralno grejanje

Novi Sad - Centar

Poslovni prostor-kancelarije u manjoj, novijoj poslovnoj zgradi u strogom centru grada, pešačka zona. Tri prostrane kancelarije, hodnik, čajna kuhinja ikupatilo. Kvalitetna gradnja i oprema (aluminijumska stolarija unutrašnja i spoljašnja, uvozna keramika i sanitarije. Uknjižena nepookretnost.

14 kom

Građevinska parcela-Popovica

810000

0 m2

Gas

Sremska Kamenica - Popovica

Građevinsko zemljište van zone gradskog građevinskog zemljišta površine 24.447m2, prostire se delom na Popovici, delom na Paragovu. Brdoviti teren saprostranim zaravnima, delom prekriven šumom i rastinjem, delom su pašnjaci. Idealno za gradnju turističkog kompleksa kako sa ugostiteljsko - smeštajnim kapacitetima, tako i sa sportsko-rekreativnim sadržajem. Uredna pravna dokumentacija. Broj u Reg.posredn.475.

24 kom

Stameno-poslovna zgrada

620000

710 m2

Gas

Petrovaradin

Višenamenski poslovno-stambeni objekat na veoma na frekventnoj lokaciji, spratnosti Su+Pr+2. U sklopu objekta nalazi se 6 apartmana za izdavanje sakafeterijom. U prizemnom delu se nalaze auto-perionica i vulkanizerski servis. U drugom delu objekta je privatni, stambeni deo. Uređena bašta, komplet ograđena parcela sa prilazom i sa zadnje strane. Kompletna infrastruktura. Uknjižena o odmah useljiva nepokretnost, prodaje se sa komplet opremom i enterijerom u poslovnom delu. Br. u Reg.posrednika 475.

38 kom

Građevinski plac- F.Gora, Ledinci

61700

0 m2

Novi Sad - Ledinci

Građevinsko zemljište u neposrednoj blizini magistralnog puta Sr.Kamenica-Beočin, između Ledinaca i Rakovca, površine 2395m2. Ugaona parcela na uzvišenju sadobrim prilazom. U ulici je prošla struja. Pogodno za gradnju kuće ili vikendice. Uredna pravna dokumentacija. Br.u Reg.posredn.475.

3 kom

Industrijsko zemljište

659200

32000 m2

Novi Sad - Sajlovo

Zemljište u građevinskoj zoni, industrijska zona-Sever II, u neposrednoj blizini APTIV-a, sa 161m2 uknjiženih objekata- Mogućnost kupovine i dodatnih 18.500m2sa uknjiženom stambenom kućom sa kompletnom infrastrukturom. Pogodno za gradnju industrijskih objekata. Br. u Reg.posrednika 475.

7 kom

Luks poslovni prostor-ulični lokal

2500

190 m2

Centralno grejanje

Novi Sad - Telep

Nov, odmah useljiv ekskluzivan, ulični poslovni prostor na jednom od bulevara na veoma frekventnoj lokaciji. Prostor je je veoma svetao, dvostrano orijentisan,sa "open space" konceptom, sa velikim frontalnim staklenim portalima. Raspoređen je u dva nivoa, sa toaletima na oba nivoa. Obezbeđena četiri parking mesta. Idealan za razne vrste tihe delatnosti. Prednost za medicinske delatnosti (manje klinike, ordinacije i sl.) Pogodno i za IT poslovanje. Odmah useljiv prostor. Br. u Reg.posrednika 475.

14 kom

Dunavski park - salonski stan

1200

90 m2

Centralno grejanje

Novi Sad - Centar

U neposrednoj blizini dunavskog keja, parka, strogog centra grada - pešačke zone, salonski stan, visoko prizemlje. Ulazni antre, tri međusobno povezane,prostrane sobe, kupatilo, poseban toalet, prostrana kuhinja. Dvostrano orijentisan stan.. Izdaje se prazan, isključivo za poslovanje-tihe delatnosti kancelarijskog tipa ili ordinacije. Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente. U obzir dolaze isključivo ozbiljni zakupci na duži vremnski period. Mogućnost korišćenja jednog parking mesta. Broj u Reg.posredn.475.

2 kom

Stambeno-poslovna zgrada

618000

710 m2

Gas

Petrovaradin

Višenamenski poslovno-stambeni objekat na veoma na frekventnoj lokaciji. U sklopu objekta nalazi se 6 apartmana za izdavanje sa kafeterijom. U prizemnom deluse nalaze auto-perionica i vulkanizerski servis. U drugom delu objekta je privatni, stambeni deo. Uređena bašta, komplet ograđena parcela sa prilazom i sa zadnje strane. Kompletna infrastruktura. Uknjižena o odmah useljiva nepokretnost, prodaje se sa komplet opremom i enterijerom u poslovnom delu.

39 kom

Atraktivan četvorosoban stan-Gradić, Petrovaradin

309000

143 m2

1/3 sprat

Centralno grejanje

Petrovaradin

ATRAKTIVNA LOKACIJA-PETROVARADIN-GRADIĆ! Odličan četvorosoban stan, gotovo celo krilo manje stambene zgrade u mirnoj eriji starog jezgra Petrovaradina, upodnožju same tvrđave. Stan se troetažno prostire na prvom, drugom spratu i potkrovlju. U prvoj etaži stana-prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, terasa, kupatilo. Na spratu su dve spavaće sobe sa velikim kupatilom i garderoberom. U potkrovlju još jedna spavaća, sa mogućnošću korišćenja i u druge namene. Ugrađeni kvalitetni uvozni materijali i oprema. Uredna pravna dokumentacija. Broj u reg.posrednika:475.

21 kom

Porodična kuća-Sr.Kamenica

209000

250 m2

Gas

Sremska Kamenica

Kuća u Sr.Kamenici, čvrsta gradnja, u osnovi 80m2, spratnosti Suteren+Pr+1, oko 180n2 stambene površine na parceli površine 1048m2, nealeko od centraSr.Kamenice. Kolski ulaz, nusprostorije za rušenje u dvorištu legalizovane kao stambeni objekat površine 56m2+46m2, velika bašta. U suterenu je kotlarnica (grejanje-etažno, na gas), u prizemlju kuhinja sa dnevnim boravkom, kupatilo, jedna veća soba , izlaz na terasu ka dvorišnoj strani. Na spratu 3 velike sobe sa kupatilom. Potrebna izvesna ulaganja. Uknjižena nepokretnost. Br. u Reg.posredn. 475.

25 kom

Građevinske parcele - Rakovac

42500

0 m2

Beočin

Građevinska parcela na Salaksijama, Rakovac, tri parcele jedna do druge, podjednake površine, prodaju se pojedinačno ili u kompletu. Prelep pogled na grad iDunav. Kraj parcele komplet infrastruktura (struja, voda, gas), asfaltni put do samih parcela. Uredna pravna dokumentacija. Br. u Reg.posrednika 475.

6 kom

Novija kuća-N.Sad

669500

329 m2

1/2 sprat

Gas

Novi Sad - Telep

Novija, kvalitetno izgrađena prostrana, komforna porodična kuća na saobraćajno odlično povezanoj lokaciji, u neposrednoj blizini škola, pijac, u mirnoj ulici.Izgrađena je na parceli površine 600m2, stambene površine 429m2, neto 329m2, spratnosti Sut.+Pr+Pk. Na parceli izgrađen senik sa roštiljnicom, manje veštačko jezerce, 5x12,5m2 garaža sa kolskim ulazom. U suterenu kuće dve veće ostave sa kotlarnicom, u prizemnom delu prostrani dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo, veća zastakljena teras. Na spratu 4 velike spavaće sobe, veliko kupatilo. Mogućnost preuređenja i tavanskog prostora u stambeni. Uknjižena nepokretnost. Broj u Reg.posredn.475.

32 kom

Imanje na Fruškoj gori

1236000

873 m2

Gas

Sremska Kamenica - Bocke

Prelepo imanje na obroncima Fruške Gore, nadomak N.Sada, u infrastrukturno opremljenom predelu. Na kompletno zidinama opasanom parcelom površine 4853m2 nalazese dve kuće, glavna i gostinska. Glavna, spratnosti; suteren (259m2)+prizemlje(279m2)+potkrovlje (194m2), okružena borovima i zelenilom okrenuta u pravcu Dunava i grada. U suterenu je planiran spa sa propratnim sadržajima, teretana, vinski podrum i sl. U prizemnom delu prostrani ulazni hol, impozantan dnevni boravak sa velikom prozorskim površinama okrenutim prema gradu, te velika kuhinja sa trpezarijom, kupatilom. Sve je povezano velikom terasom, zamišljenom iz više segmenata, sa koje se pruža prelepi pogled ka gradu i Dunavu. Na spratu su četiri prostrane spavaće sobe sa dva komforna kupatila. Gostinska kuća površine 181m2, uz dnevnu sobu sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupatila, nadkrivene terase ima i kupatilo u koje je veza sa spoljne strane objekta. Ista su zamišljena u situacijama spoljnih i sportskih aktivnosti. U prizemnom delu kuće su tri garaže. U ulaznom delu nakon ulazne kapije, u centralnom delu, između dve kuće je osmišljen kružni tok saobraćaja, sa dovoljno parking mesta. Uz gostinsku kuću je formiran prostor za teniski teren. U podnožju glavne kuće je predviđen bazen. Odlična, klasična gradnja punom opekom, debljina zida d=42cm. Uredna pravna dokumentacija. Objekti, tj. imanje su pogodni i za razne vidove poslovanja (dom za stare, bolnica, manji hotel i sl.) .Br.u reg.posredn.475.

39 kom

Porodična kuća-Telep

360500

267 m2

Gas

Novi Sad - Telep

Lepa porodična kuća u zašuškanom, mirnom delu Telepa, stambene površine 267m2, izgrađena na parceli površine 470m2. U prelepo uređenom vrtu nalazi se i bazen,mesto za vrtnu garnituru, garaža. U prizemnom delu kuće je iz predsoblja veza za kupatilo, kuhinju, dnevni boravak. Dnevni boravak je povezan sa trpezarijom i kuhinjom, te velikom zastakljenom terasom. Na spratu su tri spavaće sobe sa kupatilom. U potkrovlju open-space prostor za dodatni, zasebni apartman ili mesto za hobi, ili druge aktivnosti. Održavana i nepokretnost. Uredna pravna dokumentacija. Broj u Reg.posrednika 475.

22 kom

Salonski stan-Kneza Miloša

1300

105 m2

1/3 sprat

Električno

Centar (Savski venac)

Beograd - Savski Venac

Salonski stan u manjoj stambenoj zgradi, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini ul. Kneza Miloša bivše američke ambasade. Prvi sprat, dvostranoorijetnisan, trenutno u funkciji poslovanja. Odličan kako za poslovanje tako i za stanovanje. Prostrani ulazni antre, pet soba, kuhinja, kupatilo., visina plafona 3,2 m. Telefonska centrala sa 3 tel.linije, grejanje na struju-radijatori, sopstveni kotao. Delimično renoviran. Pripadajuća ostava u zgradi. Uredna pravna dokumentacija...... Broj u Reg.posrednika 475.

22 kom

Porodična kuća-Kilisa, pogodno za poslovanje

154500

390 m2

Gas

Novi Sad - Klisa

Prostrana porodična kuća na Klisi, na saobraćajno veoma dobro povezanoj lokaciji. Kuća je u osnovi 125m2, spratnosti Su+Pr+I+Pk, stambene površine nepunih400m2, sa pomoćnim prostorijama -garažom površine 15m i ostavom površine 90m2. U okviru kuće 3 trosobna i jedan dvosoban stan. Pogodno osim za stanovanje , tako i za poslovanje za manje firme ili sl. Broj u Reg.posrednika. 475.

28 kom

Salonski stan-Kneza Miloša

324450

105 m2

1/3 sprat

Električno

Centar (Savski venac)

Beograd - Savski Venac

Salonski stan u manjoj stambenoj zgradi, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini ul. Kneza Miloša bivše američke ambasade. Prvi sprat, dvostranoorijetnisan, trenutno u funkciji poslovanja. Odličan kako za poslovanje tako i za stanovanje. Prostrani ulazni antre, pet soba, kuhinja, kupatilo., visina plafona 3,2 m. Telefonska centrala sa 3 tel.linije, grejanje na struju-radijatori, sopstveni kotao. Delimično renoviran. Pripadajuća ostava u zgradi. Uredna pravna dokumentacija... Broj u Reg.posrednika 475.

25 kom

Poslovni prostor-lokal-centar

566500

244 m2

Centralno grejanje

Novi Sad - Centar

Ugaoni ulični lokal u luksuznoj poslovno-stambenoj zgradi u centru grada, u neposrednoj blizini univerziteta, Spens-a, centra grada u ne toliko prometnojulici. Idealan za ozbiljne firme, ordinacije, manje bolnice i sve vrste tihog, kancelarijskog poslovanja. Lokal je u dva nivoa sa puno staklenih površina uz mogućnost kreiranja prostora prema potrebama budućih korisnika. Opremljen je mermernim podnim oblogama, inox rukohvatima na stepenicima, aluminijumskom stolarijom. Mogućnost prepravke prostora u manji hotel sa pet apartmana. Pristupačna i atraktivna lokacija.Uz objekat dovoljno parking mesta. Uknjižena nepokretnost. Broj u registru nepokretnosti:475.

4 kom

Poljoprivredno zemljište, plantaža - Sr.Karlovci

689000

0 m2

Sremski Karlovci

Retko u ponudi! Poljoprivredno zemljište, na idealnoj lokaciji, na prelepoj, blagoj padini, u neposrednoj blizini Sremskih Karlovaca, sa bajkovitim pogledom naDunav i obronke Fruške gore. Idealno za uzgoj vinove loz i gradnju vinarije. Zemljište u komadu, površine 6 ha, sa asfaltnim pristupnim putem, tri bunara, trofazna struja, izgrađen hangar za prihvat i pakovanje uzgoja, sa priručnom hladnjačom površine 100m2, visine preko 5 m. U podnožju je manja vikend kuća (30m2 u osnovi) sa podrumom. Trenutno je zasad trešanja u punom rodu. Održavan voćnjak sa dobrim prinosom. Uredna pravna dokumentacija. Broj u Reg.posredn. 475.

16 kom

Vikendica na Popovici

117500

96 m2

Čvrsta goriva

Sremska Kamenica - Popovica

Simpatična vikendica spratnosti Po+PR+Pk , površine 96m2, na parceli površine 420m2, na Popovici, u gornjem delu. U prizemnom delu je dnevni boravak satrpezarijom, kuhinja, tuš kupatilo, terasa-veranda, a u potkrovlju prostrana spavaća soba sa terasom sa koje se prostire prelep pogled na grad i obronke Fruške gore. Ispod kuće je manji podrum. Na parceli zasađene voćke. Trofazna struja, cisterna za vodu, gradska voda i gas ispred parcele. Uknjižena nepokretnost. Broj u Reg.posrednika 475.

21 kom

Agencije - Invicta nekretnine

Kontakt

https://www.invictanekretnine.com/
475
166
Aktivni oglasi
Premium oglasi
Istaknuti oglasi
Imanje na Fruškoj gori

39 kom

1236000

873 m2

Gas

Sremska Kamenica - Bocke

Prelepo imanje na obroncima Fruške Gore, nadomak N.Sada, u infrastrukturno opremljenom predelu. Na kompletno zidinama...opasanom parcelom površine 4853m2 nalaze se dve kuće, glavna i gostinska. Glavna, spratnosti; suteren (259m2)+prizemlje(279m2)+potkrovlje (194m2), okružena borovima i zelenilom okrenuta u pravcu Dunava i grada. U suterenu je planiran spa sa propratnim sadržajima, teretana, vinski podrum i sl. U prizemnom delu prostrani ulazni hol, impozantan dnevni boravak sa velikom prozorskim površinama okrenutim prema gradu, te velika kuhinja sa trpezarijom, kupatilom. Sve je povezano velikom terasom, zamišljenom iz više segmenata, sa koje se pruža prelepi pogled ka gradu i Dunavu. Na spratu su četiri prostrane spavaće sobe sa dva komforna kupatila. Gostinska kuća površine 181m2, uz dnevnu sobu sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupatila, nadkrivene terase ima i kupatilo u koje je veza sa spoljne strane objekta. Ista su zamišljena u situacijama spoljnih i sportskih aktivnosti. U prizemnom delu kuće su tri garaže. U ulaznom delu nakon ulazne kapije, u centralnom delu, između dve kuće je osmišljen kružni tok saobraćaja, sa dovoljno parking mesta. Uz gostinsku kuću je formiran prostor za teniski teren. U podnožju glavne kuće je predviđen bazen. Odlična, klasična gradnja punom opekom, debljina zida d=42cm. Uredna pravna dokumentacija. Objekti, tj. imanje su pogodni i za razne vidove poslovanja (dom za stare, bolnica, manji hotel i sl.) .Br.u reg.posredn.475.