Izdavanje stanova Zemun - Stanovi za izdavanje Zemun
facebookinstagramtiktok

podrska@homeselect.rs

+381 (0)63 540702

homeselect
Prodaja
Izdavanje

Oglasi
Ukupno: 10 | Strana: 1/2

Izdavanje stanova Zemun

Aktuelni oglasi za izdavanje stanova u Zemunu

Tražite stan za izdavanje u Zemunu? Pregledajte sledeće stanove za izdavanje u ovom prelepom gradu, možda ćete naći Vaš sledeći dom. Takođe možete pogledati stanove za prodaju na strani Prodaja stanova Zemun, a klikom na Prodaja kuća Zemun možete pogledati kuće koje se trenutno nalaze na prodaji.

Zemun, Teodora Hercla, 3.0, 80m2

4 kom

350

80 m2

Etažno grejanje

Prvomajska, Teodora Hercla

Beograd – Zemun

Izdaje se odličan trosoban stan u ulici Teodora Hercla, blizu Ivićeve. Stan je od autobuskih stanica prema gradu i prema Zemunu, udaljen 5 minuta. U blizini je gradski park, bolnica, Pinki, Poljoprivredni fakultet i više osnovnih škola, pijaca, Kej i mnoštvo trgovinskih lanaca za snabdevanje. Stan je prazan, a sastoji se od ogromnog dnevno-kuhinjskog prostora (dobijenog iz dve...velike sobe), dve spavaće sobe, ostave, hodnika, kupatila i terase. Grejanje je na struju, sprovedeno u celoj dvospratnoj zgradi i zakupci treba da se dogovore o zajedničkom ulaganju u ogrev. Ukoliko se ne dogovore, grejanje je etažno prema potrebama zakupca. Struja se plaća po potrošnji, a infostan je mali. Provizija je 50% od prve zakupnine. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.  

Izdavanje Stan

Interesuje vas iznajmljivanje stana? - Evo nekoliko saveta

Bilo da je razlog za iznajmljivanje stana prvo iseljenje iz roditeljske kuće ili poslovna prilika u novom gradu, život u novom prostoru će sasvim sigurno doneti dozu uzbuđenja.Ukoliko ste ranije imali prilike da živite u iznajmljenom stanu, mogli ste da uočite razlike u odnosu na život u porodičnoj kući, ali ukoliko se prvi put odlučujete na ovaj korak, morate imati na umu da to sa sobom donosi mnogo više odgovornosti.

Kada iznajmite stan, u svom novom prostoru ćete se osećati slobodnim da možete da radite šta želite i kada želite, ali pored toga ćete biti u obavezi izmirite razne račune, koje niste navikli da plaćate. Kako bi vam život u stanu bio savršen i bez (neprijatnih) iznenađenja, pratite sledeće savete!

Razmotrite budžet

Na početku, dobro razmotrite budžet koji imate na raspolaganju. Čak i nakon što se uselite, nastavite sa uređivanjem budžetskoj plana jer je to odličan način da rasporedite novac za stanarinu, komunalije, dekoracije i ostale troškove. Ne zaboravite da morate pripremiti novac i za sigurnosni depozit.

Razmislite koje su vaše potrebe

Pripremite kontrolnu listu sa svojim potrebama. Lista će vam pomoći da lakše ispratite da li stanovi iz oglasa ispunjavaju karakteristike koje su u skladu sa vašim potrebama. Na primer, ukoliko nemate automobil, treba da tražite stan koji je blizu javnog prevoza. Uzmite u obzir stvarne potrebe, odnosno karakteristike stana bez kojih ne možete, a zatim dopustite da vas stan iznenadi dodatnim pogodnostima!

Posetite stan pre iznajmljivanja

Internet je definitivno olakšao razgledanje i odabir stanova na daljim lokacijama. Međutim, dobro staromodno obilaženje stana će vam pomoći da osetite prostor iz prve ruke. Usput možete da steknete prvi utisak o atmosferi u zajednici, ali ida postavite brojna pitanja izdavaču

Saznajte koji troškovi su uključeni u stanarinu

U nekim slučajevima komunalije mogu biti uključene u cenu stanarine, u drugim ne. Ukoliko su ova plaćanja razdvojena, raspitajte se kolike troškove možete očekivati na mesečnom nivou. To će vam svakako pomoći u organizovanju budžeta.

Razmotrite situaciju oko parkinga

Parkiranje često može da bude problem kada živite u urbanom području. Nedostatak parking mesta, pogotovo za goste, je često stavka o kojoj ne razmišljaju oni koji do sada nisu iznajmljivali stan. Razgovarajte sa upravnikom zgrade na temu parkinga. Pitajte koliko se parking popuni uveče, gde posetioci mogu parkirati, da li ćete imati svoje dodeljeno mesto? Kod mnogih zgrada postoje pravila parkiranja koja morate znati kako ne biste nekome zauzeli dodeljeno mesto. Ne želite da počnete pogrešno sa novim susedima, zar ne?

Izdavanje stanova Beograd – Zemun

Aktuelni oglasi za izdavanje stanova u Zemunu

Tražite stan za izdavanje u Zemunu? Pregledajte sledeće stanove za izdavanje u ovom prelepom gradu, možda ćete naći Vaš sledeći dom. Takođe možete pogledati stanove za prodaju na strani Prodaja stanova Zemun, a klikom na Prodaja kuća Zemun možete pogledati kuće koje se trenutno nalaze na prodaji.

Zemunske kapije, Šumadijska, 37m2, 1.0, odličan stan za izdavanje

900

37 m2

Sedmi/8 sprat

Centralno gradsko

Zemunske kapije, Šumadijska

Beograd – Zemun

Izdaje se prelep namešten stan sa parking mestom, na odličnoj lokaciji u Zemunu. Jedan depozit plus mesečni zakup. Depozit je obavezan. Google mapa ne pokazujetačnu lokaciju nekretnine. Agencijska provizija 50% prve mesečne zakupnine.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

15 kom

Izdavanje 3.0 stana, Zemun, Geteova

500

71 m2

Novi grad, Geteova

Beograd – Zemun

Zemun, Geteova ulica. Izdaje se 3.0 stan od 71.94m2, koji se nalazi u prizemlju. Agencijska provizija 50% od prvog zakupa. Napomena: google mapa ne pokazujetačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

1 kom

Nov stan, nenamešten, 98m2, Zemun, Krajiška,

600

98 m2

Etažno struja

Novi grad, Krajiška

Beograd – Zemun

Izdaje se prostran, svetao, nenamešten stan u Krajiškoj ulici. Stan ima ogromnu dnevnu sobu sa delom za kuhinju, tri veće spavaće sobe od kojih jedna izlazi naterasu, kupatilo i hodnik. Stan je neuseljavan i moderno koncipiran za veću porodicu. Grejanje na struju. Blizina gradskog prevoza, infrastrukturnih sadržaja neophodnih za život, u mirnom kraju punom zelenila. Ispred kuće ima parking. U dogovoru sa vlasnikom može i plaćanje unapred ali i uobičajeno jedna zakupnina plus depozit. Izdaje se na duže. Bez kućnih ljubimaca. Agencijska provizija: polovina prve mesečne zakupnine. Napomena: Google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju nekretnine Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

15 kom

Zemun, izdavanje 3.0 stana u Svetosavskoj

650

75 m2

Termoakumulaciona

Centar, Svetosavska

Beograd – Zemun

U ponudi za izdavanje je stan od 75m2 koji se nalazi u Svetosavskoj ulici u Zemunu. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom(kompletno sve od aparata), velikog kupatila i velike terase. Salonskog je tipa i nalazi se na prvom od tri sprata. Renoviran je, luks varijanta i može se izdati i za poslovni prostor. Troškovi su minimalni (TA). Vrlo pogodan za notare, advokate, medijske kuće i slično. Ag.provizija: 50% od prvog zakupa. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

23 kom

Zemun, Mozerova, 4.0, 156m2 +T 25m2, cena sa svim troškovima

1400

156 m2

Etažno grejanje

Kalvarija, Mozerova

Beograd – Zemun

Stan koji nudi mnoga uživanja u korišćenju. Moderan, udoban, u mirnom kraju sa korišćenjem dvorišta koje može biti i parking za dva automobila. Kupatilo sadirektnom ventilacijom i ogromnom kadom, posebni toalet. Prostrane i svetle sobe. Izlazak na ogromnu terasu pruža lep pogled na okolinu. Stan je  opremljen modernom kuhinjom, ugradnim plakarima i odgovarajućim nameštajem od koga će samo neki delovi biti iznešeni. Stvari koje zakupcu nisu potrebne mogu biti sklonjene osim ugradnih elemanata. Stan se može koristiti i kao poslovni prostor s obzirom na veličinu i činjenicu da je ulazni antre veliki kao soba i da se tako može i koristiti, da ima parking i sl. Dozvoljeni su manji kućni ljubimci koji spavaju u kući. Cena je sa svim uključenim troškovima Agencijska provizija 50% prve mesečne zakupnine. Napomena: Google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju nekretnine Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.

14 kom

Zemun, Teodora Hercla, 3.0, 80m2

350

80 m2

Etažno grejanje

Prvomajska, Teodora Hercla

Beograd – Zemun

Izdaje se odličan trosoban stan u ulici Teodora Hercla, blizu Ivićeve. Stan je od autobuskih stanica prema gradu i prema Zemunu, udaljen 5 minuta. U blizini jegradski park, bolnica, Pinki, Poljoprivredni fakultet i više osnovnih škola, pijaca, Kej i mnoštvo trgovinskih lanaca za snabdevanje. Stan je prazan, a sastoji se od ogromnog dnevno-kuhinjskog prostora (dobijenog iz dve velike sobe), dve spavaće sobe, ostave, hodnika, kupatila i terase. Grejanje je na struju, sprovedeno u celoj dvospratnoj zgradi i zakupci treba da se dogovore o zajedničkom ulaganju u ogrev. Ukoliko se ne dogovore, grejanje je etažno prema potrebama zakupca. Struja se plaća po potrošnji, a infostan je mali. Provizija je 50% od prve zakupnine. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.   Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.  

4 kom

Kolonija B, fabrika Zmaj, izdavanje

250

48 m2

Prizemlje/1 sprat

Termoakumulaciona

Zmaj, Kolonija B fabrike Zmaj

Beograd – Zemun

Izdaje se dvosoban stan u kući, Kolonija Zmaj. Prizemlje sa dvorištem. Od prostorija: predsoblje, ostava, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom,spavaća soba i terasa-dvorište. Održavano i odmah useljivo.  Agencijska provizija 50% od prve zakupnine. Napomena: google mapa ne pokazuje tačnu lokaciju. Šta podrazumeva agencijska provizija od 50% pri zakupu nepokretnosti: Agencija, zajedno sa agentom, je tu za Vas vezano za: - razgledanje nepokretnosti na terenu, - vođenje celokupnog procesa oko zakupa, - izradu Ugovora o zakupu, - pružanje pomoći u pregovorima, - organizovanje primopredaje i svega ostalog što podrazumeva Zakon o posredovanju u prometu i   zakupu nepokretnosti. Agencija i agent koji Vam je dodeljen, su od prvog dana saradnje, do konačno završenog posla, Vaša pomoć i podrška.    

7 kom

MARIJE BURSAĆ - JEDNOIPOSOBAN - ODMAH USELJIV - ZEMUN

350

37 m2

Marije Bursać

Beograd – Zemun

Izdaje se kompletno namešten i opremljen jednoiposoban stan u ulici Marije Bursać, u Zemunu. Stan po strukturi ima dnevnu sobu sa kuhinjom i trpezarijom,kupatilo, zasebnu spavaću sobu i prostoriju za ostavu i veš mašinu (nije fotografisana). Stan se nalazi na visokom prizemlju zgrade sa centralnim grejanjem. Odmah je useljiv. Obavezan depozit u visini jedne mesečne rente / 350eur. Agencijska provizija 50% jedne rente jednokratno / 175eur.

6 kom

Izdavanje Stan

Interesuje vas iznajmljivanje stana? - Evo nekoliko saveta

Bilo da je razlog za iznajmljivanje stana prvo iseljenje iz roditeljske kuće ili poslovna prilika u novom gradu, život u novom prostoru će sasvim sigurno doneti dozu uzbuđenja.Ukoliko ste ranije imali prilike da živite u iznajmljenom stanu, mogli ste da uočite razlike u odnosu na život u porodičnoj kući, ali ukoliko se prvi put odlučujete na ovaj korak, morate imati na umu da to sa sobom donosi mnogo više odgovornosti.

Kada iznajmite stan, u svom novom prostoru ćete se osećati slobodnim da možete da radite šta želite i kada želite, ali pored toga ćete biti u obavezi izmirite razne račune, koje niste navikli da plaćate. Kako bi vam život u stanu bio savršen i bez (neprijatnih) iznenađenja, pratite sledeće savete!

Razmotrite budžet

Na početku, dobro razmotrite budžet koji imate na raspolaganju. Čak i nakon što se uselite, nastavite sa uređivanjem budžetskoj plana jer je to odličan način da rasporedite novac za stanarinu, komunalije, dekoracije i ostale troškove. Ne zaboravite da morate pripremiti novac i za sigurnosni depozit.

Razmislite koje su vaše potrebe

Pripremite kontrolnu listu sa svojim potrebama. Lista će vam pomoći da lakše ispratite da li stanovi iz oglasa ispunjavaju karakteristike koje su u skladu sa vašim potrebama. Na primer, ukoliko nemate automobil, treba da tražite stan koji je blizu javnog prevoza. Uzmite u obzir stvarne potrebe, odnosno karakteristike stana bez kojih ne možete, a zatim dopustite da vas stan iznenadi dodatnim pogodnostima!

Posetite stan pre iznajmljivanja

Internet je definitivno olakšao razgledanje i odabir stanova na daljim lokacijama. Međutim, dobro staromodno obilaženje stana će vam pomoći da osetite prostor iz prve ruke. Usput možete da steknete prvi utisak o atmosferi u zajednici, ali ida postavite brojna pitanja izdavaču

Saznajte koji troškovi su uključeni u stanarinu

U nekim slučajevima komunalije mogu biti uključene u cenu stanarine, u drugim ne. Ukoliko su ova plaćanja razdvojena, raspitajte se kolike troškove možete očekivati na mesečnom nivou. To će vam svakako pomoći u organizovanju budžeta.

Razmotrite situaciju oko parkinga

Parkiranje često može da bude problem kada živite u urbanom području. Nedostatak parking mesta, pogotovo za goste, je često stavka o kojoj ne razmišljaju oni koji do sada nisu iznajmljivali stan. Razgovarajte sa upravnikom zgrade na temu parkinga. Pitajte koliko se parking popuni uveče, gde posetioci mogu parkirati, da li ćete imati svoje dodeljeno mesto? Kod mnogih zgrada postoje pravila parkiranja koja morate znati kako ne biste nekome zauzeli dodeljeno mesto. Ne želite da počnete pogrešno sa novim susedima, zar ne?